Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σίριαλ

- Advertisement -

Απολαυστική και διασκεδαστική ήταν η απογευματινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και των τριών επικεφαλής της τρόικας, οπότε οι τέσσερις άντρες αποφάσισαν να την επαναλάβουν αύριο την ίδια ώρα, για να απολαύσουν και το ηλιοβασίλεμα…

Οι συζητήσεις είναι πολύ σημαντικές για την εξασφάλιση της έκτης δόσης και είναι πολύ άτυχοι όσοι Έλληνες τα τινάξουν αυτές τις ημέρες, αφού δεν θα μάθουν ποτέ αν πήραμε τελικά την έκτη δόση – πολλοί Έλληνες θα φάνε στη μάπα καμιά δεκαριά χρόνια αγωνίας για το αν θα γίνει στάση πληρωμών και θα τα κακαρώσουν μια μέρα πριν επιστρέψουμε στη δραχμή, με αποτέλεσμα να χάσουν τους πανηγυρισμούς και τα πυροτεχνήματα.
Κύριο θέμα στις συζητήσεις είναι οι απολύσεις 100 χιλιάδων υπαλλήλων έως το 2015 από το Δημόσιο αλλά -προς Θεού- κανενός από την Αστυνομία.
Παράλληλα, η τρόικα ζητάει την διακοπή καταβολής σύνταξης στους δικαιούχους του Δημοσίου που είναι κάτω των 55 ετών -αλλά και σε εκείνους που έχουν πάρει σύνταξη και είναι πάνω από 65 ετών- ενώ ανέγγιχτα παραμένουν τα δικαιώματα όσων έχουν ξεπεράσει τα 110 έτη.
Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκανε δηλώσεις επειδή από τις αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις και τα διαγγέλματα δεν έχει χρόνο να καταβροχθίσει και πεινούσε σαν Βενιζέλος.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος –κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης- τρέφεται με ορό, για να μην αρχίσει να δαγκώνει τις κάμερες, τα τηλέφωνα και τη γραμματέα του, ενώ του φοράνε και φίμωτρο.
Ξένος αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε πως οι επικεφαλής της τρόικας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Ευάγγελο Βενιζέλο επειδή η Ελένη Μενεγάκη παίρνει επίδομα τρίτεκνης μητέρας από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων και όχι από τον Οίκο του Ναύτου.
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε ψύχραιμα πως η κυρία Μενεγάκη δεν είναι αγρότισσα αλλά δικαιούται επίδομα από τον ΟΓΑ επειδή τις εκπομπές της τις παρακολουθούν μόνο βλίτα.

*πιτσιρίκος.νετ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog