Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α. Παλαιολόγου: Δεν αγχώνομαι για τον γάμο αλλά για τη σκληρή καθημερινότητά μας

- Advertisement -

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το Loutrakiblog, την προσεχή Δευτέρα 10 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ο γάμος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του αγαπημένου της Βαγγέλη Μητρογιάννη…

“Πετύχαμε” την ηθοποιό στο Κολωνάκι, όπου το τελευταίο διάστημα πηγαίνει τόσο για πρόβα νυφικού όσο και για τις υπόλοιπες προετοιμασίες για τη μεγάλη στιγμή της ζωής της. “Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή. Δεν είναι δουλειά να τη μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς, δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που βάζει δημοσιότητα στα προσωπικά του”, δήλωσε.

Έχει, άραγε, άγχος για τη μεγάλη μέρα; “Δεν έχω άγχος για αυτό καθεαυτό το γεγονός. Το μόνο άγχος που έχω είναι για την καθημερινότητά μας, που είναι πάρα πολύ σκληρή. Το πώς θα αντεπεξέλθουμε, δηλαδή, σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν. Αυτό είναι που με απασχολεί”.

Αν και οι κάμερες με τους φωτορεπόρτερ αναμένεται να την “πολιορκήσουν” για ένα πλάνο, η ίδια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει: “Νομίζω ότι ποτέ δεν προκαλούσα και ούτε τώρα σκοπεύω να κάνω κάτι εκκωφαντικό, απλά είναι μια στιγμή την οποία θέλω να περάσω χαλαρά. Ένας άνθρωπος που είναι εντελώς έξω από αυτό δεν του είναι εύκολο να το διαχειρισθεί όλο αυτό, εδώ εμείς που είμαστε μέσα και δεν μπορούμε να το διαχειρισθούμε, όχι εκείνος…”.

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog