Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου-απάντηση στην Παρέμβαση για το συνέδριο

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011



Σχετικά με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, σε ότι αφορά τη παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου για το συνέδριο «Οχυρωματικής Αρχιτεκτονικής» που έγινε από 30-9 έως 2-10 – 2011 και για το οποίο ο κ. Γκιώνης δηλώνει παντελή άγνοια επισημαίνουμε τα εξής:

Ο κ. Γκιώνης ως πρόεδρος του Δ.Σ και τα μέλη της ΔΑΕΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ έδωσαν άδεια να διεξαχθεί το συνέδριο σύμφωνα με το πρακτικό 17 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010.

Με εν ενεργεία πρόεδρο τον κ. Γκιώνη στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ (πρώην ΔΑΕΤ) η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ενημερώνει με Εξαιρετικά Επείγον έγγραφο της προς την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ και αριθμό πρωτοκόλλου 3 / 4. 1. 11 για τις ακριβείς ημερομηνίες του συνεδρίου.

Από όλα τα ανωτέρω, τα οποία είναι καταχωρημένα στα αρχεία, είναι προφανές ότι ο κ. Γκιώνης είχε πλήρη γνώση για το ιστορικό της υπόθεσης. Συνεπώς δε θυμάται ή ηθελημένα λαϊκίζει ή αποκρύπτει ο ίδιος τα στοιχεία.


Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ο κος Λογοθετης δεν δησιοποιει το πρακτικό 17 να δούμε για ποιο μήνα το πρώην ΔΣ ενέκρινε την παραχώρηση. Κε Λογοθέτη εκτιθεσθαι συνεχώς.

  2. ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΧΕΙΜΏΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΓΑΜΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΊΕΣ,ΒΛΈΠΕΤΑΙ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ!!!!!ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΊΑ.ΤΟ ΠΑ ΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΗ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ) ΜΈΣΩ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΆ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΞΎΠΝΗΣΑΝ ΑΠΌΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΉ ΝΆΡΚΗ ΚΑΙ ΈΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΌΜΕΝΟΥΣ ΜΆΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΗΣ Δ.Α.(Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ).ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΎ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΝ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΈΤΗΡΆ ΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΎΟΥΝ ΠΑΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ.(Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΌ)ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΈΜΕ ΛΟΙΠΌΝ Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΒΓΆΖΕΙ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΣΤΗΣ 29-9 ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΊ ΤΗΝ Δ.Α.ΓΙΑ ΆΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ Ο ΔΉΜΟΣ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΛΩΝ ΜΑΣ,ΈΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΌΝ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΆΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ. ΚΑΙ ΆΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΆ ΚΑΙ ΜΟΝΌ ΘΈΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΈΘΕΣΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΈΓΓΡΑΦΟΣ.ΆΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΆΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΤΟΥ ΒΆΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΆΡΙΟΣ ΚΟΙΜΏΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΗΣ Δ.Α.ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΠΌΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΟΙ ΛΌΓΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΤΕΧΝΙΚΟΊ!!!!!!!!!!!
    ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΈΔΩΣΕ ΆΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΌΓΟ ΧΏΡΟ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΆΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΆΔΕΙΑ Η ΤΟΤΕ ΔΑΕΤ ?????ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2011 ΤΗ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΈΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΉ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.ΝΑ ΜΥΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΎΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΕ ΚΑΝΈΝΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΆΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ ΚΑΙ ΜΕ ΈΓΓΡΑΦΑ ΒΓΩ ΞΈΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΈΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΏΝΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΣΥΚΟΦΆΝΤΕΣ )

    Υ.Γ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
    ΚΆΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ ΜΠΟ
    ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΆΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΎΝ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΜΟΥ
    ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΎΝΑΜΟΙ ΚΡΊΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υ.Γ.2 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΏΤΕΥΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΆΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog