Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Πληρώστε για να μην γίνουμε Αργεντινή”

- Advertisement -

Την αργεντίνικη ρητορική του υπ. Οικονομικών υιοθετεί και ο κοινοβ. εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας. “Πληρωμή των φόρων άμεσα” είναι το μήνυμα που στέλνει, καθώς εμείς θα “ζήσουμε χειρότερα από την Αργεντινή”…

Να υποβαθμίσει το κλίμα αναβρασμού, που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των νέων μέτρων, επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ.Πρωτόπαπας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ 99,5.

Σε δηλώσεις του, ο Χρ. Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες “που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας”.

Ερωτηθείς εάν χρεοκοπημένοι πολίτες σημαίνει και χρεοκοπημένη χώρα, ο Χρ.Πρωτόπαπας χρησιμοποίησε το επιχείρημα της Αργεντινής – αναφορά που έκανε και ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για την οποία δέχθηκε πυρά αργότερα στη Βουλή.

“Αν χρεοκοπήσει η χώρα, όπως η Αργεντινή, δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα” σημείωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι “παρά τα προβλήματα και τα ερωτήματα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες”.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να πληρωσουμε εκτακτα για να σωθει η πατριδα,ναι.Αλλα ο Βενιζελος ειπε οτι μετα απο τα δυο χρονια θα γινει μονιμος ο ετησιος φορος στα ακινητα και η επιπλεον ετησια εισφορα στο εισοδημα,περα απο το γνωστο φορο εισοδηματοςΓιατι,δε τα εχουμε πληρωσει τοσες φορες τα ακινητα;Λοιπον,εμενα που μου ηρθε το πρωτο χαρτι της εφοριας και ληγει τελος Σεπτεμβριου,δε προκειται να το πληρωσω,για να παιρνουν οι δανειστες τους τοκους των τοκων.Κι οσο για την απειλη της χρεοκοπιας και οτι θα γινει της Αργεντινης,ε ας γινει.Προτιμω αυτο κι ας παρουμε μαζι και τους Ευρωπαιους αν κρινω απο τις τελευταιες δηλωσεις αλληλεγγυης π.χ. των Δανων και Φινλανδων και Γερμανων που ζητανε ως εγγυηση νησια οπως τη Κω.Οσο για τους εντολοδοχους εγχωριους πολιτικους να προσεξουν να μην εκβιαζουν με την επαπειλουμενη καταστροφη γιατι σε καταστασεις εκτος ελεγχου ολα γινονται.Κι αποτι ξερω το Γουδι υπαρχει ακομα,δε το εχουνε κτισει πολυκατικιες.Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog