Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δελτίο τύπου παρέμβασης:Δωρεάν φροντιστήρια Δημαρχίας στον κ. Κ. Λογοθέτη δεν δίνονται

- Advertisement -

Χρειάζεται γνώση και επάρκεια για να διοικήσεις το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Και τα δύο είναι είδος εν ανεπαρκεία για τον κ. Κ. Λογοθέτη και τους συνεργάτες του.
Ο κ. Κ. Λογοθέτης έβαλε την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.» να απαντήσει στην «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού, που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε στις 9 Αυγούστου)…

Σφάλμα 1ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης ενέπλεξε την Δημοτική Επιχείρηση, τα στελέχη και τους εργαζομένους της στην πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς στην Δημοτική Αρχή αναφερθήκαμε, από αυτήν περιμένουμε απαντήσεις. Τόσους συνεργάτες πληρώνει, δεν μπορούσαν να του ετοιμάσουν μία απάντηση;
Σφάλμα 2ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης θεωρεί ότι στην χώρα μας «τρέχει» μόνο ένα πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού – το ΕΠΑΕ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το Πρόγραμμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου» όπου ο Κωδικός Προτεραιότητας 57 αφορά μεταξύ άλλων την βελτίωση των τουριστικών υποδομών (Κωδικός Πρόσκλησης 37), που χρηματοδοτείται μόνο για φέτος με 3.529.412 από το ΕΠΤΑ – κ. Λογοθέτη, το ΕΠΤΑ είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η Πρόσκληση απευθύνεται σε Δήμους. Ας την ζητήσει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σφάλμα 3ο: Ο κ. Κ. Λογοθέτης νομίζει ότι όλοι εργάζονται με τους δικούς του μακάριους ρυθμούς. Τον ενημερώνουμε ότι η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» και ο κ. Γ. Γκιώνης δεν δούλευαν και δεν δουλεύουν έτσι. Η «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» δεν θα έβγαζε ποτέ στις 20 Σεπτεμβρίου μία ανακοίνωση για κάτι που από τις 9 Αυγούστου γνωρίζαμε ότι δεν γινόταν.
Θυμίζουμε, τέλος, στην Δημοτική Αρχή ότι ο κ. Γ. Γκιώνης τους κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, ένα φάκελο με 6 προσκλήσεις του ΕΣΠΑ. 
Μία από αυτές είναι η Πρόσκληση 37 (στον φάκελο είναι η πρώτη). Υπάρχουν άλλες πέντε. Μπορούν να τις διαβάσουν. Να μάθουν την δουλειά τους και να μην είναι τόσο επιπόλαιοι. Θα συστήναμε και σοβαρότητα, αλλά σοβαρότητα από αυτή τη Δημοτική Αρχή δεν ζητάμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως χάσατε την μπάλα στην παρέμβαση (δεν περιμένατε βέβαια τέτοια απάντηση από την τουριστική) και τώρα ρίχνεται την μπάλα στην κερκίδα για άλλο μιλάγατε στην πρώτη ανακοίνωση για σύγκλιση συμβουλίου της τουριστικής λέγατε γιατί ξαφνικά απευθύνεστε στον δήμο τα βρήκατε μπαστούνια με την τουριστική και την ανακοίνωση της .
    Μάλλον άλλοι χιάζονται φροντηστίρια

    GM

  2. ΡΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΒΟΛΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ/////

  3. @8:47 & 8:50

    μετεξεταστέοι και οι δύο στην ανάγνωση …

    επιστροφή γρήγορα στα θρανία …

    Zuperman …

    υγ 1 κανένα νέο για τις ληγμένες ???
    υγ 2 στο προηγούμενο ΔΣ (που διεκόπη) έγινε αναφορά για το πως λειτουργούσε η παιδική σκηνή αφήνοντας αρκετές υπόνοιες…

  4. 8:47
    1) Σ'ένα δελτίο τύπου δεν διαβάζουμε μόνο τον τίτλο αλλά και το περιεχόμενο.
    Βασικός κανόνας….
    2) Η σχετική πρόσκληση βρισκόταν στον φάκελο που κατέθεσε η Παρέμβαση στο
    προεδρείο αλλά ανάθεμα αν μπήκε στον κόπο η δημοτική αρχή να τον μελετήσει.
    Αν είχε ασχοληθεί θα γλίτωνε τις περιπέτειες και τον "διασυρμό".

    Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής τοποθετήθηκαν για το δελτίο τύπου ,το οποίο σημειωτέον, μόλις είχε αναρτηθεί από το Loutrakiblog…..
    Μήπως αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης κάποιοι σύμβουλοι ασχολούνται με το τι γράφουν τα blogs ??
    Αυτός είναι ο ρόλος τους και ο σκοπός υπαρξεώς τους στην αίθουσα του ΔΣ??
    8:50 και 10:04 η Παρέμβαση ως αντιπολίτευση ασκεί τον θεσμικό της ρόλο που είναι ο έλεγχος της δημοτικής αρχής αλλά και η προώθηση θεμάτων που έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη του παραμελημένου 9 μήνες τώρα δήμου μας.
    Ο εκνευρισμός δεν σας οδηγεί πουθενά…….
    Τελειώνοντας επειδή έχω καλή καρδιά, θα σας υπενθυμίσω τα δωρεάν ιδιαίτερα φροντιστηριακά μαθήματα της Παρέμβασης.
    Θα λειτουργήσουν ολιγάριθμα – ταχύρυθμα τμήματα.
    Ώρες πρωινές.
    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    ANONYMOUS

  5. Για όλους τους άνους ανώνυμους σχολιαστές χρειάζεται:1) η υπενθύμιση ο κος Λογοθετης είναι δήμαρχος του 24,34% 2) το μεγαλείο της ανευθυνότητας και της προχειρότητας της δημοτικής αρχής του Κου Λογοθέτη αποδεικνύεται διοτι όπως στην καθ´ομιλουμενη λέμε μπερδεψαν την < Β> με την< Π> στο προκειμενο μπερδεψαν το ΕΠΤΑ με το ΕΠΑΕ.

  6. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε επί τις ουσίας θα μιλήσετε η δεν μπορείτε?
    Αν διαβάσετε προσεκτικά τις δυο ανακοινώσεις σας μπορεί και να καταλάβετε τι λέτε γιατί μάλλον δεν τις έχετε διαβάσει.
    Επιτέλους σοβαρευτείτε λίγο βγάζετε ανακοινώσεις και λέτε αλλοπρόσαλλα πράγματα δεν πήρατε χαμπάρι ακόμα γιατί χάσατε τις εκλογές και συνεχίζεται το ίδιο βιολί
    περαστικά σας ..

    ΥΓ. Είμαι απλός αγανακτισμένος πολίτης με άποψη για όλους σας (και από την καλή και από την ανάποδη ) και όχι δημοτικός σύμβουλος όπως νομίζεται ..

    GM

  7. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε επί τις ουσίας θα μιλήσετε η δεν μπορείτε?
    Αν διαβάσετε προσεκτικά τις δυο ανακοινώσεις σας μπορεί και να καταλάβετε τι λέτε γιατί μάλλον δεν τις έχετε διαβάσει.
    Επιτέλους σοβαρευτείτε λίγο βγάζετε ανακοινώσεις και λέτε αλλοπρόσαλλα πράγματα δεν πήρατε χαμπάρι ακόμα γιατί χάσατε τις εκλογές και συνεχίζεται το ίδιο βιολί
    περαστικά σας ..

    ΥΓ. Είμαι απλός αγανακτισμένος πολίτης με άποψη για όλους σας (και από την καλή και από την ανάποδη ) και όχι δημοτικός σύμβουλος όπως νομίζεται ..

    GM

  8. 1:44 εσύ χάνεις την ουσία όταν στέκεσαι σε λέξεις και δεν βλέπεις τις χαμένες ευκαιρίες αναπτυξιακής πολιτικής που θα ωφελούσαν τον δήμο μας ,από την ολιγορία της δημοτικής αρχής.
    Αν ήσουν υγιής σκεπτόμενος πολίτης θα χαιρόσουν με την αντιπολίτευση Γκιώνη που προσπαθεί για το καλύτερο και δεν θα αναλωνόσουν σε μικρότητες και μαγκιές του τύπου "πάρτε το χαμπάρι" κτλ.
    6 προσκλήσεις του ΕΣΠΑ κατέθεσε στο προεδρείο και έχει κάνει και προφορική ενημέρωση των αρμοδίων δημοτικών και ειδικών συμβούλων σε πρότερο χρόνο.
    Τι άλλο πια??

    ΥΓ Την αγανάκτησή σου να την εκφράσεις στο Σύνταγμα.Εκεί θα πιάσει και τόπο….

    ANONYMOUS

  9. 4:38 Την πολιτική του Γκιώνη την είδαμε 4 χρόνια δεν θέλουμε άλλο όσο για την αντιπολίτευση που ασκεί η ιστορία θα δείξει τη είδους είναι και ποιους εξυπηρετεί
    Ελπίζω να κατάλαβες!!!!
    ΥΓ. Την αγανάκτηση μου την εκφράζω όπως νομίζω εγώ υποδείξεις δεν δέχομαι από κανέναν .

    GM

  10. 4:15 τον Γκιώνη ήδη τον αποζητούν πολλοί.
    Η ιστορία παλεύει να βρει πια από τις 2 δημοτικές αρχές,τη σημερινή ή τη 12ετή,θα γράψει στις σελίδες της ως χειρότερη.
    Ποιους εξυπηρετείς δεν κατάλαβα!!!
    Δεν σου έκανα υπόδειξη αλλά παραίνεση.

    ΥΓ τα νεύρα βλάπτουν.

    ANONYMOUS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog