Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

3η Αναβίωση των αρχαίων Ηραίων στο ναό της Ήρας(4videos)

- Advertisement -

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχολια ειναι ελευθερα στο loutrakiblog η κατα το δοκουν ??? το ξαναστελνω γιατι μαλλον παραπεσε απο λαθος……

    Μιχαλη Δριτσα ξερεις τι σημαινει "Ελληνικη θρησκεια"

    (Θα ιδρύσεις δικές σου χριστιανικές οργανώσεις οι οποίες θα προωθούν με χριστιανικό μανδύα την Ελληνική Θρησκεία και θα εργάζωνται για τον θάνατο του χριστιανισμού)
    http://www.hellenicreligion.gr/doc/entoles.htm

    Ένας Έλλην για να σώσει την ψυχή του πρέπει να προσεύχεται καθημερινά και να λέει: Θεοί σας ευχαριστώ που δεν με κάνατε ζώο, ναζωραίο ή δούλο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το αίμα των Ελλήνων και το αίμα των ναζωραίων δεν είναι το ίδιο. Ένα εκατομμύριο ναζωραίοι δεν αξίζουν όσο ένας Έλλην.
    http://www.hellenicreligion.gr/doc/entoles.htm

    ξερεις τι σημαινει ιεροπραξιες ???

    τι σημαινει 12830>12θεο ????

    ξερεις τι σημαινει ΥΣΕΕ (Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών)?????

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕΣ ???

    Και αν ολο αυτο ειναι μια τουριστικη ατραξιον καλως εγινε !!!! παντα χρειαζομαστε τετοιες εκδηλωσεις γιατι ζουμε απο τον τουρισμο !!!!
    ειναι ομως ???
    ποιοι ειναι αυτοι που το παρουσιασαν ?? φαινεται να το εχουν ξανακανει !! που και ποσο συχνα ?? γνωριζετε μηπως ποιοι ακριβως το στησανε ?? ο δημος ?? μια παρεα , η μια οργανωση ??

  2. Άλλο πάλι και τούτο. εδώ θα τρελαθούμε τελείως. Ποιανού ιδέα είναι αυτή; Τι θέλει ο Μ. Δρίτσας στην αναβίωση των Ηραίων όταν δεν παραβρέθηκε στα επίσημα του Δήμου που είχε συμμετάσχει παλαιότερα. Ο Δήμος Λουτρακίου που ήταν. Ούτε ένας από την Δημοτική Αρχή, και τι σημαίνει αυτό ; Στα κρυφά και μουλωχτά τους έδωσε κανείς άδεια να χρησιμοποιήσουν τον χώρο. Τελικά ότι θέλει ο καθένας κάνει σε αυτό τον τόπο και αν είναι ΙΕΡΟΣ ακόμα καλύτερα. Ποιος πάει να καπηλευτή το χώρο, τις αιώνιες ιδέες;. Ο Δήμος θα πάρει θέση η ξέρει και δεν μιλάει ; Τέτοια Πολύ σοβαρά θέματα χρειάζονται μεγάλη προσοχή
    Υ.Γ Πολύ καλή παράσταση μπράβο στο perachora.gr που ήταν εκεί και πήραμε μια γεύση
    από την αναβίωση των Ηραίων
    (Μ΄ ακούει κανείς)

  3. ΑΝΑΒΙΩΣΗ!!! ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ..Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ.

  4. Ειρήνη ημήν λέγω και ξαναλέγω . Τεκνα μου ( το τόνο ξέρετε που θα τον βάλετε, μη τα ξαναλέμε τώρα και γίνουμε γραφικοί) μη οδύρεστε και καταριέστε. Σε τούτη την έρμη τη χώρα όλα είναι δυνατόν να συμβούν. Η μάνα το χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα και 'σεις μου μιλάτε για θεούς και τέτοια. Ε τελικά είμαστε πολύ πίσω τεκνα μου.ι Δεν πιστεύω τίποτα δεν ελπίζω τίποτα είμαι μ—–ας . Ας γίνουμε αδέλφια όλοι οι Έλληνες
    και τα υπόλοιπα ειρήσθω εν τη παρόδω που λέει και ο Λιάααακος . Λύκε λύκε είσαι δω…;
    ο παπαμούχλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog