Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο site του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων είναι on air!

- Advertisement -

H διεύθυνση είναι εδώ

-Εννοείται, ότι αποκάτω, σχολιάζουμε δείχνοντας το επίπεδό μας και θα παρακαλούσαμε σε αυτήν την ανάρτηση να σταλούν σχόλια που θα έχουν να πουν κάτι..

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους να ζεσταθούμε λιγάκι, γιατί πολύ κρύο έκανε καλοκαιριάτικα!!!
    Πλάκα κάνω, εύχομαι τα καλύτερα και καλό κουράγιο στο Γιώργο το Δέδε που θα τα ακούσει είτε έτσι είτε αλλιώς!!!
    Μία παρατήρηση όσον αφορά τους γιατρούς της πόλης νομίζω ότι υπάρχουν παραλείψεις π.χ ορθοπεδικός Κοβάνης, γυναικολόγος Μήτρου Σωτήρης (Λουτρακιώτης), κάποιος οδοντίατρος (νομίζω Πρωτόπαππας).
    Έπεται συνέχεια…..

  2. Γεια σου αντιδημαρχε Γιωργο Δεδε με την σελιδα σου την ωραια,δεν λεω ωραια ειναι αλλα ρε αντιδημαρχακο μηπως λεω μηπως έπρεπε να διαβασεις λιγο ιστορια για να μαθεις 2-3 πραγματακια για την Ισθμία και να τα εβαζες και αυτα εκει διπλα στην πληρεστατη(ειρωνικα για οσους δεν καταλαβαν) αναφορα σου? Άλλωστε χωρο εχει, αισιως πιανει μονο 1 σειρα αυτα που εχεις βαλει. Μεχρι και η αναφορα στα Πισια ειναι μεγαλυτερη χωρις να θελω να θιξω τους συνδημοτες μας. Ε? Λεω εγω τωρα! Ρε παρτε το χαμπαρι ειμαστε και εμεις εδω δεν υπαρχει μονο το Λουτρακι και αν δεν το εχετε καταλαβει θα σας το δωσουμε συντομα να το καταλαβετε….Εχει ο καιρος γυρισματα…

  3. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΔΕΔΕ ΩΧΡΙΑ Η ATHENS CITY ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΤΕ.Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 200ΕΥΡΩ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ[με οση καλη διαθεση]?ΤΙ ΝΑ ΠΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!

  4. s-spinos:
    εάν αυτή είναι η αισθητική του δημιουργού για τη βιτρίνα του
    Δήμου, ε! από κει και μετά, μην παραπονιόμαστε για τα χάλια
    μας…

  5. ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ SITE…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
    Α ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ", ΑΛΛΑ!
    ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 2.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ..
    (ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ)

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…
    ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΑΝΟ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ…!!!
    Η’ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝΟ (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η’ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ SITE ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
    ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ….

  6. φιλε 1.12 ο Σχινος και η λιμνη ουτως η αλλως ειναι ξεχασμενες περιοχες για το Δημο.Η κοινοτητα δεν ενδιαφερεται καθολου και το αποτελεσμα ειναι ενα απο τα πιο ωραια μερη του Δημου να ειναι ξεχασμενα απο ολους…Κριμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog