Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O παπάς των φτωχών αλλά και των celebrities!

- Advertisement -

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για να γίνει ο γάμος της χρονιάς!
Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου παντρεύονται η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Λουτρακιώτη επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη.

Κουμπάρος του ζευγαριού ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας Γιώργος Μαζωνάκης…

Μεταξύ των επώνυμων καλεσμένων που θα ξεπεράσουν τους 500 είναι: Γρηγόρης Βαλτινός, Ελένη Ράντου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μιμή Ντενίση, Αλέξανδρος Ρήγας, Τζέσυ Παπουτσή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Πέννυ Σταθάκη, Γιώργος Νανούρης, Σάρα Γανωτή κ.α.

 Ο ιερέας που θα ευλογήσει τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Island δεν θα μπορούσε να μην είναι παρά ο πάτερ Νικόλαος Βασιλόπουλος,ο παπάς της Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου με το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο και προσωπικός φίλος του ζευγαριού.

Ο πάτερ Νικόλαος πέρα από τον γνωστό και επίμονο αγώνα που κάνει αρκετά χρόνια τώρα για τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά, κάθε εβδομάδα δίνει τρόφιμα σε 110 οικογένειες!
Ναι, καλά διαβάσατε 110 οικογένειες(350 άτομα περίπου) παίρνουν τρόφιμα από την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αγαπητός στο ποίμνιό του πάτερ Νικόλαος, για να βοηθήσει ανθρώπους που πεινάνε και έχουν ανάγκη!

Η πλούσια φιλανθρωπική του δράση έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού Κορινθίας και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε εβδομάδα  επισκέπτονται την Παναγία Γιάτρισσα πολύς κόσμος, επώνυμοι και ανώνυμοι,για να εκκλησιαστούν,να συμβουλευτούν και να γνωρίσουν από κοντά τον 50χρονο ιερέα που αποτελεί κόσμημα για τον κλήρο που υπηρετεί.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog