Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Κλείσε, κλείσε με παίρνει ο πρίγκιπας»

- Advertisement -
«Κλείσε, κλείσε με παίρνει ο πρίγκιπας»

Σε ανοικτή γραμμή με τον Άραβα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι ο Βλάσης Τσάκας. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σε όλους τους δημοσιογράφους που επικοινωνούν σήμερα μαζί του…

Το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής ειδησεογραφίας έχει γίνει ο Βλάσης Τσάκας, ο άνθρωπος ο οποίος εκπροσωπεί τον Άραβα Σουλτάν Μπιν Φαρφάν Αλ Σαούντ, που φέρεται να ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Παναθηναϊκό 220 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως σας γράψαμε λοιπόν και νωρίτερα, ο κύριος Τσάκας δεν έχει αφήσει κανένα μέσο παραπονεμένο, καθώς έχει δώσει σήμερα ήδη πάρα πολλές συνεντεύξεις. Μάλιστα, είναι και ιδιαίτερα ευγενικός, καθώς σηκώνει σε όλους το τηλέφωνό του.

Ωστόσο, κατά σύμπτωσή όσοι έχουν επικοινωνήσει σήμερα μαζί του, έχουν ακούσει από τα χείλη του την ίδια ατάκα. «Θα σε πάρω σε λίγο, έχω στην δεύτερη γραμμή τον πρίγκιπα», έχει πει δεκάδες φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Συχνότατη λοιπόν η επικοινωνία του με τον Άραβα. Δεν τον αφήνει σε ησυχία… 

*sportdog

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι αυτή παρουσία να σε πείσει ότι μιλάει με τον πρίγκηπα;;; Ούτε με ταβερνιάρη στα Καλύβια δε μιλάει…Γελοίοι. Και κάποιοι είναι τόσο άρρωστοι που θα βλέπουν στον ύπνο τους πετροδόλαρα…

  2. Εγώ έχω μείνει άναυδος απόψε από τη φοβερή αυτολογοκρισία που έχει να επιδείξει ο α.β. (σε όλα τα επίπεδα)!!!
    Επίτηδες τον τσίγκλισα με δύο απανωτά για το βάζελο αλλά αυτός δεν "τσιμπάει" με τίποτα!..
    Η σιωπή του προς απάντησή μας!!!
    Πίστευα ότι ειδικά για το βάζελο θα ξεμυτούσε και θα μου τα έχωνε αλλά ..μήπως είναι άρρωστος ρε παιδιά;; Για τσεκάρετέ τον μήπως έχει πυρετό!!!!
    (Αστειεύομαι α.β. ξύπνησε ο βελζεβούλης οπαδός μέσα μου! χαχαχαχαχαχαχα!!!-πάω για ύπνο πριν ξεσπάσει πάνω μου η οργή σου!!!)

    Καλό σου βράδυ! John

  3. παρακολουθώ με ενδιαφέρον…αν και κάτι μου βρωμάει…θα δείξει…μουφού,εσύ να μας πεις για την συνταγή με τους λούτσους,αν την χρησιμοποίησες και άσε τα αχαχούχα !!!…ερυθρόλευκη μουχρίτσα,μου έγινες και "υπεράνω"…ρε ΟΥΣΤ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog