Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τατούλης για ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: “Ας Φέρουν τα κόμματα να τους λύσουν τα προβλήματα” (Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Τεράστιο πλήγμα για την επιχειρηματικότητα του Νομού Κορινθίας, η κομματική εξάρτηση του Β. Νανόπουλου
και η απαξίωση των Περιφερειακών και Τοπικών παραγόντων.

Η εξαγγελλόμενη και δήθεν εν μέσω κρίσης ανάπτυξη της επιχείρησης στον νομό από τον Β. Νανόπουλο, έμεινε στα λόγια και τις μεταξωτές κορδέλες, έμεινε στις προσωποκενρτικού χαρακτήρα επιδιώξεις του απερχόμενου προέδρου του Επιμελητηρίου. Με την Υπέρμετρη έπαρση και τον άκρατο κομματισμό του, έδωσε μαχαιριά στην καρδιά της επιμελητηριακής σκέψης και στον θεσμό της επιχειρηματικότητας, στον θεσμό, στον οποίο μόνον τα κόμματα και τα χρώματα δεν έχουν θέση, εκεί που τα προβλήματα είναι κοινά και τα  συμφέροντα ίδια δεν λειτουργείς ως “φερέφωνο”.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Β. Νανόπουλου στην έκθεση της επιχειρηματικότητας στην Κορινθία, να μην δώσει τον λόγο σε αρχές που έχουν την ευθύνη, την καθ΄ ύλη αρμοδιότητα για επενδύσεις και ανάπτυξη στο τόπο, ώστε να αναφερθούν σε σχεδιασμό και κινήσεις που έγιναν, θα γίνουν ή υπάρχουν στον προγραμματισμό προς εκτέλεση.
Ας πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους οι Επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες του Νομού, ειδικά  την περίοδο αυτή, ας προσέξουν σε ποιους αναθέτουν την διαχείριση θεσμών από τους οποίους εξαρτάται η βιωσιμότητα τους.
Να απεγκλωβίσουν την επιχειρηματικότητα από τα κομματικά βαρίδια.
Αιμορραγεί ο επαγγελματίας και ο Β. Νανόπουλος χτίζει το επικοινωνιακό του προφίλ με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog