Η απόφαση για υποβιβασμό της Παναχαϊκής για δωροδοκία και την απαγόρευσή του ιδίου να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, έκανε έξω φρενών τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος απάντησε στην απόφαση με προσωπική του επιστολή…


Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς τους Θανάση και Τάσο Κανελλόπουλο πως “τώρα αρχίζουμε”.
Αναλυτικά:
“Μετά την έκδοση της αποφάσεως με την οποία υποβιβάσατε την ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω την εντιμότητας και της αξιοπιστίας του πρώην γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης Πέτρου Σταθάκη έχω να κάνω της εξής δήλωση- δέσμευση για εσάς.

Επίορκοι και ανέντιμοι άνθρωποι που τολμήσατε και θίξατε μετά από 36 χρόνια δικηγορίας την τιμή και την υπόληψη μου και την τιμή και την υπόληψη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και των 500.000 Αχαιών θα κάνω τα πάντα για να τιμωρηθείτε παραδειγματικά. Θα στραφώ εναντίον σας τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο.

Εάν δεν μπορείτε να με αποζημιώσετε για την προσβολή της προσωπικότητας μου, εάν μπορώ θα σας πάρω και το σπίτι. Η ανεντιμότητα σας και η αγωνία σας ήταν τέτοια που μετατρέψατε τον εύκολο εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκή με την ΠΑΕ Πλατανιάς σε δύσκολο εκτός έδρας ματς λόγω της ελλείψεως επιχειρημάτων.

Ντροπή σας παλιάνθρωποι. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Υπάρχουν εκτός από εσάς και άλλου είδους δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι. Και ένα μήνυμα προς τον Θανάση και τον Τάσο Κανελλόπουλο: Τώρα αρχίζουμε”.