Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ (;) ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,του αχρέωτου

- Advertisement -

To αξιολογότατο δελτίο τύπου της ένωσης εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου της 20/09/11, σχετικά με την προσπάθεια συκοφάντησης του νερού της πόλης μας, ανέδειξε στο πεδίο των σχολίων, σε όλο το μεγαλείο της,  μια τεράστια απόσταση προσέγγισης,  μεταξύ των δημοτών, στο επίμαχο θέμα του νερού…

Από τη μια, οι μη αυθαιρετούχοι δημότες που δεν εννοούν με τίποτα, να σπαταλήσει ο Δήμος – η ΔΕΥΑΛ-Π  για την ακρίβεια – δραχμή τσακιστή, για τυχόν αντικαταστάσεις ιδιωτικών δικτύων οικισμών, με ευθείες καταγγελίες στον πρόεδρο του Φλοίσβου, ως υπεύθυνου, παρά την έγγραφη συγνώμη του χωρίς αντίκρυσμα,  για το δημοσίευμα της real news.

Από την άλλη, οι αυθαιρετούχοι οι οποίοι παρά το γεγονός της συνειδητής παρανομίας τους, θεωρούν κεκτημένο δικαίωμά τους  πλέον, επειδή με το κτίσιμο των αυθαίρετων, όπως ισχυρίζονται,  έδωσαν δουλειά σε Λουτρακιώτες  επαγγελματίες και επειδή ζώντας πλέον εδώ και αφήνοντας λεφτά στην αγορά, θα πρέπει ο Δήμος να αντιμετωπίσει (και λόγω παλαιότητας ίσως) την αυθαίρετη κατοικία τους,  με όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν οι μη αυθαιρετούχοι.

Το πως μας προέκυψε όλο το παραπάνω θέμα αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα πρέπει μάλλον να προβληματίσει ιδιαίτερα το Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ-Π – που περιέργως έλαμψε και εξακολουθεί να λάμπει δια της απουσίας της, από το ζήτημα ποιότητας νερού, που εντέχνως έβαλε ο πρόεδρος του Φλοίσβου – ο οποίος έχει επικαιροποιημένο αίτημα προς την ΔΕΥΑΛ-Π, για τακτοποίηση;, ή αντικατάσταση ;, του ιδιωτικού του δικτύου ύδρευσης, ή εν μέρει επέκτασης του δημοτικού δικτύου προς τον οικισμό και όλα αυτά με έξοδα φυσικά της εταιρείας.

Όμως εκτός των προαναφερομένων, έσκασε, -όπως τα ιδιωτικά δίκτυα ύδρευσης-, και ένα άλλο, εξ ίσου σοβαρότατο ζήτημα, από τους συνδημότες μας οικιστές.

Περιμένουν με μεγάλη προσμονή και αγωνία, την πλήρη εφαρμογή των όρων του μνημονίου, από την ανθελληνική και ξενόδουλη κυβέρνηση του ΓΑΠ,  προκειμένου ο πρώην μνημονιακός υπουργός των οικονομικών και νυν υπουργός περιβάλλοντος … ΥΠΕΚΑ, Γ. Παπακωνσταντίνου, να προωθήσει προς ψήφιση τον νόμο για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.
Μοναδικό κριτήριο για την νομιμοποίηση της παρανομίας, είναι η “ανάγκη” είσπραξης τελών, φόρων, προστίμων κ.ο.κ.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση σε σχόλιο ενός υπερασπιστή των αυθαιρετούχων, σε κάποιον μη αυθαιρετούχο “………..αυτά , και τωρα που θα τα νομιμοποιήσουμε με τον νόμο του Παπακωνσταντινου ,θα σε φωνάξω για τα βαπτίσια “

Επιμύθιο :

TI KI ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΜΑΣ  ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ.

ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ Ή ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!

ο αχρέωτος

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητε αχρεωτε ,δεν μπορω να καταλαβω το ζορι που τραβας και εσυ με τους αυθαιρετουχους.
    Αντι να σκυψεις στο προβλημα που προεκυψε ασχολεισαι με τους ανθρωπους που επελεξαν ,αγαπησαν ,στηριξαν και στηριζουν αυτον τον τοπο ,λες και εισαι η κυβερνηση της χωρας και λες και πρεπει να απολογουμεθα για τις επιλογες μας .
    Καλα εκανε και απαντησε ο ανωνυμος στον προκλητικοτατο συμπατριωτη σου για τα βαπτισια ,ειμαι της ιδιας αποψης ,επικροτω την απαντηση του και στην προκληση απανταμε με προκληση.
    Απο την αλλη ο προεδρος των εμπορων ,ας κρατησει την ψυχραιμια του ,γιατι οι κορονες δεν ωφελησαν κανενα .
    Πραγματικα ,ας προστατεψει τα εναπομειναντα καταστηματα του τοπου ,που εμεις οι αυθαιρευτουχοι ,μια και σας αρεσουν οι ταμπελλες ,πηγαινουμε και αφηνουμε τα ωραια χρηματα μας ,ειτε αυτο λεγεται εμπορικο καταστημα ειτε καφετερια ειτε ταβερνα ,μια και γνωριζεις ,οτι εμεις οι Αθηναιοι ξοδευουμε για την διασκεδαση μας ,ας προσεξει λοιπον ο προεδρος σας ,να μην οξυνει τα πνευματα ,μην τεντωνει το σχοινι μια και η Κορινθος ειναι διπλα μας ,με οτι συνεπαγεται αυτο ,γιατι το να μας απαξιωνετε συνεχως απο εχθες το πρωι και να μην σταματατε ,τοτε και εμεις θα ειμαστε κορο.ι.δα να σας τα ακουμπαμε .
    Επισης η δημοτικη αρχη θα πρεπει να μας δωσει στοιχεια για την ποιοτητα του νερου ,και ποτε εγιναν οι τελευταιες μετρησεις.
    Προσωπικως πιστευω ,οτι το νερο στο συνολο του τηρει τις προβλεπομενες προδιαγραφες ,ωστοσο και μια
    επισημη απαντηση ,ισως διαλυσει την παραμικρη αμφιβολια.
    Μη τα περιμενετε ολα απο την Παρεμβαση ,που με την ευαισθησια της στα προβληματα του τοπου καθε φορα σας ξελασπωνει .
    Καντε και εσεις τις δικες σας προσπαθειες ,θα εκτιμηθει.

  2. Αγαπητέ φίλε οικιστή θέλω να σου επισημάνω ότι η ανακοίνωση της ένωσης εμπόρων είναι υπογεγραμμένη, που σημαίνει ότι ο υπογράφων αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη των αναφερομένων. Θα είχε λοιπόν ιδιαίτερη αξία αν και εσύ γράφοντας επώνυμα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τις μαφιόζικες απειλές σου, στο πρόσωπο του πρόεδρου της ένωσης εμπόρων και των καταστημάτων της πόλης μας. Και όλα τα παραπάνω τα κάνεις ανέξοδα φυσικά, γιατί ο πρόεδρος της ένωσης εμπόρων στηλίτευσε τις παράνομες και ύπουλες μεθόδους του προέδρου του οικισμού Φλοίσβος που με τα στοιχεία που έδωσε στον δημοσιογράφο, κατασυκοφαντεί το υπέρτατο αγαθό που διαθέτουμε, το νερό μας. Δεν σκιαζόμαστε με τις απειλές σας, ούτε πρόκειται να αναστείλουμε τις προσπάθειες διαφύλαξης της νομιμότητας στην πόλη μας, μόνο και μόνο γιατί πιστεύεται ότι επειδή αγοράζετε τα χρειώδη σας από την αγορά μας, θα σας αφήσουμε ανεξέλεγκτους να αλωνίζετε στην πόλη, όπως κάνατε υπογείως στο στήσιμο των αυθαιρέτων σας.
    Περιμένω την απάντησή σου, αλλά ΕΠΩΝΥΜΑ.

    Γιώργος Μαρίνης

  3. Κ. Μαρινη σας βλεπω προκλητικο .
    Σας γνωριζω και με γνωριζεται ,ασχολουμενοι και οι δυο με τα κοινα του τοπου .
    Απο την αλλη ,ασχοληστε με εναν ανθρωπο ,ο οποιος δεν εχει ουδεμια σχεση με τα λεγομενα σας ,εχει ηδη τοποθετηθει .Α
    λλου ειναι το προβλημα.
    Περι μαφιοζικων απειλων σας τις επιστρεφω και πιστεψτε με , αν και ειμαι ακρως καταναλωτικο ατομο μετα απο αυτην την σταση σας το φραγκο μου δεν θα το ξαναδειτε !!!
    Ισως και να μην σας ενδιαφερει.
    Επισης τα περι απειλων ,μαλλον εχετε καλπαζουσα φαντασια ,εχω με καλυτερα να ασχοληθω.
    Τωρα οσο για την ανωνυμια μου ειναι δικαιωμα μου ,οπως και δικο σας να αναφερομαι κατα το δοκουν μου. Υποδειξεις δεν δεχομαι απο κανενα.
    Το βεβαιο ειναι οτι θα τα πουμε απο κοντα και τοτε θα καταλαβετε.

    καληνυχτα

  4. Βλέπετε ότι έχετε μπερδέψει τα θέματα. Άλλο πράγμα καταναλωτισμός και άλλο παρανομία.
    Ότι δίνετε χρήματα στην αγορά του Λουτρακίου δεν σας αφαιρεί το βάρος των συνεπειών των παράνομων οικισμών. Για όσους έχουν παράνομο. Γιατί δεν είναι όλοι έτσι. Όλοι βρήκαν τις αδυναμίες του Κράτους στους ελέγχους, Δασαρχείο ακόμη και στον Δήμο και έχτισαν ανενόχλητοι. Και ο νόμιμος του σπάνε τα ΝΕΥΡΑ με δικαιολογητικά και με άδεις και με ένσημα και με ΙΚΑ…και με ότι άλλα μπορείς να σκεφτείς.
    Αρα είναι διαφορετικά θέματα η παρανομία των οικιστών και η χρήση της αγοράς του Λουτρακίου.
    Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ένα κοίταγμα στα σκουπίδια των περιφερειακών ντενεκέδων το καλοκαίρι αυτο που βλέπεις είναι …ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)….ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ)…JUMBO…(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ)..ΜΑΡΚΕΤ…(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ) και άλλα πολλά.
    Με αυτό δεν αναιρώ ότι ψωνίζετε στο Λουτράκι αλλά ο κυριότερος όγκος είναι απο τη Αθήνα.
    Η επιλογή της αγοράς είναι γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή.
    Εάν είχατε δεν θα την επιλέγατε.
    Αλλά δεν φταίτε εσείς κύριοι.
    Οι πολιτικοί μας φταίνε που τόσα χρόνια σας έχουν στο περίμενε με ελπίδες υδροδότησης. Κοιτάξτε τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων για καταγγελίες είτε του Γκιώνη για τον Παύλου ή του Παύλου για τον Γκιώνη. Και όλα αυτά για τις ψήφους σας. Ότι είσαι παράνομος ή όχι δεν τους ενδιαφέρει ή δεν τους ενδιέφερε ποτέ τους γιατί το μόνο που νοιαζόταν ήταν οι ψήφοι. Γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση στον Δήμο μας να τακτοποιηθούν και να μπουν σε σειρά πολλά πράγματα.

    Ενωθείτε κύριοι πολιτικοί του τόπου μας.
    Σας το ξαναέγραψα. Σας εκλιπαρώ. Όσοι βέβαια διαβάζετε και ασχολείστε με το διαδίκτυο.
    Ενωθείτε και βάλτε κανόνες σεβασμού και κανόνες για να υπάρχει προοπτική στον Δήμο μας. Αλλιώς μια από τα ίδια…με υποψηφίους με 800 ή 1000 σταυρούς.
    Και μην ισχυριστεί κανείς ότι είναι από θέμα δουλειάς.
    Ας μας αποδείξουν με τι έχουν ασχοληθεί τόσα χρόνια και τα αποτελέσματα που έχουν φέρει στον Δήμο μας και μετά μιλάμε. Όχι θεωρία…. Πράξεις και πρωτοβουλίες.

    Μην συγχέεται τα θέματα. Άλλο ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και άλλο Χρήματα. Για όσους έχουν κάνει παρανομία φυσικά στους οικισμούς.
    Και με το παρά μου δεν σας ….γα..ω κιόλας!! Σεβασμός. Κρατάμε και ένα επίπεδο. Έτσι mifi;;;; Έτσι AV;;;;

    Ένας Απλός Πολίτης..

  5. ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙΚΙΣΤΕΣ……
    ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ….
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ??????????????

  6. Αγαπητέ 1:13,
    Ότι τα αγοράσατε απο Λουτρακιώτες δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρανομήσεις.
    Καλά έκαναν και σας τα πούλησαν. Όσα σας πούλησαν.
    Γιατι οι περισσότεροι τα έχετε πάρει απο συνεταιρισμούς.
    Συνεταιρισμούς του Δημοσίου, Της Εθνικής Τράπεζας, του Στρατού, του Γκρόμαν και ποιο ψηλά, που έχει όλο τον υδροφόρο ορίζοντα, και πολλούς άλλους αθηναίους.
    Δεν είναι κακό που ήρθατε. Το κακό είναι που παρανομήσατε πατώντας επάνω στις αδυναμίες του ελληνικού κράτους. Δασαρχείο, Πολιτικοί, Αρχες.
    Απο την μια καλά κάνατε. Απο την άλλην όμως μην ανεβάζετε τις κορώνες. Παράνομοι είστε.
    Ότι και να έχεις κάνει, είτε το έχεις δηλώσει είτε το έχεις πληρώσει με φόρους, είτε το θέλεις είτε όχι παραμένει παράνομο.
    Γιατι για το κράτος πάντα θα είσαι παράνομος.
    Μην μιλάτε και πολύ.Η ΣΙΩΠΗ μερικές φορές είναι ΧΡΥΣΟΣ.
    Αναγνωρίστε τις αδυναμίες σας και όλα θα πάνε καλά.

  7. ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ,ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΟ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΜΠΟΥΔΕΣ? ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

  8. Κατ' αρχήν δεν είναι όλοι οι οικιστές αυθαιρετούχοι. Όμως αυτοί που αγόρασαν οικόπεδα γνωρίζοντς ότι δεν μπορούν να χτίσουν και έχτισαν, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Δεν δικαιούνται λοιπόν αυτοί να ΑΠΑΙΤΟΥΝ ο δήμος να τους υδροδοτεί και επειδή δεν παίρνουν νερό,, να καταφεύγουν σε κατάπτυστους τρόπους πίεσης, μέσω της συκοφαντίας, ακόμη κι με ερωτήματα του τύπου "να φύγουν τα συννεφάκια" για την ποιότητα του νερού.
    Κύριοι παρανομείται και η παρανομία σας είναι συνεχής και διαρκής. Μην παίζεται με τα νεύρα μας και την υπομονή μας επιτέλους. Και αν υπάρχουν αιρετοί (που απ' ότι δηλώνεται υπάρχουν), απευθυνθείτε σ' αυτούς, ψηφίστε τους και αφήστε εμάς μετά να τα βρούμε μαζί τους. Δηλδή τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς οι Λουτρακιώτες, επειδή ψωνίζετε από τα μαγαζιά της πόλης μας (επειδή εξυπηρετείστε προφανώς) θα πρέπει να αποδεχτούμε και τις παρανομίες σας (απ΄ όσους τις έχουν κάνει), θα πρέπει να υδροδοτείσουμε σπίτια που είναι πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα; Θα πρέπει να πληρώσουμε τα ιδιωτικά σας δίκτυα γιατί επιλέξατε κάποτε να ζήσετε κάποια χλμ μακριά από το Λουτράκι; Nισάφι πια με την μιζέρια σας.

  9. Χ@@@@@@@με για τα νευρα και την υπομονη σου.
    Για να πληρωσεις την υδροδοτηση μας θα πρεπει να τα εχεις και δεν τα εχεις .
    Τα λεφτα μας ,σας τα φεραμε ,σας τα ακουμπησαμε ,μας βριζετε και περιμενετε να σας τα ξαναακουμπησουμε .
    Με τις καταπτυστες αναρτησεις σας ,εξοργισατε ολους εμας που πληρωνουμε τα δημοτικα μας ,τελη ,ως εκ τουτου ο δημος εχει υποχρεωση για την κατασκευη και συντηρηση του δικτυου.
    Τωρα ,αν ολες οι κρατικες υπηρεσιες δεν κανουν καλα την δουλεια σου να βαλουμε εσενα μεγαλε κριτη και διεκπαιρεωτη των παντων.
    Επισης απο τον τοπο ψωνιζουμε γιατι τον θεωρουμε δικο μας ,και οχι επειδη βολευομαστε,δοξα το θεο ο καθενας μας εχει πανω απο 2 αυτοκινητα [εγω προσωπικα τυχαινει να εχω 3 και μαλιστα καινουργια],αρα λοιπον δεν θα μας κανετε βορειους και νοτιους καποιοι ανεγκεφαλοι σαν και σενα .
    Εσεις κατεβαινετε στη Αθηνα για ψωνια ,ενω εμεις σαν μ@@@@κες σας τα ακουμπαμε για να μας βριζετε.
    Προσεξε μεγαλε μην σε παρουν με τα γιαουρτια οι επαγγελματιες του τοπου.
    Και επειδη τυχγανει να ζω χρονια στο Λουτρακι ,ξερω απο πρωτο χερι σε τι κατασταση αναπτυξης βρισκοταν ο τοπος τοτε και σε τι τωρα. Αμφιβαλλεις?
    Εαν συνεχιζεις να νομιζεις οτι μας απαξιεις ,τοτε πιστεψε με ουτε τσιγαρα δεν θα ξανααγορασω απο το Λουτρακι και μαζι με εμενα και οι φιλοι μου.
    Δεν ξαναασχολουμε μαζι σου ,η¨" και με καποιους του επιπεδου σου ,γιατι θα χασω τον πολυτιμο χρονο μου .
    Βγηκα να τοποθετηθω και τελος.
    καλο μεσημερη

  10. Ρε πατε καλα ?
    Προσπαθητε να διωξετε και τους τελευταιους πελατες
    λιγο πριν το κλεισιμο.
    Δεν ,εχετε με τι αλλο να σχοληθητε?
    Δεν βλεπετε που καθε μερα κλεινουν τα μαγαζια μας .
    Ντροπη και παλι ντροπη.

  11. 9,14 ,τα χιλιοστα αγροτεμαχιων ,οπως λες τα αγορασαμε και καναμε βιλαρες εσυ που μενεις στο διαμερισμα λογω αφραγκιας σε φαγανε τα κομπλεξ .

  12. Απάντηση στον 11:47 και δευτερευόντως στον 11:58.
    Ρε μεγάλε επαναλαμβάνεσαι, καταλάβαμε την βάση της λογικής σου, μόνο που εδώ η άποψη "με τον παρά μου και την κυρά μου", την περιορίζουμε αποκλειστικά "στην κυρά μου". Το Λουτράκι μια και ζεις πολλλά χρόνια (αμφιβάλω), καταστράφηκε με την άναρχη και παράνομη δόμηση που δια της πλαγίας και μόνο επιβάλατε στον τόπο μας. Επειδή από τα γραφόμενά σου αισθάνεσαι πραγματικά "φιλοξενούμενος" σεβάσου τους κανόνες νομιμότητας αυτών που σε ανέχονται.
    Όσον αφορά εσένα με την βιλάρα σου, καταλαβαίνεις ότι το κόμπλεξ σου ανήκει αποκλειστικά και μόνο που κομπάζεις ότι έχεις λέφτά άβέλτηρε αυθαιρετούχε.

  13. πρός 11:47,
    Τα λεφτά σας τα φέρατε και τα ακουμπήσατε γιατί δεν σας δεχόντουσαν αλλού. Και βρήκατε θύματα και ήρθατε.Και μην το συνεχίζεις γιατι θα σου ζητήσω φωτοτυπία το συμβόλαιο σου.
    Τα δημοτικά τέλη τα πληρώνεις έτσι και αλλιώς γιατι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αλλά είναι διαφορετικά να πληρώνεις δημοτικά τέλη γιατι πρέπει να πληρώσεις και διαφορετικό να πληρώνεις τα τέλη για να τα διαπραγματεύεσαι με ψήφους.
    Σας εξοργίσαμε; Σιγά τα αυγά ρε σύ.
    Ο δήμος έχει υποχρέωση προς όλους τους δημότες να τους αντιμετωπίζει ίσα. Αλλά εσείς αντιμετωπίζεται τους Λουτρακιώτες σαν υπαλλήλους σας και φαίνεται με τον τρόπο που μιλάς. Εσυ με τα λεφτά σου…και εγώ να σκύβω. Λάθος στα μάθανε μανάρι!!
    Αλλάζει το θέμα των υπηρεσιών. Ξεβρομίζουν σιγά σιγά οι υπηρεσίες και μπαίνει και το Κτηματολόγιο στη σειρά του. Και τότε θα δούμε ποιος είναι πλούσιος και ποιος όχι.
    Ότι ξεχωρίζεις σε βόρειους και νότιους τους κατοίκους του Δήμου μας είναι ντροπή σου.
    Δεν ξεχώρισα εγώ κανέναν. Αλλά από την τυφλή σου εμπάθεια δεν σου αφήνει περιθώρια να δείς παρακάτω. Όσο για τον πλουτισμό σου. Μακάρι να μην ξανακατέβεις στο Λουτράκι μπάς και βρούμε καμιά θέση κενή !!! Νεόπλουτε.
    Η ανάπτυξη του τόπου μας δεν ήρθε από εσάς. Εσείς μένετε στα σπιτάκια σας και απολαμβάνετε την ησυχία του Λουτρακίου. Εμείς στην πόλη μας αναστενάζουμε και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε απο την πολυκοσμία σας.
    Οι επαγγελματίες είναι άλλο κεφάλαιο. Μην τους ανακατεύεις. Και μην του βάζεις στο ίδιο καζάνι. Η ανάπτυξη του Λουτρακίου έχει μειωθεί από τότε που χάσανε οι πολιτικοί μας το στόχο της ύπαρξης αυτής της πόλης. Μόνο η οικιστική ανάπτυξη έγινε, αλλά όχι και οικονομική. Το ότι τα οικονόμησαν και κάποιοι οικοδόμοι ή κάποιοι μεσίτες από το Λουτράκι δεν μου λέει κάτι. Το γενικό καλό είναι το ζητούμενο και όχι το μεμονωμένο.
    Όλα τα συνεργεία τους είναι με αλβανούς και πακιστανούς. Γιατι τα δικά μας τα καμάρια είναι βολεμένα όλα στο καζίνο και στο ξενοδοχείο τους ή στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    Άλλη ξεφτίλα.
    Το μόνο που αναπτύχτηκε είναι το αλισβερίσι σας και η προπώληση των ψήφων σας. Το μόνο που αναπτύχτηκε είναι η άναρχη ανάπτυξη του Δήμου μας. Γιαυτό δεν αμφιβάλω καθόλου.
    Οι επαγγελματίες παλεύουν μέρα νύχτα και κανείς τους δεν έχει 3 αυτοκίνητα. Κουβαρντά.
    Γκέ γκε??
    Αγωνίζονται και δεν είσαι σε θέση να τους πιάνεις στο στόμα σου.
    Εάν θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι καλό να μην ξαναγοράσεις τσιγάρα από το Λουτράκι ο δρόμος ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα. Μόνο μην ξαναψηφίσεις και στο Λουτράκι και παρε και τα εκλογικά σου δικαιώματα και πήγαινε στο χωριό σου. Εμείς εδώ γεννηθήκαμε.
    Όσο για το επίπεδο του καθενός το κρίνει η αξιοπρέπεια του. Και εσύ δείχνεις να μην έχεις καθόλου αφού το μόνο που σε νοιάζει είναι πως θα συναλλαγείς με την δημοτική εξουσία για να σου κάνει τα χατίρια σου.

    Καλό σου μεσημέρι.

  14. τωρα ,λυσατε ολα τα προβληματα σας ,και η μονη σας εννοια ,ειναι οι ανθρωποι που εχτισαν χωρις αδεια και που πρεπει να λογοδοτησουν σε σας ,οσοι τουλαχιστον ασχολησθε με το θεμα.
    Το μονο που προκαλειτε ειναι απογοητευση ,γιατι οι ανθρωποι αυτοι βοηθανε το τοπο μας ,με τις αγορες τους ,με τον τροπο που διασκεδασουν και αν θες ολοι τους στο συνολο τους ,απ οσους γνωριζω ειναι αψογοι.
    συνεση και μονο συνεση.

  15. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Ή ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ…..

  16. 2,19 εχασες τη ψυχραιμια σου ,ενα κοκκαλο σου λειπει για να δαγκωσεις .
    Τωρα την διακαη επιθυμια σου ,για το γκρεμισμα των αυθαιρετων καλο θα ειναι να σου γκρεμισουν τον καλο και τον στοκο που εχεις στον εγκεφαλο.
    Με τα λεγομενα σου αυτοπροσδιοριζεσαι σαν εμπαθης ,απολιτιστος ,αμορφωτος αλλα πανω απ ολα α κ ο ι ν ο ν η τ ο .

  17. επαναλαμβάνω για τελευταία φορά,ότι έχετε ξεφύγει στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείτε…αν δεν σταματήσουν,δεν θα εγκριθεί ξανά σχόλιο…δικαίωμα σας να εκφράζετε την άποψη σας,αλλά δεν αφορούν κανέναν οι προσωπικές σας αντιπαραθέσεις…ή κάντε σχόλια επί της ουσίας ή ας το αφήσουμε το θέμα να κλείσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog