Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γίνε κι εσύ cyber-ακτιβιστής

- Advertisement -

Η νέα καμπάνια της Greenpeace για τα ελληνικά αλιεύματα…
Τα «κλικ» σου έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι νομίζεις, όταν είναι για ένα σοβαρό σκοπό: να προστατεύσεις τη ζωή σου, τη διατροφή σου και το μέλλον σου!

Γίνε κι εσύ cyber-ακτιβιστής της Greenpeace! Από το σπίτι, το γραφείο και όπου αλλού βρίσκεσαι, μπορείς να αλλάξεις πολλά, αρκεί να έχεις έναν υπολογιστή κοντά σου!

Θέλεις να συμμετέχεις, να αντιδράσεις και να επέμβεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν τη δική σου ζωή; Μπορείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, αν ενώσεις τα «κλικ» σου με αυτά χιλιάδων άλλων cyber-ακτιβιστών που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσένα.

Αναρωτιέσαι ακόμα για το αν έχει αποτέλεσμα; Πριν από λίγο καιρό 1.000.000 άνθρωποι (ανάμεσά τους χιλιάδες cyber- ακτιβιστές) συμμετείχαν σε δράση της Greenpeace και κατάφεραν να κλείσουν την πόρτα σε ποικιλίες μεταλλαγμένης πατάτας, που χωρίς τη δική τους επέμβαση θα κατέκλυζαν την Ευρώπη!

Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου!

Μπες σήμερα στο posotonexeis.org και προστάτευσε τα ελληνικά ψάρια, αφού κανένας αρμόδιος δεν το κάνει. Έτσι, ευαισθητοποιείς τους φίλους σου και κερδίζεις νίκες για την ίδια σου τη ζωή.

Και όσο περισσότερο μεγαλώνει ο Λούτσος και η παρέα του, τόσο μεγαλώνει η πίεση που ασκούμε για να μην λείψει το ελληνικό ψάρι από το πιάτο μας!

πηγή:newsbeast.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog