Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Δεν έχω να σας δώσω φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος”

- Advertisement -

«Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!» Δεν είναι μόνο η ευρηματικότητα του μηνύματος, αλλά και το ότι το υπογράφει η ιδιαίτερα δημοφιλής Αντζυ Σαμίου! Το μήνυμα που ανήρτησε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Twitter προκάλεσε σούσουρο στη διαδικτυακή κοινότητα, με τους φίλους της να το ερμηνεύουν ποικιλοτρόπως…

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που στο προφίλ της έχει βάλει την ελληνική σημαία επάνω στη φωτογραφία της, άναψε φωτιές με το σχόλιο που έκανε στον τοίχο της: «Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος». Οι θαυμαστές και φίλοι της έσπευσαν να απαντήσουν με πιπεράτο χιούμορ και εμπνευσμένοι από τα σουξέ της: «Εκεί που χρωστάω πιο πολύ θέλω να νιώσω το φιλί…», «Αντζυ, σώσε μας…» και αρκετά παρόμοια σχόλια.

Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η έκτακτη εισφορά και τα νέα φορολογικά μέτρα φαίνεται πως… έβγαλαν για τα καλά από τα ρούχα της την πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία συχνά πυκνά γράφει στον τοίχο της διάφορα σχόλια που αφορούν την ισχύουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γράψει: «Δραχμή… μεγάλη τρομοκράτισσα…»

Βέβαια, αυτή τη φορά το σχόλιό της προκάλεσε σάλο, αφού αναφέρει πως αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους με χρήματα παρά μόνο με είδος! Αν και η Αντζυ Σαμίου δεν διευκρινίζει τι είναι αυτό το «είδος» που προσφέρει αντί χρημάτων, τα οποία δεν διαθέτει, και προκειμένου να μη βρεθούν κάποιοι πονηροί καλοθελητές που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, να σας πληροφορήσουμε ότι η Αντζυ Σαμίου, εκτός από άφθονο χιούμορ, διαθέτει… βαρύ χέρι και αρκετές γνώσεις στις πολεμικές τέχνες.

«Επειδή θα ειπωθούν πολλά, η Αντζυ ανήκει στην κατηγορία των πολιτών που έχουν απηυδήσει με τη νέα οικονομική πολιτική. Φυσικά δεν εννοεί αυτό που καταλαβαίνετε, αλλά ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει με ένα χεράκι ξύλο» αναφέρει στην «Espresso» άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος.

*espressonews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog