Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι δικαστές τον απάλλαξαν… λόγω βλακείας!

- Advertisement -

Η περίπτωση ενός 24χρονου Ηρακλειώτη άφησε …άφωνο χθες το ακροατήριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Ακόμα και οι αστυνομικοί της συνοδείας μειδίασαν με τα καμώματα του!…

Ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου επειδή «εισέβαλε» σε ξένο σπίτι. Ένα λογικό σενάριο θα ήταν ο νεαρός να μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Στην πραγματικότητα πρόκειται μάλλον για ταλαίπωρο της ζωής που πιο πολύ σε «κλέφτη της συμφοράς» παραπέμπει παρά σε κάποιον «ψημένο» και επικίνδυνο διαρρήκτη. Όπως προέκυψε, το σπίτι ανήκει σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ηρακλειωτών, οι
οποίοι χθες βρέθηκαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες στην υπόθεση.

«Έκλεψε» αλάτι, πιπέρι…Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος μπήκε στο σπίτι και έβαλε σε ένα κουτί τα …κλοπιμαία. Μην φανταστείτε ότι …άπλωσε το χέρι σε κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Τα …πειστήρια του εγκλήματος ήταν μεταξύ άλλων λίγο αλάτι,λίγη ζάχαρη, πιπέρι και ένας φακός.

Αντί ωστόσο να το βάλει στα πόδια και να γίνει …Λούης, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την οικογενειακή θαλπωρή του σπι τιού και να ρίξει έναν υπνάκο. Μέχρι βέβαια που έγινε αντιληπτός από την οικοδέσποινα του σπιτιού, η οποία- όπως ήταν φυσικό- πανικοβλήθηκε στην θέα του αγνώστου «εισβολέα».
Στο σημείο αυτό πλέον ο 24χρονος έδωσε …ρεσιτάλ, κάνοντας πολλούς χθες στο δικαστήριο να απορήσουν με την συμπεριφορά του. Η ηλικιωμένη ένοικος του σπιτιού του έβαλε τις φωνές και του ζήτησε να φύγει γιατί θα καλούσε την Αστυνομία. Τότε ο 24χρονος κάθισε ατάραχος στο τραπέζι της κουζίνας και με νηφάλιο ύφος, της είπε: «Μέχρι να έρθει η Αστυ νομία, φτιάξε μου έναν φραπέ!». Η γυναίκα τον κοίταξε αποσβολωμένη καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε. Το βέβαιο είναι ότι ο 24χρονος παρέμεινε στο σπίτι μέχρι που έφθασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα στην κατάθεση της χθες ανέφερε ότι ο νεαρός που μπήκε στο σπίτι της δεν ήταν επιθετικός ενώ επισήμανε ότι η αξία των …κλοπιμαίων δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.
Αλλά και μετά την απόφαση δήλωσε ότι δεν έχει που να πάει…

*24wro
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog