Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το σοβαρό λάθος του Β. Νανόπουλου

- Advertisement -

Στα εγκαίνια της έκθεσης του εμπορικού επιμελητηρίου υπήρχαν αρκετοί προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους ο Υπουργός Πάνος Μπεγλίτης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο βουλευτής της Ν.Δ  Γιώργος Βλάχος, της αρχηγού της ΔΗΣΥ Ντόρας Μπακογιάννη, ο βουλευτής Θεσσαλίας Αστέριος Ροντούλης ως εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Θεόδωρος Σουμπάσης και ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης…
Με αρνητικό πνεύμα, όμως, άρχισε η έκθεση μιας και επισκιάστηκε από το λάθος του προέδρου του Επιμελητηρίου, Β. Νανόπουλου, καθώς στην ουσία αφαίρεσε τον λόγο από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, τον κ. Αποστολόπουλο, αλλά και τον δήμαρχο Κορίνθου, Α. Πνευματικό. Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουν, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, επικαλέστηκε την έλλειψη χρόνου και τους ζήτησε να μην προλογήσουν την έκθεση.

Η δυσαρέσκεια του Π. Τατούλη, φάνηκε, άλλωστε, και στην έντεχνη καθυστέρησή του την στιγμή του κοψίματος της κορδέλας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ατόπημα, δεν ήταν αποτέλεσμα “πολιτικής σκοπιμότητας”, μιας και τον Δεκέμβριο γίνονται οι εκλογές του Επιμελητηρίου και δεν θα επηρρεάσει τις σχέσεις Επιμελητηρίου – Περιφέρειας προς όφελος των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

Εντύπωση και σχόλια επίσης προκάλεσε η απουσία του Μητροπολίτη Κορίνθου…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog