Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παίρνει την ΑΕΚ με 40 εκατ. ευρώ

- Advertisement -

Το τετραετές πλάνο της Petit Chateau όπως έχει παρουσιαστεί στην διοίκηση της ΠΑΕ – Τα πρώτα 10.000.000 θα μπουν σε ένα μήνα σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί προφορικά…

Η εφημερίδα SportDay αφού επιβεβαιώνει το ότι σήμερα οι εκπρόσωποι της Petit Chateau έρχονται στην Ελλάδα για τις τελικές ενέργειες και την υπογραφή των συμφωνητικών αποκαλύπτει πως στο τετραετές πλάνο της Ιταλικής εταιρίας υπάρχει πρόθεση για επένδυση 40.000.000 ευρώ συνολικά(!) πράγμα που σημαίνει πως σταδιακά η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια της εταιρίας. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν σίγουροι πως σήμερα, στη συνάντηση που θα έχουν με τη διοίκηση του συλλόγου, θα σφραγιστεί εγγράφως η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα δεσμεύονται πως μέχρι την Πέμπτη θα βάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τον «αρραβώνα», αλλά και πως ακολούθως θα φανούν συνεπείς στη δέσμευση απέναντι στη διοίκηση να βάλουν άλλα 8 εκατ. ευρώ εντός 30 ημερών!

Η διοίκηση της ΑΕΚ παραμένει επιφυλακτική, αφού περιμένει να δει αποδείξεις για τις προθέσεις των υποψηφίων επενδυτών, αλλά και να διαπιστώσει ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα ζητήσουν. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας φιλοδοξούν να επαναφέρουν την «Ένωση» στο Champions League και να αποκομίσουν από εκεί οφέλη, όπως επίσης και από τη μεταπώληση παικτών, ενώ δεν τους είναι αδιάφορο το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου. Αν πάντως σε πρώτη φάση μπουν τα χρήματα που έχουν τάξει, τότε-και με δεδομένη την έλλειψη άλλου χρηματοδότη στην ΠΑΕ-δεν θα αργήσει η μέρα που όχι απλώς θα μπει στη μετοχική σύνθεση, αλλά θα αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο.

aek365.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog