Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επεισόδια ΤΩΡΑ στο Γ. Καραϊσκάκης

- Advertisement -

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο «Γ. Καραϊσκάκης» περίπου δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία που αυτή την ώρα είναι στο 0-0…

Οι οπαδοί της Κροατίας, ξεκίνησαν από νωρίς, έξω από την θύρα 25, καθώς περίπου 100 από αυτούς συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, αφού προσπάθησαν να εισέλθουν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου χωρίς να έχουν εισιτήριο. Αυτή την στιγμή, συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τους οπαδούς της Κροατίας να σπάνε καθίσματα και να τα εκτοξεύουν ενάντια στις αστυνομικές δυνάμεις. Πριν από 3 λεπτά, ακούστηκαν και εκκλήσεις των ανθρώπων της Κροατικής αποστολής προς τους οπαδούς, να σταματήσουν τα επεισόδια γιατί κάνουν κακό στην ομάδα τους.

Διεκόπη ο αγώνας για 6 λεπτά

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα Ελλάδα – Κροατία για την προκριματική φάση του Euro 2012  περίπου 150 άτομα με κουκούλες κινήθηκαν επιθετικά προς την πλευρά των οπαδών των φιλοξενούμενων. Υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων, σπασμένων καθισμάτων, ενώ έπεσε και μία μολότοφ η οποία δημιούργησε μία μικρή εστία φωτιάς. Ο Howard Webb διέκοψε το παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε και πάλι μετά από πέντε περίπου λεπτά. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog