Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόλλησε τα χέρια της κόρης της με κόλλα στον τοίχο..

- Advertisement -

Μια 22χρονη μητέρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδική κακοποίηση από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου αφού η αστυνομία ισχυρίζεται ότι κόλλησε τα χέρια της κόρης της σε έναν τοίχο, την κλώτσησε στο στομάχι και την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της…
Η Joselyn Cedillo, 2 ετών, προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολλαπλά εσωτερικά τραύματα σε νοσοκομείο του Ντάλας, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη στοιχεία της αστυνομίας, είπε ότι η μητέρα χρησιμοποιώντας κόλλα και μπογιά είχε κολλήσει τις παλάμες της Joselyn, και ότι το δέρμα της έχει σχιστεί σε διάφορα σημεία.

Η μητέρα της Joselyn, η Elizabeth Escalona, ​​έκλαιγε υστερικά όταν κάλεσε τη μητέρα της το πρωί της Τετάρτης από το διαμέρισμά της στο Ντάλας, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας. Τα αρχεία αναφέρουν ότι όταν η γιαγιά έφθασε στο διαμέρισμα, η εγγονή της ήταν αναίσθητη στο πάτωμα και ήταν εκείνη που έσπευσε να την πάει στο νοσοκομείο.

Ένας από τους αδελφούς του κοριτσιού, δήλωσε ότι η μητέρα τους κλώτσησε το κορίτσι στο στομάχι και τη χτύπησε με μια ζώνη, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Ένας άλλος αδελφός είπε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή άκουγε τη μητέρα του να φωνάζει και το κορίτσι να κλαίει. Είπε ότι η Joselyn δυσκολευόταν να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Η μητέρα της τότε την έσυρε από τα πόδια από την κουζίνα σε ένα άλλο μέρος του διαμερίσματος, έβαλε κόλλα στα χέρια της και τα κόλλησε στον τοίχο.

«Αυτό ξεφεύγει ​​από τις απλές περιπτώσεις κακοποίησης», είπε η υπεύθυνος της αστυνομίας του Ντάλας Brenda Nichols. “Αυτό είναι βασανιστήριο.”

Η παιδίατρος είπε ότι το κορίτσι είχε “σοβαρά απειλητικά για τη ζωή του τραύματα στο κεφάλι και άλλα εσωτερικά τραύματα” και ήταν σε κώμα, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Η Escalona κρατείται με εγγύηση 500.000 δολάρια για κακοποίηση του παιδιού της το οποίο επισύρει ποινή μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

Η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών έχει αναλάβει την επιμέλεια του κοριτσιού και των τριών αδερφών της, δήλωσε η εκπρόσωπος Julie Moody.

koulo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog