Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαζεύουν χρήματα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο στη Ρόδο

- Advertisement -

Φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι. Ο ευαίσθητος λαός της Ρόδου συγκλονίστηκε από τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι και ανέλαβε δράση μέσω εράνου…

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου φαίνεται πως “άγγιξαν” τους κατοίκους της Ρόδου. Αποφάσισαν έτσι να κάνουν έρανο στη λαϊκή αγορά και να συνδράμουν στο “χαράτσι” που δεν είναι σε θέση να πληρώσει.

Με το χιούμορ να παραμένει βασικό στοιχείο στις ζωές μας, οι κάτοικοι της Ρόδου, έβγαλαν δίσκο για να καταθέτουν τον οβολό τους.

“Ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι”, γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έχει τοποθετηθεί στο δίσκο, όπως μαθαίνουμε από ρεπορτάζ του newskosmos.com.

Αυτό για να αποφύγει τη φυλακή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς, όπως ανέφερε, δεν πρόκειται να πληρώσει το υπέρογκο χαράτσι.

Άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκε αλληλέγγυος με τους πολίτες σε ό,τι αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων, σημειώνοντας ότι κατανοεί τις όποιες αντιδράσεις, δεν θα μπορούσαν να μην του συμπαρασταθούν αντίστοιχα και εκείνοι με τη σειρά τους.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog