Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Βουλιάζουν” την Ακρόπολη οι Γερμανοί προαναγγέλοντας χρεοκοπία

- Advertisement -

Βυθίζεται η Ακρόπολη στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, που θα δημοσιευθεί τον επόμενο μήνα, αφού, όπως εκτιμούν οι Γερμανοί στην πλειονότητά τους, τα κράτη της ευρωζώνης θα αποτύχουν παταγωδώς στην αποφυγή χρεοκοπίας της Ελλάδας…

Δυσοίωνα αποτελέσματα για τη χώρα μας και την ενδεχόμενη χρεοκοπία καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας Emnid που διενεργήθηκε για λογαριασμό του FOCUS.

Σε αυτήν, το 56% των ερωτηθέντων Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν θα αποφύγει τη χρεοκοπία, έναντι ενός 40% του δείγματος που εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας μπορεί να αποφευχθεί.

Άκρα απαισιοδοξία δείχνουν οι ψηφοφόροι των Φιλελευθέρων (FDP), οι οποίοι θεωρούν σε ποσοστό 69% ότι η διάσωση της Ελλάδας θα αποτύχει. Οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU/CSU) είναι διχασμένοι(49% και 49%), το δε 56% των ψηφορόρων των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και των Πρασίνων εκτιμά ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη.

Η εταιρία ερευνών κοινής γνώμης TNS Emnid πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1. 008 Γερμανών πολιτών την 14η και 15η Σεπτεμβρίου 2011.

“Πνίγει” την Ελλάδα το εξώφυλλο

Το εξώφυλλο του επόμενου τεύχους είναι άκρως προκλητικό, δείχνοντας την Ακρόπολη να πλέει στο νερό, βυθισμένη κατά το ήμιση, ενώ πάνω στο κεφάλι της Αφροδίτης της Μήλου, στέκεται ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …οι γερμανοι μια χαρα κανουν, ειτε μεσω media ειτε μεσω πολιτικης… οι ελληναρες τι κανουμε?? εχετε παρει χαμπαρι οτι ολα τα ΜΜΕ, ολοι οι "σοφοι" της χωρας, οι ανθρωποι τους πνευματος, οι καθηγηταδες, οι ιερεις, ΟΛΟΙ, το βουλωνουν, συνενοντας σιωπηλα στη μεγαλυτερη προδοσια που υπεστη ποτε αυτος ο τοπος??? τι μας μενει λοιπον? να υποστουμε τη μοιρα μας και εμεις σιωπηλα και να σηχτιριαζουμε την τυχη μας, τους πολιτικους μας και την νοοτροπια μας σαν λαος, ή να δουμε τι μπορουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μαζι περα απο μικροπολιτικα βολεματα και καβαντζες, να κανουμε προκειμενου να βρεθει αργα ή γρηγορα μια λυση για αυτον τον τοπο… ναι, ξερω… και υστερα ξυπνησα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog