Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γραφείο τύπου Παρέμβασης:Με μαθητευόμενους επικοινωνιολόγους, κ. Λογοθέτη, δεν γίνεται δουλειά

- Advertisement -

Ο Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:…

Μπορεί αυτή η Δημοτική Αρχή να υπερασπιστεί το φυσικό μεταλλικό νερό του Λουτρακίου; Μπορεί «να κόψει τον βήχα» σε όσους δυσφημίζουν τον τόπο μας; Μπορεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις εμπορίας και εμφιάλωσης νερού που δραστηριοποιούνται στο Λουτράκι και δίνουν εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες; Τελικά μπορεί αυτή η Δημοτική να αγωνιστεί αποτελεσματικά για τα συμφέροντα και το μέλλον του τόπου μας;
Το ότι για δεύτερη εβδομάδα η εφημερίδα «REAL NEWS» επανέρχεται με δημοσιεύματα που αντικειμενικά γεννούν αμφιβολίες για την ποιότητα του νερού του Λουτρακίου, είναι μία αρνητική εξέλιξη. Προστίθεται μάλιστα στα αρνητικά δημοσιεύματα που αφορούν την μισθοδοσία της ΔΕΥΑΛ-Π. Διαμορφώνεται έτσι μία συνολικά «γκρίζα» εικόνα για το Λουτράκι, το νερό του και την διαχείρισή του. Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή του κ. Λογοθέτη να αντιλαμβάνεται τι γίνεται – είναι υποχρέωσή της να το αντιληφθεί.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να διαμορφώσει άμεσα αξιόπιστη επικοινωνιακή στρατηγική για να αλλάξει τις δυσμενείς εντυπώσεις. Έπρεπε να το είχε ήδη κάνει, διαμορφώνοντας τις σωστές συμμαχίες. Οι γραφειοκρατικού τύπου ανακοινώσεις (πέντε μέρες μετά τα δημοσιεύματα!) είναι, επιεικώς, για γέλια. Δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα και δίνουν τροφή για αναπαραγωγή αρνητικών δημοσιευμάτων. Ελπίζουμε να το κατάλαβαν οι μαθητευόμενοι επικοινωνιολόγοι του κ. Κ. Λογοθέτη. Και ελπίζουμε ο κ. Κ. Λογοθέτης να καταλάβει ότι με μαθητευόμενους επικοινωνιολόγους δεν γίνεται δουλειά.
Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών θεωρεί ότι το νερό του Λουτρακίου είναι ποιοτικά άριστο. Βεβαίως χρειάζονται πρόγραμμα και έργα υποδομών, όπως αυτά που έγιναν την περίοδο 2007 – 2011, όταν διατέθηκαν 6 εκατ. ευρώ για νέο δίκτυο και για επεκτάσεις του υφιστάμενου δικτύου. Εμείς γνωρίζουμε ότι η προστασία του νερού του Λουτρακίου πρέπει να είναι έμπρακτη και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Ειδικά όσο βλέπουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΣΤΕ?ΕΙΝΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛΠ?ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΛΠ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛΠ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΜΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙ[ΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΛΠ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΒΛΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!

  2. epiteloys afhste thn dimotikh arxh Logotheth na doylepsei!!lypamai poy oi polites toy Loytrakioy
    plironoyme panta tis politikes antiparatheseis toy kathena kai tis prosopikes epidioxeis k filodoxies!mia zoi dld tha prepei na kybernaei o paulos paulou kai i omada tou???tote na min kanoume ekloges …eleos!!

  3. Το ανεκδοτο του μήνα :

    "epiteloys afhste thn dimotikh arxh Logotheth na doylepsei!!"

    προσκυνώ!!!!

    Zuperman !!!

    υγ 1 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ρε φιλε 11:27 να σε καλά!!! μας εκανες και γελάσαμε!!!

  4. Ο 11:27 ξέχασε να συμπληρώσει,μετά το σπαραξικάρδιο" αφήστε τη δημοτική αρχή Λογοθέτη να δουλέψει", ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Τώρα είναι ορθή η πρόταση.

  5. καλα ενταξη προσκυνω!!!!!!!!!!! δεν εχω να γραψω κατι αλλο θα πηδηκτω απο το παραθηρο.ισως το καλητερο σχολειο που εχει γραφτει ποτε σε blog 11:27 εισαι θεος!!!!!!!!!!!!!

    υγ αν δεν καταλαβες τι θελω να πω θα σου πει ο zuperman

    pomlapi

  6. 11:27 μην μασάς από την κιτρινίλα που βγάζουν οι zuperman & pomlapi, είναι "οπαδοί" του Γκιώνη, γνωστοί για την "αντικειμενική τους αξιολόγηση, σε ο,τι γίνεται ή έχει γίνει στον Δήμο μας.
    ΕΡΩΤΗΜΑ : Πριν ξεκινήσει τα κλάματα η παρέμβαση για το νερό μας και αρχίσει να τα χώνει στην σημερινή δημοτική αρχή, μήπως θα έπρεπε να τραβήξει το αυτί των κολητών ψηφοφόρων της στον οικισμό του Φλοίσβου και στον πρόεδρό τους, οι οποίοι τροφοδότησαν το κατάπτυστο δημοσίευμα στη real news;
    Σταματήστε τα παιγνίδια κύριοι της παρέμβασης, χωνέψτε πια ότι δεν μπορείτε να ασκείτε πλέον την καταστροφηκή πολιτική σας για τον τόπο μας. Μαζέψτε τους δικούς σας που τόσα χρόνια χαιδεύεται και συναγελάζεστε.

  7. Ειναι μεχρι να μας πιασει στο στομα της η Τροικα και μετα θα σου πω εγω τι εστι βερυκοκο.Μισθοι μια περιουσια? Δωστε τα πισω ολα.

  8. ΦΙΛΑΡΑΚΟ 9:22 ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΟΙ ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗΚΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑΠΤΗΞΗ ΣΧΕΣΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΚΟΠΕΣ ΠΗΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΕΙΣ.ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΗΘΕΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    Υ.Γ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ (ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΗΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΖΕΙΣ!!!!!!!!

    pomlapi

  9. κιτρινος κιτρινος κιτρινος θεος χΑΡΗ εισαι ενας και μοναδικός …

    Zuperman …

    υγ 1 Ερώτημα : Γιατι τώρα τελευταία τα αυτια στο Λουτράκι Αγ.Θεοδώρους Ισθμια Καλαμάκι και ΚΥΡΙΩΣ στην ΠΕΡΑΧΩΡΑ μικραίνουν τα χέρια και μεγαλώνουν τα αυτία ???
    η επιστήμη πάντως δεν μπορεί να αποφανθεί …
    υγ 2 σταματα ρε να μου τραβάς το αυτί … δεν φταίω εγώ … η ατιμη η καινωνια …
    υγ 3 @9:10 ρε φίλε εσύ΄μήπως ξέρεις , το Αργος έχει καλούς ιδιωτικομπατσους ??? με τίς λίστες ξέρεις τιποτα ??? με τις 2 μεγαλές μπανιέρες ??? με τις επιταγές του "δεσμώτη" ??? με την βάρκα στο γυαλό με πανω απο 4μποφορ με πληρωνουν για να πίνω καφε ???
    με τους κουμπαρους στην τουριστική ??? θες και αλλα ???

  10. Συγχαρητηρια ,στην Παρεμβαση και πρωτιστως στον δημαρχο κ. Γκιωνη που αφουγκραζεται τα προβληματα των δημοτων και με τις γνωσεις και εμπειρια του τοποθετητε ,μας ενημερωνει και μας καθησυχαζει βαζοντας τα πραγματα στη θεση τους .
    ευχαριστω

  11. afhste !epanalambanw afhste! thn dimotikh arxh Logotheth na doulepseiii!!kai gia toy logoy to alithes to mpoi toy dhmarxoy tha prepe na to xerete eseis poy asxoleiste me ta dhmotika prepei na xete katalabei …i tripolh kanei koymanto sto loytraki!!ti na allo na sas pw??

  12. Ρε σάμπως δεν πάτε καλά, που νομίζετε ότι πήρε τόσους ψήφους ο Πέρας, από τα ίσθμια; ;όχι από κάτι Φλοίσβους. Στα τραπεζώματα του Φλοίσβου, από τις φωτογραφίες και μόνο που είδαμε στο blog, ΟΛΟΙ πλήν παρεμβασιούχων καταλάβαμε με ποιούς συναγελάζετο ο πρόεδρος και μέγας αιμοδότης ψήφων Μεταξάς. Κλείνοντας βαστιέμαι να μην κλάψω που καθυσιχάστικα από τον Γκιώνη που δεν έβγαλε τσικ για τις μεθοδεύσεις του Μεταξά.

  13. @3:36

    και στο σπιτι σου ποιος κανει κουμάντο ??? πας καλα???
    αν είναι οπως τα λεσ γιατι δεν τα λεει ???
    και αν δεν μπορεί ας παραιτηθει να μπας και παρουμε και καμια συνταγούλα παραπανω !!!

    η πλάκα είναι οτι σε πληρώνουμε και απο πανω !!!

    Zuperman …

  14. tis idame re xrimatodotoymeno papagalaki tis fotografies apo ton flisvo proti moyri moyzakis dedes k.t.l.ti thes na mas peis diladi oti xereis apo poy pire tous psifous o kathe simvoulos tote eisai fenomeno timi kai xara ston dimarxo pou se exei i pou tha se exei konta tou.kai oso gia tis methodeyseis toy metaxa kai tou kathe metaxa ena exo na sou po kathimerinos sinomilitis tis dimotikis sas arxis einai as ton mazevate!!!!!!!!!!!

    y.g.oi epoxes pou poulagan oi korones kai i politiki tou kafeneiou perase manaria kai den to katalavate edo mesa tha dinete stoixeia gia oti lete o kosmos den masaei apo korones san tou3:44

    pomlapi

  15. Pomlapi έχασες την ψυχραιμία σου, έστω τα ψίγματα που προφανώς διαθέτεις και αυτοαναιρείσαι. Εσύ κυρίαρχα που σε οποιοδήποτε σχόλιο αφορά τον Γκιώνη, ασκείς πολιτική καφενείου, πολιτική μπάχαλου, έρχεσαι ενοχλημένος γαρ, και μας λες ότι πέρασαν οι εποχές του καφενείου?
    Όταν προσπαθείς να παραπληροφορήσεις λοιπόν με τάχατες στοιχεία, μάθε ότι ο Μεταξάς άλλους είχε στα δεξιά του στο πανηγύρι, όχι αυτούς που ανέφερες. Και για να τελειώνουμε, γιατί ο Γκιώνης δεν ενοχλήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ από τα στοιχεία που έδωσε ο Μεταξάς στην real news και δεν τον κατείγγειλε; Αυτό εσένα δεν σε ενοχλεί, δεν σου δημιουργεί απορίες; Ενημερώσου πρώτα για τις υποθέσεις που αναφέρεσαι, δεν είναι κακό που δεν γνωρίζεις, μάθε πια με ποιον είναι κολλητός συνομιλιτής ο Μεταξάς. Κατά τα άλλα περαστικά σου.

  16. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΌ ΔΊΚΙΟ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΈΧΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΕΣΆΣ ΤΑ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΊΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΔΏ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ,ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΈΝΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΏ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΎΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΆΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο Κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ Κ. ΜΕΤΑΞΆ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΠΙΟ ΖΟΥΜΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΟΥ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΆΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ???
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΛΙΑΡΆ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΈΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΉ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ???
    ΑΥΤΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΖΟΥΝ???????
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΑΠΟΡΊΕΣ???????
    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ??????
    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???
    ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΊΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????
    ΓΙΑΤΙ ΧΆΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΜΙΛΆΜΕ?????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΎΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ?????
    ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΔΙΚΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΣΥΝΈΡΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!!

    pomlapi

  17. Η δημοτική αρχή δεν διαθέτει μόνο μαθητευόμενους επικοινωνιολόγους αλλά και μαθητευόμενους μάγους που επιδεικνύουν έναν πρωτοφανή ερασιτεχνισμό στον τρόπο διοίκησης.
    Η Παρέμβαση,ορθότατα, δεν παραμένει βουβή μπροστά σε δυαλυτικά φαινόμενα και ασκεί αυστηρή κριτική σε πρακτικές και συμπεριφορές της δημοτικής αρχής που θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του δήμου.
    Κάποιοι βέβαια ενοχλούνται,και μπαίνουν στον κόπο , παρά το φόρτος εργασίας τους ( άνοιξε πόρτες-κλείσε πόρτες,κράτα ομπρέλες κτλ) να γράφουν σχόλια θεωρώντας ότι έτσι θα καλύψουν την απουσία ιεράρχησης προτεραιοτήτων στις ενέργειες της δημοτικής αρχής.
    Ας μιλήσουμε για τον φόβο τους μπροστά στο πολιτικό κόστος……..

    ANONYMOUS

  18. Άντε λοιπόν μόνο έτσι σε θέλω pomlapi, δυναμικά εκνευρισμένο – λογικό ή όχι, μου είναι αδιάφορο.
    Επειδή η μονολιθική σου σκέψη δεν σου επιτρέπει, ως μοντέρνος παπαγάλος, να αντιλαμβάνεσαι καταστάσεις και εξελίξεις πέρα από τον μικρόκοσμό σου, σου ΔΗΛΩΝΩ ότι και βέβαια με προβληματίζει η ανύπαρκτη αντίδραση του Δήμου, της πρώην ΔΑΕΤ και του Δήμαρχου προσωπικά. Με εκπλήσσει όμως αρνητικά η προσπάθεια της παρέμβασης, που αντί να καταγγείλει τον υπαίτιο του εγκλήματος (Φλοίσβο), κάνοντας την κριτική της στον Δήμαρχο, παραβλέπει τα πάντα και μένει μόνο στην εξυπηρέτηση της μικροπολιτικής σκοπιμότητας. Όσον αφορά τα έργα που δεν γίνονται, θα πρέπει εκτός της ενημέρωσης που θα πρέπει να έχεις για τον Καλλικράτη, να ρωτήσεις και τον φίλο σου τον Γκιώνη, τι ρημάδια άφησε στο ταμείο. Αμ δεν έχουμε λεφτά, αμ δεν έκανε ούτε ένα έργο (δικό του, εκτός της πυροσβεστικής στην Περαχώρα), μας άφησε και να χρωστάμε και 20 περίπου εκ. Νυσάφι πια με τις μπουρδολογίες τόσο καιρό και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον που ήταν και πανάκριβο για ΟΛΟΥΣ μας.

  19. Με στοιχεία μιλάει pomlapi?? xaxaxaxa
    Το παγαλάκι της Παρέμβασης που τα γνωρίζει όλα!!χααχαχα
    Σιγά μην σου θίξουμε τον κολλητό σου.
    Μάλλον το ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ υπεράσπισης της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
    Εσείς δεν ήσασταν που καταγγείλατε τον ΠΑΎΛΟΥ για υδροδοτήσεις στους παράνομους; Εσείς γιατι το συνεχίσατε;
    Και εσείς μέρος του κόλπου είστε.
    Δεν μας πείθετε!!Δεν πείθετε κανεναν.
    Εχει ξυπνησει ο κόσμος ρε!!!!! Αλλάξτε μυαλά ρεεεεε!!!

    Αντε γεια…παπαγγαλάκια.

  20. @10:01
    καλέ μου φίλε μήπως εσύ ξέρεις να μου απαντήσεις :

    Γιατι τώρα τελευταία τα αυτια στο Λουτράκι Αγ.Θεοδώρους Ισθμια Καλαμάκι και ΚΥΡΙΩΣ στην ΠΕΡΑΧΩΡΑ μικραίνουν τα χέρια και μεγαλώνουν τα αυτία και οι Μιτες???
    η επιστήμη πάντως δεν μπορεί να αποφανθεί …

    Εσύ μήπως ξέρεις , το Αργος έχει καλούς ιδιωτικομπατσους ??? με τίς λίστες ξέρεις τιποτα ??? με τις 2 μεγαλές μπανιέρες ??? με τις επιταγές του "δεσμώτη" ??? με την βάρκα στο γυαλό με πανω απο 4μποφορ με πληρωνουν για να πίνω καφε (αλα δεν φταίω εγώ, ο μπάτσος με παρεσυρε)???
    Για τους κουμπαρους στην τουριστική ???

    φιλάκια …

    Zuperman …

  21. εκ των πραγματων κυριοι ειναι φανερο οτι το παπαγαλακι σας ποναει οπως ποναει και την δημοτικη αρχη η καθε αντηθετη γνωμη που ακουγετε για το θεαρεστο εργο της διαλυσης του δημου που εχει αναλαβει απο την αρχη του ετους με της ευλογιες κατι παλικαριων σαν και του λογου σας απολαυστετο λοιπον και σταματηστε να το παιζετε ψηχολογοι και προφεσορες του πολιτικου ηθους.πολιτικο ηθος ειναι να μην λες ψεματα οπου βρεθεις και οπου σταθεις και να παραγεις εργο,στο μεν πρωτο η δ.α.ειναι απιαστη στο δε δευτερο ανηπαρκτη.οσο για το παραμηθακι με τα αδεια συρταρια και τα αδεια ταμεια βλεπω οτι δεν τους εμποδιζει σε τιποτα στο να βολεψουν συγγενεις και φιλους σε εμησθες θεσεις στην πρωην δαετ.λογια λογια και απο αποτελεσμα μηδεν κατηγορουν τους παντες και τα παντα εκτος απο τον εαυτο τους,το καλο ειναι ομως αυτο που λετε στο τελος ο κοσμος ξυπνησε και πολι νωρις μαλιστα το νου σας γιατι η εποχες με τα γιαουρτια περασανε τωρα πετανε πετρες που ειναι τσαμπα!!!!!!!

    υ.γ.εγω δεν σας λεω αντε γεια εδω θα ειμαι σας αρεσει δεν σας αρεσει,σας ποναει δεν σας ποναει τωρα αμα δεν το αντεχεται παρτε ενα ανθρακουχο νερο ηβη που ειναι και τοπικο προιον
    pomlapi

  22. 9:46 και 10:01 δεν μου φαίνεστε και τόσο αφελείς ώστε να πιστεύετε ότι το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με το νερό μας,θα λυνόταν με την καταγγελία αυτού που το δημιούργησε.
    Αυτό που καυτηριάζει η Παρέμβαση και εσείς εσκεμμένα το υποβαθμίζετε,είναι η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,έστω την ύστατη στιγμή,μπας και σώσουμε ότι και εφόσον ακόμα μπορεί να σωθεί.
    Αφήστε λοιπόν τις "ηρωικές" σας εξόδους στα χαρακώματα των blogs και συμβουλέψτε τον πολιτικό σας προϊστάμενο να σκύψει πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες.
    Όσο για την εμμονή σας με τα "παπαγαλάκια" ,όπως τα χαρακτηρίζετε,της Παρέμβασης,
    την κατανοώ γιατί σας χαλάνε την συνταγή και δεν σας δένει το γλυκό…..
    Η τρομοκρατία σας φαίνεται να ενισχύεται και με χαφιεδίστικες νοοτροπίες σαν του
    11:22.
    Απορίας άξιο πάντως παραμένει το κουρνιασμά σας στο Loutrakiblog ενώ υπάρχουνιστολόγια φίλα προσκείμενα στην δημοτική αρχή αλλά και τα προσωπικά σας ιστολόγια που εκεί άνετα μπορείτε να κάνετε την "δουλειά" σας……
    Επίσης αναρωτιέμαι πως προλαβαίνετε και ασχολείστε όλη μέρα με τα blogs, αφού το ημερήσιο πρόγραμμα σας είναι τόσο φορτωμένο με δουλειές τύπου ανοίγω-κλείνω πόρτες,κάνω το σωφέρ,κρατάω ομπρέλα,διατηρώ προσωπικό ιστολόγιο,εκτελώ χρέη
    μαιντανού κτλ.
    Ζητήστε από τον πολιτικό σας προϊστάμενο να σας απαλλάξει από κάτι ,μήπως και καταφέρετε να ανανεώσετε λίγο τα σχόλιά σας γιατί με τις ίδιες απαντήσεις και τους
    ίδιους τετριμμένους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις έχετε καταντήσει ανοικτό βιβλίο.
    Απαντήσεις στα ερωτήματα που μπαίνουν θέλουμε.
    Τις έχετε???
    Δεν νομίζω!!!
    Όσο για το έργο της δημοτικής αρχής Γκιώνη είναι τόσο μεγάλο που οι "μικροί" και οι "μικρόψυχοι" δεν μπορούν να το δουν.
    Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε…….

    ANONYMOUS

  23. Ρε συ pomlapi θα ήταν αδιανόητο και μεγάλο έλλειμα για το blog αν και τυχόν έφευγες – το ίδιο ισχύει και για τον zuperman, μη σου πω και για τον Γκιώνη.
    Εδώ θα βρούμε την άκρη. Τώρα που ξεκίνησες να κάνεις και φιλοσοφικές αναφορές, τώρα μας εξιτάρειες περισσότερο. Πολιτικό ήθος, μεγάλη υπόθεση. Κορωνίδα πολιτικού ήθους, όπως το περιγράφεις, θα πρέπει να είναι ο Γκιώνης, τότε που έφαγε τα δρόγκαλα να μας λέει ότι ο Παύλου έχει κάνει διάφορα στην τότε ΔΑΕΤ, έφερε ελεγκτές,΄πήρε ινστρούχτωρες, ξετίναξε κάθε στοιχείο που υπήρχε στην ΔΑΕΤ, δεν βρήκε τίποτα. Δεν βγήκε όμως να ζητήσει ένα συγνώμη, από τους Λουτρακιώτες, από τους οποίους υφάρπαξε την ψήφο και έγινε δήμαρχος. Πολιτικό ήθος = να μην λες ψέματα όπου βρεθείς και όπου σταθείς = pomlapi (όπως λέμε Μπαμπινιώτης) (στο post της ένωσης εμπόρων δεν σε βλέπω να έχεις όρεξη).

  24. Ωπ, τι γίνεται ρε παιδιά, έχουμε τον pomlapi, τον zuperman, εμφανίζεται και ο anonymous τώρα, από τον οποίο θα ζητήσω να κρατήσει το επίπεδο ψηλά !!!!
    Πρώτον μην επαναλαμβάνεσαι, αναφέροντας ξανά και ξανά τις δουλειές που έκανες 4 χρόνια (ανοίγω – κλείνω – ομπρέλα κλπ.). Δεύτερον, γίνε πιο ακριβής, για να σου ζητήσω συγνώμη. Πού ακριβώς τρομοκρατήθηκες; Τρίτον, πως δένει το γλυκό, μου δίνεις τη συνταγή σου. Δεν μπορεί με τόσα χρόνια θητεία κάπου θα το πέτυχες. Παρ' όλα αυτά να είσαι καλά.

  25. Κανείς δεν είναι πιο πονηρός από τον βλάκα. Ο πονηρός περνιέται για έξυπνος, αλά δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα, η πονηριά είναι ένδειξη περιορισμένης ευφυϊας. Απλώς, το διαρκές μέλημα του πονηρού είναι πώς να εξαπατήσει ή να μην εξαπατηθεί.

    Και καθώς κατατρύχεται από τη δυστυχία του ψεύτη που δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν, υποπτεύεται τους πάντες, εθίζεται στις πίσω σκέψεις, τους ελιγμούς, τις φιδιές και την παρασπονδία.

    Άλλο έξυπνος και εφευρετικός (Οδυσσέας) και άλλο ύπουλος, καχύποπτος, ραδιούργος, ψεύτης, κατεργάρης, διπρόσωπος και υποκριτής μικρόμυαλος που παρακολουθεί διαρκώς τους γύρω του περιμένοντας τη στιγμή της αδυναμίας ή του κενού για να επωφεληθεί.

    Η πονηρία είναι ιδιότητα συνδεδεμένη από την αρχαιότητα με την βλακεία: «Η μωρία μάλιστα αδελφή της πονηρίας έφη». Και δεν είναι διόλου τιμητικό για οποιονδήποτε έξυπνο και έντιμο άνθρωπο να θεωρείται «πονηρούλης», «νερό κάτω από την ψάθα», «σιγανό ποταμάκι», «μαϊμού»,, «ποντικομαμή» και «φίδι κολοβό», που το μυαλό του δουλεύει διαρκώς ανάποδα και υπόγεια, γι’ αυτό πρέπει να φυλάγεσαι μη σε πιάσει μπόσικο ή σε πουλήσει.
    5:19 επειδή διαθέτω αξιοπρέπεια,αν σου λέει κάτι αυτή η λέξη, ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγω,αλλά η "πιάτσα" βοά για το ποιοι πουλάνε εκδούλευση στον δήμαρχο και μάλιστα το κάνουν και με άκομψο τρόπο….
    Άρα λοιπόν άσε τα λογοπαίγνια με τις δικές σου δουλίτσες ,δεν γελάσαμε καθόλου.
    Όσο για το γλυκό και πως δένει,θα σε απογοητεύσω,γιατί στη ζαχαροπλαστική υστερώ.
    Ρώτα τα συντρόφια σου που είναι εξπέρ του είδους παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες του συνδυασμού σου για νέο ήθος.
    Να σου θυμίσω και κάτι άλλο ,που μπορεί να σου διαφεύγει,και ήταν μέσα στις μεγαλόπνοες προεκλογικές σας δεσμεύσεις.
    Οι πολίτες δεν είναι ψηφοφόροι της τετραετίας αλλά ελεγκτές και κριτές σας καθημερινά.
    Είναι δυσβάστακτη η κριτική αλλά κουράγιο ούτε 3 χρόνια δεν σας έμειναν…..
    Κουράγιο βέβαια και εμείς για να σας αντέξουμε…….

    ANONYMOUS

  26. Όχι ρε γαμώτο, ο anonimus δεν έχει τουλάχιστον χιούμορ στο καταχέριασμα, όπως ο pomlapi & o zuperman. Ας είναι.
    Στο σχόλιο τώρα. Δηλαδή εγώ είμαι ο πονηρός ή η ποντικομαμή ή ή και εσύ ο άψογος o έξυπνος και o λεβέντης;
    Εδώ αντέξαμε 4 γιομάτα χρόνια τον Γκιώνη με όλα τα παρεπόμενα και δεν θα αντέξουμε ακόμη 3;
    Σου κάνω μια πρόταση φίλε μου, έλα να κρίνουμε μαζί, ένα και μοναδικό στοιχείο της όλης υπόθεσης της δυσφύμισης του νερού μας. Ποιος έχει την ευθύνη της δυσφύμισης, η εφημερίδα ή ο τροφοδότης των στοιχείων; Αν υποθέσουμε ότι είναι ο τροφοδότης και με ανακοίνωσή του ζητάει συγνώμη για ό,τι συνέβη αλλά δυστυχώς ο δημοσιογράφος παρποίησε τα λεγόμενά του, δεν περιμένεις να δεις στην εφημερίδα της επόμενης έκδοσης, την αποκατάσταση της αλήθειας, ή την καταγγελία του τροφοδότη;
    Τι έγινε λοιπόν από όλα τα παραπάνω; Τι αξιολόγησε η παρέμβαση από όλα αυτά;
    Θέλεις να συμφωνήσουμε ότι έπρεπε να ελέγξει την αδράνεια της δημοτικής αρχής; Ναι έπρεπε (είδες δεν είμαι απολογητής του Λογοθέτη) και μάλιστα σφοδρά. Όμως δεν βρήκε ούτε μια λέξη για τον συκοφάντη πρόεδρο του Φλοίσβου; Γιατί, τι προσπαθεί να κρύψει ο ποιητής;
    Anonymous βλέπεις, μπορώ να είμαι και μη πονηρός. Θα εκτιμούσα μια γρήγορη και μεστή τοποθέτησή σου.

  27. Η Δημοτική Αρχή μπορεί να "κόψει τον βήχα" σε όσους δυσφημίζουν τον τόπο μας??
    Αυτό 8:10 νομίζω ότι περιλαμβάνει την μομφή της Παρέμβασης τόσο στο πρόσωπο του προέδρου όσο και στο πρόσωπο του δημοσιογράφου.
    Αν σταθούμε όμως στον" κακό "πρόεδρο και στον" κακό "δημοσιογράφο έχουμε χάσει την ουσία.
    Κακοήθειες και υστερόβουλες κινήσεις μπορεί να ξαναυπάρξουν στο μέλλον.από κάποιους άλλους.
    Μπερεί αυτή η Δημοτική Αρχή να χτυπήσει γροθιά στο μαχαίρι ή αγνοώντας τον νόμο των ακούσιων πράξεων της θα συνεχίζει να σπέρνει σιτάρι και να φυτρώνει βρώμη ή κριθάρι??
    Γιατί πάντα κάτι άλλο της προκύπτει από αυτό που σχεδίαζε??
    Γιατί πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε για τις αποτυχίες της??
    Όσο για τα αποτελέσματα δες τα σχόλια και καμάρωσε στο άλλο σχετικό post.
    Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα που έχει καλλιεργήσει στη μικρή μας κοινωνία η απαράδεκτη πολιτική της,οι δημότες πέσανε στη παγίδα του διαίρει και βασίλευε όπως διακαώς επιδιώκουν οι διοικούντες τον τόπο μας. Οι τακτικές τους έχουν φέρει στη κοινωνία μας την καχυποψία, την ανασφάλεια και την σπρώχνουν να εξωτερικεύσει τα χειρότερα ένστικτά της. Αυτά πρέπει να αποτρέψουμε και να μην επιτρέψουμε  ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

    ΥΓ Εκλαμβάνω ως χιούμορ το σχόλιο σχετικά με τον Γκιώνη,αντιπαρέρχομαι και εκεί να μείνει.

    ANONYMOUS

  28. 3.55 το εργο του γκιωνη ηταν τοσο μεγαλο και τοσο καλο που ο λαος του δημου τον εφτυσε χωνεψε το εισαι αντιπολιτευση εισαι απο κατω και τωρα και για τα επομενα χρονια και ο δικος δεν θα ξαναγινει δημαρχος γιατι ο Λογοθετης παρα τους τονους λασπης που δεχεται θα ξαναγινει Δημαρχος ξερω οτι πονας γιαυτο αλλα να υπαρχει και λιγη λογικη.

  29. 9:22, 8:10 κλπ….
    εσύ που κοροϊδεύεις τον Pomplapi και τους λοιπούς, έχεις καταλάβει πόσο αξιοθρήνητος είσαι??? είτε είσαι μισθωμένος παπαγάλος είτε είσαι wannabe μισθωμένος μου προκαλείς λύπη γιατί αντί να ασχοληθείς με δημιουργικό έργο απαντάς σε ότι σου είναι εύκολο να απαντήσεις και ότι δεν σε βολεύει το αφήνεις ανέγκιχτο, έχεις και θράσος γιατί νομίζεις ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου, νομίζεις ξεχάσαμε την άσπρη μπλέ ομπρέλα??? καλά που μου την θύμησε ο ANOMYMOUS και ξανάκανα καινούργιο συκώτι όταν μου ήρθε στο μυαλό ο αυλοκόλακας βαστάζος που την ανοιγόκλεινε!!! όλοι τέτοιοι είσαστε βρε τρομάρα σας τρεχάτε και κρυφτείτε γιατί θα φάτε ντομάτες, που τολμάς να μιλάς για υφαρπαγή ψήφου από τον Γκιώνη!!! στην σύγχρονη ιστορία του Λουτρακίου μόνο στις τελευταίες εκλογές ζήσαμε υφαρπαγή!!!
    Άμα κατάλαβες και έχεις λίγη τσίπα τράβα βοήθα τον δήμαρχό σου μπας και καταφέρετε τίποτα και άσε τις φιλολογίες και τις επιθέσεις στον Pomlapi & ΣΙΑ γιατί αυτοί τουλάχιστον υπερασπίζονται την ιδέα τους ενώ εσύ την τρύπα στο νερό.

    υγ τυχαία έμαθα ποιος είναι ο Pomlapi και δεν χρειάζεται να ξέρεις, αυτό που υποκρύπτει το ψευδώνυμό του όμως πραγματικά θα άξιζε τα το μάθεις αλλά όχι από εμένα.

  30. Μα καλά είναι δυνατόν να κατάλαβες ότι κοροιδεύω τον pomlapi @ σια όπως λες; Παρ' όλα αυτά σε βεβαιώνω ότι δεν έχω καμία τέτοια διάθεση.
    Εκφράζω την άποψή μου όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί, ακόμη και εσύ.
    Γιατί πιστεύεις ότι ο pomlapi & σια υπερασπίζονται την ιδέα τους και εγώ δεν μπορώ να έχω αυτό το δικαίωμα; Παρακαλώ και τους αναφερόμενους να πάρουν θέση σ' αυτό.
    Επειδή προφανώς δεν έχει παρακολουθήσει όλη την κουβέντα, σε διαβεβαιώ ότι ο δήμαρχος είναι τόσο δικός μου, όσο και δικό σου και του pomlapi & σια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας σημαντικός συνδημότης μου, ακόμη και με ψευδώνυμο, συμμετέχει στην διαμόρφωση, έστω και μετ' εμποδίων, μιας πληρέστερης εικόνας για τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας.
    Φιλικά

  31. 1:54 κάνει διακοπές και δεν με ακούς καλά…

    ο pomplapi κλπ κλπ υπερασπίζονται την ιδέα τους, με την έννοια ότι ο αρχηγός τους δεν είναι δήμαρχος, άρα μιλάμε για κάτι ιδεατό,
    εσένα ο δικός σου αρχηγός είναι δήμαρχος άρα υπαρκτό….

    καμία πρόθεση δεν έχω να σου απαγορεύσω να υπερασπίζεσαι ότι θες… απλά κρίνω και τοποθετούμαι!!! όπως κάνεις και εσύ υποτιμώντας την νοημοσύνη των άλλων!!!!

  32. Αγαπητέ μου χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου, που ενώ με κρίνεις αυθαίρετα και ανυπόστατα, ως υποτιμητή της νοημοσύνης των άλλων, δέχεσαι ότι κάνεις ακριβώς το ίδιο.
    Πέρα από την δήλωσή μου ότι δεν είμαι απολογητής του δήμαρχου, τι άλλο θα σε πείσει γι' αυτό, για να όύμε και κάτι ουσιαστικό;
    O "αρχηγός ?" του pomlapi έχει ασκήσει εξουσία και ως εκ τούτου μπορεί να κριθεί, όπως και ο σημερινός που την ασκεί.

  33. να προτείνω κάτι ;;;..επειδή το έχετε κάνει τελείως προσωπικό το θέμα και δεν νομίζω να σας παρακολουθεί κανείς,δεν ανταλλάσσετε τηλέφωνα,να τα πείτε μεταξύ σας,να μην κάθομαι κι εγώ και βλέπω τα κατεβατά σας και χαλάω τα όμορφα και μπιρμπιλωτά μάτια μου ;;;…

  34. Σεβόμενος το Blog και τον AV, σταματώ εδώ την αντιπαράθεση και ζητάω συγνώμη από τον AV…
    επιπροσθέτως σταματώ γιατί φίλε συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου, επειδή μάλλον προσπαθείς να κάνεις φιγούρα σε κανένα πιο κουτό από σένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog