Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι είδαμε στο χθεσινό Δ.Σ.

- Advertisement -

Επιχειρώντας να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση των όσων είδαμε στο χθεσινό Δ.Σ. μέσα από την κάμερα του loutrakiblog, οφείλουμε να σταθούμε στα παρακάτω…

1) Μετά από πάρα πολύ καιρό είδαμε ένα διαφορετικό Φίλη Παναγιώτη, με πολλές κατηγορίες προς τον δήμαρχο. “Έχετε πεί πολλά ψέμματα”, είπε χαρακτηριστικά.

2) Τον Κώστα Λογοθέτη, στην ουσία, να παραδέχεται τους λάθος χειρισμούς του στο θέμα του δημοσιεύματος της Real News για το νερό του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Μάλιστα, ο Δημήτρης Στάμου, προσφέρθηκε να κανονίσει ραντεβού με τον εκδότη της εφημερίδας, Νίκου Χατζηνικολάου.

3) Τον Κώστα Λογοθέτη, να εξαπολύει μύδρους ενάντια στον Γιώργο Γκιώνη για το Πνευματικό Κέντρο.

4) Τον Παύλο Παύλου, να αναρωτιέται για το πόρισμα Τσοβόλα. “Αφού δεν έχετε σκοπό να το λάβετε υπ’ όψιν σας, γιατί ξοδέψαμε τόσα πολλά χρήματα”, είπε.

5) Δεν είδαμε τον Σωτήρη Νικολάου, να απαντάει (δεσμεύτηκε να απαντήσει στο επόμενο Δ.Σ. μιας και θα ήταν μακροσκελής η τοποθέτησή του) για το θέμα του Soussaki Logistics.

6) Την Μαρία Πρωτοπαππά, να κάνει μια πολύ σοβαρή καταγγελία: “Υπάρχουν 2 προϋπολογισμοί για το Πνευματικό Κέντρο με άλλα ποσά στους κωδικούς του καθενός”, δήλωσε και όλοι άρχισαν να ψάχνονται.

7) Τον Κώστα Λογοθέτη, να παραδέχεται ότι τον εξέθεσε η κυρία Καραβασίλη, καθώς στην ουσία άνοιξε τον δρόμο για την εγκατάσταση της χημικής αποθήκης στο Σουσάκι, ενάντια στις δεσμεύσεις της προς τον δήμαρχο.

8) Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, Γιώργο Μπάκο, να καταφέρεται ενάντια στον Δημήτρη Δέδε, για τους λάθος χειρισμούς του τελευταίου. “Συγχαρητήρια για τις ενέργειές σου. Μας κόλλησες στον τοίχο”, είπε χαρακτηριστικά.

9) Ακούσαμε, όπως είδατε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, τα καλύτερα για τον εκτελών χρέη προέδρου, Σωτήρη Πέρρα. Και μάλιστα, από όλους τους συνδυασμούς.

10) Τον Γιώργο Γκιώνη να κάνει λόγο και να παραδίδει στον πρόεδρο του Δ.Σ. 6 προγράμματα του ΕΣΠΑ που δεν πήρε μέρος ο δήμος.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. na simpliroso?
    sto 3 den lete ti apantise o gkionis ston logo
    ipe oti afisan tamio cash, an den kano lathos 150.000 sto pnevmatiko kai 650.000 sto doalp stis 31.12 kai o logo me ton loh ta masagan ala sto telos to paradextikan.
    sto 1 tis katigories fili pros g.dede gia to site.

  2. Να μας πεί ο λαλίστατος κ.ΓΚΙΩΝΗΣ τι είδους προγράμματα[ΕΣΠΑ-ΘΗΣΕΑ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΚΛΠ]υλοποίησε στη θητεία του και έφτασε το ΧΡΕΟΣ της πρωην ΔΑΕΤ 6.000.000 ΕΥΡΩ σε εργολάβους ΣΠΑ και ΟΙΚΟΔ.ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 54[ΚΕΠ] ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΈΟΝ 5.000.000 ΕΥΡΩ υπόλοιπο δανείου ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.Ομοίως το κολυμβητήριο με ποιό πρόγραμμα υπερτιμ ολόγησης διπλασίασε το κόστος του.Αντί να ζητάει συγνώμη από τους δημότες,που τους ΦΕΣΩΣΕ,χειρότερα από την ΤΡΌΙΚΑ την ΕΛΛΑΔΑ, έχει το θράσος να απαγγέλει και ανύπαρκτα κατηγορητήρια.Βέβαια πίσω έχει η αχλάδα την ουρά που λέει και ο φιλόσοφος λαός μας.Μαζί με τον προκάτοχό του, που τελευταία πάνε ΄πακέτο΄'θα εισπράξουν ΑΝΆΛΟΓΑ σχετικά με το τρόπο διαχείρησης των δημοτικών δρώμενων του τόπου μ ας.Υπομονή και θα γελάσει κάθε πικραμένος……………

  3. 1:48 συνεννοήσου με τον 5:53 γιατί υπάρχει μεταξύ σας διάσταση απόψεων ….
    Ο αρχηγός σας θα σας αφήσει μεταξιταστέους στην παπαγαλία….
    1:48 λογικό μου ακούγεται το τρέξιμο ….είναι πολλά τα ψέματα της νυν δημοτικής αρχής και δεν συμμαζεύονται με βάδην…..
    Επιπλέον είναι και το τρέξιμο που κάνετε καθημερινά για το " μάζεμα" στο μαντρί των δυσαρεστημένων συμβούλων.
    Μαζί με το τρέξιμο κάντε και λίγες ασκησούλες στενού μαρκαρίσματος γιατί χρειάστηκε μεγάλος κόπος στο τελευταίο συμβούλιο,εξωπαρασκηνιακά,να ηρεμήσετε τον πρόεδρο του τοπικού των Αγίων Θεοδώρων.
    5:53 όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Έχεις δίκιο θα γελάσει κάθε πικραμένος στο ΔΣ όταν θα πρέπει ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας να απαντήσει για το ΕΣΠΑ και για τις προθεσμίες ημερομηνιών που χάθηκαν και πάνε…….
    Ο κος δήμαρχος δεν μπόρεσε να απαντήσει πετώντας την μπάλα στην κερκίδα και με το
    "χαρισματικό "του τρόπο πήγε την κουβέντα εκεί που ήθελε…..στο πουθενά.
    Ματαιοπονεί κι εκείνος κι εσείς. Επιτέλους αποδεχθείτε ότι η τετραετία Γκιώνη ήταν η
    τετραετία των έργων.
    Όσο για το πνευματικό κέντρο και τις βραχνιασμένες κορώνες του ο κος δήμαρχος μάλλον ακολούθησε την τακτική της αναδίπλωσης.
    Στις 31/12 το Πνευματικό είχε ταμειακό υπόλοιπο 150.000€ και ελάχιστες υποχρεώσεις.
    Τα υπόλοιπα,πχ προϊπολογισμός….. στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

    ΥΓ Την καραμέλα περί υπερτιμολογήσεων,την έχει φτύσει καιρό τώρα ο αρχηγός σου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου .
    Εσύ ακόμα να πάρεις γραμμή??
    Η άλλη δε καραμέλα περί κακοδιαχείρισης, μπορεί να σταθεί στο λαιμό αυτών που την πιπιλάνε.
    Προσοχή λοιπόν!!!

    ANONYMOUS

  4. 5:53 πρόσεξε μην είσαι εσύ ο πικραμένος στο τέλος….
    θα σου συνιστούσα την λέξη υπερτιμολόγηση αν στην πραγματικότητα ξέρεις τι σημαίνει και επίσης ξέρεις πόσα ποινικά αδικήματα επισύρει, να μην την χρησιμοποιείς μπας και τα ποινικά στο τέλος γυρίσουν στην μούρη σου!!

    Επειδή ξαφνικά εσείς νομίζετε ότι ανακαλύψατε την πυρίτιδα και το πρώτο και μοναδικό πράγμα που κάνατε είναι να ψάχνετε για πορίσματα χρησιμοποιήστε τα και κινηθείτε βάση αυτών και αφήστε τα show για να κάνετε καμιά δουλειά και κανά έργο…. αλλά με τους τεχνοκράτες που βάλατε στον συμβούλιο της ΔΑΕΤ οι μόνες κορδέλες που θα κόψουμε θα είναι είναι οι αποκριάτικες σερπαντίνες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog