Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Έγινε χθες η προβολή της Μετροπόλιταν Όπερα στο Αλεξάνδρειο

- Advertisement -



το βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καποια πρωτα συμπερασματα, περαν την πραγματικα εξαιρετικης πραστασης:
    1/. χαμηλη συμμετοχη του κοσμου, ηταν δεν ηταν 150 ατομα μαζι με τους επισημους προσκεκλημενους που φυσικα δεν πληρωσαν εισιτηριο
    2/. Καθολικη ελλειψη της αντιπολιτευσης εξαιρουμενου του Γ. Πετριτση! Δηλαδη κε Παυλου και κε Γκιωνη πρεπει να βγαζετε τις πολιτικες σας κοντρες ακομα και σε γεγονοτα οπως αυτο?
    Αληθεια η κα Πετρου αφου τελικα δεν πηγε με τον συζυγο της πρωην δημαρχο στην παρασταση, δεν οφειλε ως υπευθυνη δημοσιων σχεσεων της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. να ηταν εκει?
    αν δεν κανω λαθος η ολη διοργανωση ανηκει στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
    3/. κανενας θεσμικος παραγοντας πλην Παπαφωτιου και Κολλια, για να μην μιλησουμε για καθολικη ελλειψη παρουσιας αλλων δημαρχων και εν γενει αυτοδιοικητικων ουτε καν απο την κορινθια!
    Νομιζω οτι το εν λογω εγχειρημα πασχει στον τομεα της προβολης και της δημοσιοτητας, οπως αλλωστε και ολες οι υπολοιπες δρασεις της εν λογω δημοτικης αρχης εως σημερα!

    επισης σοβαροτατο λαθος ειναι και μακαρι να διορθωθει στις επομενες παραστασεις, το γεγονος οτι δεν υπαρχει κανενα σημειο προωπλησης εισιτηριων στην πρωτευουσα του Νομου! γιατι τετοιος τοπικισμος κυριοι της δημοτικης αρχης?
    Συμπερασματικα φαινεται οτι το ολο εγχειρημα βαζει μεσα οικονομικα τον Δημο και το μονο ισως θετικο στοιχειο ειναι αν και ακομα δεν εχει γινει μια γενικοτερη ποβολη του δημου μας απο τον ομιλο ΑΝΤ1 μεσω καποιων εκπομπων του!

    και μια απορια: ο κος Γιωργος Γιαννιτσοπουλος ως τι παριστατο στην χθεσινη εκδηλωση? γιατι απο ολες τις κινησεις και την συμπεριφορα του φαινοταν οτι συντονιζε την εν λογω εκδηλωση. τελικα ειναι εμμισθος συνεργατης της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ? καλο θα ηταν να μας απαντησει ο κος Δημαρχος!

  2. Δεν μπορω να πω,οτι δεν επικροτω αυτες τις προσπαθειες ,ωστοσο ο κ.Λογοθετης που ψοφαει να βγαινει στον φακο ,και να αναμασαει τα ιδια και τα ιδια ,ας επιδωθει σε κατι πιο ουσιωδες π.χ. ,να ενημερωνε τους δημοτες μας και οχι μονο ,για αυτην την εκδηλωση ,οχι μονο με τα διαδυκτιο ,αλλα με τους παλιους κλασσικους τροπους ,που ειναι και δοκιμασμενοι και τους γνωριζουμε ολοι.
    Σχεδον οι παντες ,δεν γνωριζαν καν το γεγονος ,και καποιοι που το γνωριζαν ,θεωρησαν υψηλη την τιμη του εισητηριου ,δεδομενου οτι και η τιμη κατα την αποψη μου ,νομιζα οτι θα ανταποκρινοταν σε τρισδιαστατη προβολη ,γι αυτο και πηγα .
    Βεβαια ,τεχνολογικως μπορει να υστερει το Συνεδριακο ,αλλα και παλι η τιμη ηταν στα υψη.
    Τα εισητηρια που εκοψαν ,πρεπει να ηταν εξαιρετικα λιγα ,οι θεατες μολις καλυπταν το 1/3 της αιθουσης ,εκ των οποιων οι μισοι δεν ειχαν βαλει το χερι στην τσεπη ,για τους ευνοητους λογους ,κατα τα αλλα κοπτοντε για το καλο του τοπου .
    Η τοποθετηση σαν προλογος του κ. Λοη με καλυψε ,συνεπως ο προλογος του κ.Λογοθετη ηταν περιττος και κουραστικος ,μαλλον θα πρεπει να δινει απαντησεις των ερωτηματων που του εθεσε στο τελευταιο ΔΣ ,συσσωμος η αντιπολιτευση ,και αυτες να μην ειναι επιλεκτικες ,και που αφορουν τον τοπο μας ,που οδηγηται συνεχως σε καθετη πτωση .
    καλη Κυριακη

  3. Ο δήμαρχος στην παρουσίαση του συγκεκριμένου γεγονότος είχε πει ότι θα διαφημιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ΣΠΑ. Πώς ακριβώς διαφημίστηκε χθες το βράδυ στο συνεδριακό το ΣΠΑ κύριοι της δημοτικής αρχής?

  4. ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;
    ΜΕ 25 € ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΠΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ;
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ"
    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ…ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑΙ. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.
    ΥΣΤ/ΟΝ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΜΑΤΗ.. Α! ΜΕ 25€ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;

  5. Ο κ.Κυριακού γιατί δεν έκανε προσφορά να δουν το θέαμα όλοι δωρεάν. Δεν δίνεται σε όλους η ευκαιρία να δουν κάτι ανάλογο. Ας ήταν δωρεάν και να βλέπαμε αν μάζευε κόσμο. Σίγουρα ο κόσμος θέλει αλλά δεν μπορεί.

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΕΧΟΥΝ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΧΟΥΝ .ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 25 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ? ΑΣ ΜΗ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΓΥΦΤΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ!

  7. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 25 € ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ …ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ …ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ METROPOLITAN OPERA ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΙΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ

  8. Με 10 χιλιαρικα τον μηνα καθαρα φιλε 9.50 (τοσα δεν παιρνει ο εν λογω κυριος για την "συνεργασια του" με την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ?) εγω σου φερνω οχι την Μετροπολιταν οπερα, αλλα τον Γουντι Αλεν στο Λουτρακι να παιζει την τρομπετα του live!!!
    οσο για την διαφημιση που λες του Σπα στον ΑΝΤ1, κρατα μικρο καλαθι γιατι ενα μηνα τωρα που εχει κλεισει υποτιθεται η συμφωνια, δεν ειδαμε ουτε δευτερολεπτο να προβαλεται μεσα απο το εν λογω καναλι!
    αληθεια ποιοι ηταν οι υψηλοι καλεσμενοι προχτες στην πρεμιερα? γιατι εγω δεν ειδα κανενα!!! να εχουμε συναισθηση τι λεμε φιλε!

  9. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!

  10. @9:50
    αααααψουυυυυ…
    καποιος με σκέφτεται…
    τρομερο ποσο για σενα που πέρνεις 147.000 το χρόνο φυσικά και δεν ειναι τα 25 …
    αλλα για πές μας φίλτατε, με ποιά ιδιότητα ο κύριος που αναφέρεις ασχολείται με τα του λουτρακίου ??? και πόσο αμείβεται για τις υπηρεσίες του ??? η μήπως είναι αφιλοκερδός ???

    Zuperman …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog