Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στους μαθητές της!

- Advertisement -

Μία 44χρονη καθηγήτρια μαθηματικών, που φαίνεται πως έπασχε από κατάθλιψη, αυτοπυρπολήθηκε σε σχολείο στην πόλη Μπεζιέρ της Γαλλίας. Μαθητές και άλλοι καθηγητές έσπευσαν να την βοηθήσουν, όταν έριξε πάνω της βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε στο προαύλιο του γυμνασίου…
Το περιστατικό συνέβη μετά από συνάντηση με τους μαθητές, όπου επικράτησαν εντάσεις.

Ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 44χρονη γυναίκα με εγκαύματα τρίτου βαθμού, δήλωσε σοκαρισμένος από αυτήν την «πράξη απόγνωσης».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL, ο υπουργός περιέγραψε την καθηγήτρια ως μία γυναίκα που «βρίσκεται σε κατάσταση πολύ εύθραυστη».

Γονείς και μαθητές δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η δασκάλα είχε πρόβλημα με τους μαθητές και υπήρξε επιθετική σε πρόσφατες συναντήσεις με γονείς.

«Είδα το σώμα της να πιάνει φωτιά, περπατώντας με τα χέρια στο κεφάλι της» δήλωσε ένας από τους μαθητές της.

«Αρκετοί άνθρωποι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά. Εκείνη είπε: “Όχι, αφήστε με ήσυχη. Δεν θέλω βοήθεια. Ο Θεός μου είπε να το κάνω αυτό”» πρόσθεσε.

Οι δάσκαλοι έριξαν τελικά πάνω της κουβέρτες. Μετά το περιστατικό η διεύθυνση του σχολείου έστειλε τους μαθητές στα σπίτια τους και μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης εστάλη στο σχολείο.

thebest.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog