Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύλλογος Αρκάδων νομού Κορινθίας ”Θ.Κολοκοτρώνης”,δελτίο τύπου

- Advertisement -

Κόρινθος, 28 Σεπτεμβρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Αρκάδων Ν. Κορινθίας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αισθάνονται την ανάγκη να επικοινωνήσουν με τους συμπατριώτες Αρκάδες και τους φίλους Κορίνθιους για να υπενθυμίσουν και να τονίσουν ότι αισίως το σωματείο μας διανύει το 35ο έτος της ιστορικής του πορείας τιμώντας με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο τις αξίες, τις αρχές και τις παραδόσεις του τόπου καταγωγής των μελών του.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι οι Αρκάδες του Νομού Κορινθίας δέχονται αρνητική κριτική, στο σύνολό τους, από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο, με αφορμή κάποιες δραστηριότητες της Ένωσης Αρκάδων Κορινθίας το ‘‘Μαίναλον’’.
Ο Σύλλογός μας δεν πρόκειται να τοποθετηθεί και να κρίνει τις δραστηριότητες αυτές. Όμως, είναι αυτονόητο ότι οι όποιες δραστηριότητες της Ένωσης Αρκάδων Κορινθίας το ‘‘Μαίναλον’’ δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο του Αρκαδικού στοιχείου που ζει και δραστηριοποιείται στη φιλόξενη Κορινθιακή γη.
Η Ένωση Αρκάδων Κορινθίας το ‘‘Μαίναλον’’, όπως και κάθε Σύλλογος ή Ένωση, θα πρέπει να κρίνεται ξεχωριστά με γνώμονα τη δική της παρουσία.
Η εφαρμοσμένη τακτική των γενικεύσεων και της τοποθέτησης όλων των Αρκάδων στο «ίδιο σακί» και της αξιολόγησής τους με τα ίδια μέτρα και σταθμά, το μόνο που τους προκαλούν είναι απογοήτευση και πικρία για την έλλειψη αντικειμενικότητας.
Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, από την ίδρυσή του, το έτος 1976, συμπεριφέρεται και δραστηριοποιείται με γνώμονα τα γνωρίσματα του Αρκαδικού ιδεώδους.
Σήμερα ο Σύλλογος μας φιλοδοξεί να συνεχίσει τη διαδρομή του, επαναπροσδιορίζοντας τις δραστηριότητες του και καλεί τους Αρκάδες να στηρίξουν την νέα του προσπάθεια, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού γίγνεσθαι στο Νομό μας.

Με εκτίμηση,
Γιο το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο                                                                  Η
   Πρόεδρος                                               Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Β. Καραπανάγος                       Παρασκευή Κόλλια
6932-939412                                            6944-460462
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog