Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιός πασίγνωστος Έλληνας πουλάει το σπίτι και τα μαγαζιά του;

- Advertisement -

Άκρως αποκαλυπτική και συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά ο οποίος παραδέχεται ότι η εταιρία του που το 2009 έβγαζε 75 εκατομμύρια ευρώ, έφτασε στο σημείο να πτωχεύσει…
 
«Συμβαίνει παντού. Ούτε κι εγώ το περίμενα. Γι’αυτό ακριβώς και είχα αποκτήσει αξιοπιστία στις συναλλαγές μου στην Ελλάδα».
Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας γνωστοποίησε ότι τα σχέδια που έκανε 30 ολόκληρα χρόνια κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος μέσα σε μια νύχτα.
Τόνισε πως όλα τα περιουσιακά του στοιχεία είναι στα χέρια της Εφορίας. «Εγώ δεν κράτησα τίποτα για μένα. Ο, τι έχω βγάλει, το έχω βάλει ενέχυρο για την εταιρεία. Οπότε αυτά θα παρθούν από όποιον χρωστάω».

Ταυτόχρονα γνωστοποιεί πως το σπίτι στη Μύκονο δεν είναι το μοναδικό που πουλάει καθώς και σε κάποια καταστήματά του στην Αθήνα έχουν μπει πωλητήρια.
Ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται και κάνει λόγο για ένα σχέδιο Β που θέλει να βάλει σε εφαρμογή, ενώ σε όσους θέλουν να μάθουν για το αν έχει καταθέσεις στο εξωτερικό ο Λάκης Γαβαλάς τονίζει πως «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».
Τέλος αποκαλύπτει πως θέλει να πτωχεύσει. «Άλλωστε θέλω κι εγώ να φτωχύνω ως άνθρωπος για να μου γίνει το πάθημα μάθημα, να μην έχω ξανά αυτήν την υπεραισιοδοξία στην ζωή μου. Θέλω να πιάσω πάτο εντελώς».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog