Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δείτε ζωντανά την Πέμπτη στις 18:00 από το loutrakiblog το Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω…
1.Έγκριση προϋπολογισμού, έτους 2011, του ν.π.δ.δ. Δήμου “Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων”………………

2.Προμήθεια δύο (2) αιθουσών ελαφράς λυόμενης προκατασκευής για την κάλυψη άμεσων στεγαστικών αναγκών σχολείων Δήμου. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

3.Λήψη Απόφασης για σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών επί ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου (κληροδότημα Μ. Κόντη). Παραχώρηση χρήσης οριζόντιας ιδιοκτησίας σε ν.π.δ.δ. Δήμου.

4.Γνωμοδότηση για αναγνώριση τμήματος οδού στη θέση “Γαλότα” ως κοινόχρηστης αγροτικής προϋφισταμένης του έτους 1923.

5.Μερική αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

6.Αποδοχή ή μη σπουδάστριας ΝΟΥΛΑ Κων/νας του Τμήματος Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου για πραγματοποίηση πρακτικής της άσκησης στο Δήμο.

7.Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. Δήμου μας “Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης”.

8.Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. Δήμου μας “Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης”.

9.Ορισμός εκπροσώπου Δήμου με τον αναπληρωτή του στο Β/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Κινηματογράφων και Θεάτρων περιοχής Δήμου.

10.Λήψη Απόφασης για συμμετοχή ή μη του Δήμου στο θεσμό κοινωφελούς εργασίας.

11.Λήψη Απόφασης για υπογραφή ή μη εκ μέρους του Δήμου της “Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες”. Ορισμός μίας (1) αιρετής εκπροσώπου & ενός (1) υπηρεσιακού στελέχους του Δήμου για συμμετοχή στο Συνέδριο για την υπογραφή της (Αθήνα 20-21/10/2011).

12.Λήψη Απόφασης για επιβολή προστίμων για παραβάσεις των άρθρων 5 & 7 του Ν. 2323/1995, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

13.Διόρθωση της υπ’ αριθ. 176/2011 Α.Δ.Σ. αναφορικά με προσωρινή εκκαθάριση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης “Βελτίωση – ανακαίνιση Ε.Ο. Περαχώρας – Λ. Βουλιαγμένης και νέα χάραξη τμήματος Ε.Ο. Περαχώρας”.

14.Αποδοχή ποσού #33.167,77# €, προερχομένου από τακτική επιχορήγηση Υπουργείου Εσωτερικών, για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου (Γ’ κατανομή έτους 2011) και κατανομή αυτού. Ψήφιση και διάθεση πίστωσης.

15.Αποδοχή ποσού #1.291,00# € από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη δαπανών πληρωμής συμβασιούχων έργου του ΚΕΠ Αγίων Θεοδώρων και κατανομή αυτού.

16.Αποδοχή ποσού #14.866,68# € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού ΚΕΠ Δήμου μας και κατανομή αυτού.

17.Καθορισμός αμοιβής, κατά παρέκκλιση, πληρεξούσιου δικηγόρου Δήμου, δυνάμει της υπ’ αριθ. 2/2011 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.

18.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: “Ανάπλαση Κ.Χ. στο Λουτράκι”.

19.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: “Ανάπλαση δρόμων στην Περαχώρα”.

20.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: “Αγροτική οδοποιία περιοχής Λουτρακίου & Περαχώρας”.

21.Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, για το Γ’ τετράμηνο 2006 & Β’ τετράμηνο 2010, του τέως Δήμου Αγ. Θεοδώρων.

22.Εξέταση αιτήματος ΜΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Ελπίδας για απαλλαγή προσαυξήσεων και διαγραφή ποσού από βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης, επονόματι Κωστόπουλου Χαρίλαου.

23.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Οκτώβριος).

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TO ΥΠΕΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
    ΤΗΣ SOUSSAKI LOGISTICS ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ TON ΠΕΤΡΟ TATOYΛH

    «Πράσινο φως» για την εγκατάσταση των αποθηκευτικών δεξαμενών της Soussaki Logistics, άναψε εκ νέου χθες το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την απόρριψη των ενστάσεων στη Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων, που είχε υποβάλλει η εν λόγω εταιρεία.
    Σύμφωνα δε με πληροφορίες του loutraki-press, η δημοτική αρχή του Κώωτση ήταν ενημερωμένη από χθες για αυτή την εξέλιξη έχοντας παραλάβει την επιστολή της ειδικής γραμματέως Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μαργαρίτας Καραβασίλη, αλλά το αποσιώπησαν και το κατάπιαν προκειμένου ο κόσμος να παραμείνει ανενημέρωτος και μην αντιδράσει, ειδικότερα στους Αγ. Θεοδώρους που το…παραμύθι πάει σύννεφο.
    Στην ουσία πρόκειται για δικαίωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και στην κυριολεξία άδειασμα των χρεοκοπημένων πρωτοβουλιών κι αντιδράσεων που επέλεξε η δημοτική αρχή υποκινούμενη από κατ’ ευφημισμόν επαναστάτες, οι οποίοι κυρίως ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων κι όχι μόνον.
    Αποδεικνύεται, ότι πολύ ορθά έβαλε την υπογραφή του ο Πέτρος Τατούλης, ενώ αναδεικνύονται οι λάθος και χωρίς σχεδιασμό χειρισμοί και καθυστερημένες αντιδράσεις της «επαναστατικής εμπροσθοφυλακής» των Αγ. Θεοδώρων, οι οποίοι την ώρα που έπρεπε να επαναστατήσουν περί άλλων τύρβαζαν
    ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ??????????????????????????????????????????????????

    pomlapi

  2. Θέμα 9: "Ορισμός.. ..στο Ββάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Κινηματογράφων & Θεάτρων περιοχής Δήμου".

    Για ποιούς κινηματογράφους και ποιά θέατρα μιλάνε στο Λουτράκι!!!;;;

    Βρε παιδιά, την πόλη μας την αγαπώ με τα καλά και τα άσχημά της… Το μόνο που μου λείπει είναι ένας χειμερινός κινηματογράφος (ή καλύτερα ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ δηλ. μια αίθουσα 2 σε 1). Είναι μια καλή-ποιοτική και σχετικά φθηνή ψυχαγωγία. Με χαλάει να πηγαίνω στην Αθήνα για να δω μία καλή θεατρική παράσταση ή ένα καλό σινεμά.
    (Αυτό το μπουντρούμι στην Κόρινθο μέσα στη βρώμα δε μου λέει τίποτα…)

    Ζητάω πολλά;;

    ΟΚ από επιχειρηματίες δεν περιμένω και πολλά (και ίσως δικαίως…) αφού λόγω κρίσης τα πράγματα είναι δύσκολα και ο άλλος δεν "χαλάει" εύκολα 9 ευρώ για ένα σινεμά..
    Ο Δήμος μας όμως;;; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αίθουσα η οποία θα μπορούσε να διαμορφωθεί κατάλληλα για προβολές έργων ή θεατρικές παραστάσεις (το Χειμώνα που οι επιλογές διασκέδασης λιγοστεύουν) με φθηνό εισιτήριο;;;

    Σε άλλες πόλεις πάντως (που θεωρητικά είναι πιο "πίσω" από εμάς), τέτοιες Δημοτικές αίθουσες υπάρχουν..
    Εδώ;;; Ζητάω πολλά;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog