Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου Παρέμβασης:Ο πρώτος Δήμαρχος που «κρύβει» τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ…

Ο πρώτος Δήμαρχος που «κρύβει» τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Λουτράκι!

Στον τόπο μας, παρά τις κατά καιρούς έντονες αντιπαραθέσεις, έχουμε κατακτήσει ένα επίπεδο συνεννόησης, γιατί όλοι αναγνωρίζουμε στους αντιπάλους μας ότι εργάζονται για την πρόοδο του Δήμου. Όμως η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη, και προσωπικά ο κ. Δήμαρχος, για άλλη μία φορά δείχνουν ότι αγνοούν όχι μόνο την έννοια της συνεργασίας ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και την έννοια της τυπικής ενημέρωσης. Χωρίς προφανή λόγο ο κ. Κ. Λογοθέτης είναι ο πρώτος Δήμαρχος που αποκρύπτει από το Δημοτικό Συμβούλιο, τις παρατάξεις και τους πολίτες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη μας!
Παράδειγμα: Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα: «Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος – 15ος)», που διοργάνωσε η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Ο κ. Κ. Λογοθέτης δεν ενημέρωσε το Δ.Σ. για το συνέδριο! Γιατί; Ντρέπεται που αξιοποιείται το Συνεδριακό Κέντρο; Δεν ήθελε να μάθουμε ότι θα έρχονταν στο Λουτράκι ο υπουργός Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνος, μαζί με κορυφαία στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης και ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης; Φοβόταν κάτι ο κ. Κ. Λογοθέτης; Άβυσσος η ψυχή του Δημάρχου.
Να υπογραμμίσουμε ότι ακόμα μας είναι άγνωστο πως δόθηκε – και καλώς δόθηκε – το «Αλεξάνδρειο» για την διεξαγωγή του συνεδρίου, καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε.» δεν ήρθε ποτέ θέμα – στο οποίο, εννοείται ότι, ουδείς θα είχε αντίρρηση. Αν ο κ. Κ. Λογοθέτης θεωρεί ότι ο Δήμος διοικείται χωρίς έλεγχο και αρκούν οι προφορικές εντολές του, βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο.
Μήπως μπορεί κάποιος από τους καλοπληρωμένους συνεργάτες του κ. Κ. Λογοθέτη να του υπενθυμίζει ότι οφείλει να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο για τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Δήμο μας; Είναι και θέμα ευγένειας…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ …ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ … ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ

  2. Σιγά μην σας το πει, πριτσ, να πάτε πιο νωρίς και να του τη βγείτε!!! Σας ξέρει καλά, ξυπνάτε πιο νωρίς απ'αυτόν και του τη βγαίνετε. Πηγαίνετε πρώτοι και αυτός τελευταίος. Έτσι σας την έσκασε. Και αν δεν ήταν και ο κακός κ.Λάμπρου να το γράψει στο μπλογκ δεν θα μαθαίνατε ποτέ ότι πήγε με την τσίμπλα στο μάτι τελευταίος και καταϊδρωμένος!
    Α, μα πια, σας βαρέθηκε, όλα θέλετε να τα μαθαίνετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog