Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φίλες και φίλοι του πόκερ – Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει

- Advertisement -
clubhotelcasinoloutraki.jpg

H μεγάλη στιγμή που περιμένουν οι Έλληνες – και όχι μόνο – φίλοι του πόκερ πλησιάζει. Το EPT Loutraki – ή EPT Λουτρακίου, για εμάς τους Έλληνες – βρίσκεται μόλις ένα μήνα μακριά μας…

Ίσως λοιπόν αυτή να είναι η ιδανικότερη στιγμή για την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματός του – όπως και έγινε !

Οι διοργανωτές, λοιπόν, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του EPT Λουτρακίου. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πλήθος NL Hold’em Events, με buy – ins που ξεκινούν από 115 ευρώ και φτάνουν τα 3.300 ευρώ – καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των bankrolls πολλών φίλων του πόκερ!

Παράλληλα, για όσους δεν ικανοποιούνται από τη δράση του NL Hold’em, προβλέπεται η διεξαγωγή ενός Pot Limit Omaha Side Event με δυνατότητα ενός rebuy , για όσους θα ήθελαν να εντάξουν και ένα τουρνουά Omaha στο καλεντάρι τους!

Φυσικά, το “κυρίως πιάτο” του EPT Λουτρακίου είναι το Main Event. Το buy – in του ανέρχεται στα 4.400 ευρώ, και δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στους παίκτες σε δύο ξεχωριστές flights – Day 1a και Day 1b, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου. Για όσους δεν θα ήθελαν να διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό, υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά μέσω Super Satellites, τα οποία έχουν κόστος συμμετοχής 550 ευρώ και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14/11 και την Τρίτη 15/11 .

Δείτε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα του EPT Λουτρακίου, κάντε τον προγραμματισμό σας όπως νομίζετε καλύτερα, και τα λέμε από κοντά στο Λουτράκι , από τις 14 ως τις 20 Νοεμβρίου. Καλή σας επιτυχία!

Screen Shot 2011-10-15 at 9.11.08 PM.png
Screen Shot 2011-10-15 at 9.11.23 PM.png
Screen Shot 2011-10-15 at 9.11.35 PM.png

pokerstarsblog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog