Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επεισόδιο με πολίτη στο Δ.Σ. Λουτρακίου -Αγίων Θεοδώρων!

- Advertisement -

Θερμό επεισόδιο με πολίτη συνέβη πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την αίθουσα του Δ.Σ!Δείτε την συνέχεια της συνεδρίασης εδώ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

  2. Επειδη ,βρισκομουν στην αιθουσα ,ο αναιδεστατος πολιτης,αγνοωντας τους παντες και τα παντα , απομακρυνθηκε απο τους παρευρισκομενους ,με εντολη Προεδρου,ουδεις τον εβρισε ,αλλα καποιος συνδημοτης μας ,κατηγορησε για συμμαχια τους Παυλου και Γκιωνη,ακουσον,ακουσον !!!,αναψαν τα αιματα ,και ο προαναφερομενος κυριος ,εκανε τον δικηγορο στον υβριστη ,ο υβριστης την εκανε με ελαφρα πηδηματακια ,και ο "γραφικος " πολιτης ,το παιξε για λιγο νταης ,στο παρα τριχα και να χειροδικησει ,μη υπολογιζοντας τον ναο της δημοκρατιας ,ανοιγοκλεινοντας ,εν εξαλλω τις πορτες της αιθουσης ,θελοντας να αποδειξει τι ?
    Λυπαμαι ,που ο Προεδρος δεν καλεσε την αστυνομια.
    Ζουγκλα γιναμε ,ζουγκλα ,καθε μερα και χειροτερα.
    Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας.

  3. Την αποκατάσταση την δείχνει το βίντεο.
    Ο καθένας ανάλογα που ανήκει, κρίνει ανάλογα.
    Θεσμικά όμως …έδωσε δικαίωμα ο Κος Γκιώνης ..γιατί πολύ απλά δεν έπρεπε να δώσει συνέχεια στο ύφος και σε ότι έλεγε ή έλεγαν όσοι βρίσκονται απο πίσω. Εξάλλου έχει γίνει θέμα απο τον Κο Παύλου ότι δεν πρέπει να βρίσκονται άτομα πίσω απο τους Συμβούλους ή Δίπλα τους.
    Επρεπε να καλέσει το Προεδρείο την αστυνομία να επιληφθεί του θέματος.
    Παρασύρθηκε δυστυχώς ο Κος Γκιώνης. Για εμένα αυτό είναι ..όχι λάθος του αλλά στιγμιαία αδυναμία.
    Διάλογος σε τέτοιο επίπεδο στον χώρο που βρίσκονται όλοι οι αιρετοί δεν επιτρέπετε.
    Βέβαια την απόγνωση ο κόσμος θα τη ξεσπάσει σε αιρετούς της Τοπικής Ααυτοδιοίκησης.
    Πλεον τους φταίνε όλοι και όλα.
    Χρειάζεται υπομονή απο όλους τους αιρετούς.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  4. Απλέ πολίτη ο καθένας κρίνει ανάλογα με το που ανήκει και αντιλαμβάνεται και ανάλογα αυτό που βλέπει με γνώμονα το πνευματικό του επίπεδο.
    Και κατ' εμέ κακώς εξεράγει ο κος Γκιώνης…..
    Τι πρέπει να πούμε όμως για τους "κλακαδόρους" που κάθε τόσο κάνουν μπάχαλο το δημοτικό συμβούλιο; ποιός τους δίνει το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη και συνήθως να κοροϊδεύουν από τις θέσεις του ακροατηρίου, μήπως θα έπρεπε να τους απαγορευτεί η είσοδος;; και μιλάω για μερικούς που έχουν δώσει πολλές φορές δικαίωμα.
    Μέχρι να έρθει αστυνομία να τους βγάλει έξω, φαντάζεσαι πόσα θα έχουν πει ακόμα;;
    Η δημοτική αρχή της οποίας είναι και υποστηρικτές οι περισσότεροι, τι έχει να απαντήσει;; και καλά επισήμως δεν απαντάει αλλά δεν είδα και να τους μαζεύει!!!
    θεσμικά δεν έχει ευθύνη γι' αυτούς αλλά ηθικά;;

  5. ερώτηση : δημοτικό συμβούλιο είναι ή καφενείο ;;; όλοι είναι υπεύθυνοι,μηδενός εξαιρουμένου…αν θέλει κάποιος να μιλήσει,ας ζητάει τον λόγο από το προεδρείο…όχι να απευθύνει λόγια ,λες και είναι γήπεδο…ας μάθουν τί είναι δημοκρατία μερικοί πρώτα και μετά ας αμολιούνται να το παίζουν λα'ι'κοί δικαστές…(και επαναλαμβάνω,φταίνε όλοι…όχι κάποιοι…)

  6. 4:55 μάλλον δεν τα έχεις δει όλα τα Συμβούλια….. ο χαμός που γινόταν πριν το καλοκαίρι δεν περιγράφεται, ο Κος Κακαβάς κάλεσε την αστυνομία όταν ένας πολίτης (όχι κόσμια) υποστήριζε τον Ko Γκιώνη, ουδέποτε την κάλεσε όταν οι μπαχαλάκηδες του συνδιασμού του έσκουζαν και χειρονομούσαν, αλλά ούτε καν τους είπε να περάσουν έξω.
    Παρ'όλα αυτά ο Κος Κακκαβάς, κατά την γνώμη μου, γίνεται όλο και καλύτερος σαν Πρόεδρος.

  7. Προς 3:03,
    Το δικαίωμα το πήραν οι κλακαδόροι από τους ίδιους τους αιρετούς. Πόσες φορές ο τρόπος συμπεριφοράς τους δεν έχει προσβάλει τον θεσμό. Οι ίδιοι πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται. Τελευταίο παράδειγμα ο αντιδήμαρχος. Φωνές, κραυγές, ιαχές.
    Και νομίζουν ότι έτσι θα κερδίσουν το ΣΕΒΑΣΜΟ των άλλων.
    Όσο αφορά την αστυνομία να σου πω ότι έτσι και έρθει θα βγουν όλοι και θα λένε το κοντό τους και το μακρύ τους.
    Τελικά μήπως δε ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και τι ακριβώς κάνουν οι ταγοί μας;
    Συμφωνώ με τον AV.
    Φταίνε όλοι τους….. Εάν κατάλαβα σωστά.

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog