Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θύμα κλοπής ο Γ. Γκιώνης

- Advertisement -

Θύμα κλοπής έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας…

Περίπου στις 12 το μεσημέρι, άγνωστοι, παραβίασαν την εξωτερική σιδερένια αυλόπορτα και στη συνέχεια, έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Γκιώνη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην δήμαρχο, μας δήλωσε ότι: “Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο σπίτι. Δεν πήραν και τίποτα καθώς, δεν υπήρχαν πράγματα αξίας στο σπίτι. Δυστυχώς, έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το χειρότερο. Και διαβλέπω ότι έρχονται ακόμα πιό δύσκολες εποχές, λόγω της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε.”

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συμφωνω με τον πρωτο κυριο η κυρια .. κλοπη λεγεται οχι ληστεια …. εσεις οι δυο επομενοι τι ειστε εξυπνοτεροι που του την πεσατε επειδη εκανε αυτο το σχολιο …? δεν τον εβρισε τον ανθρωπο . γενικα πρεπει να προσεχουμε ολοι και να βρουμε τροπους να ειμαστε ασφαλεις και κυριως οταν βρισκομαστε μεσα στα σπιτια μας ….

  2. @11:43
    anti na mas pis to ti kani epitelous to kratos gia tin asfalia mas, mas les lipon na analavoume emeis tin asfalia.
    ok lipon tha simfoniso mazi sou
    eleftheri adia oploforias se olous mas.
    na exw ena oplo egw ena i gineka mou kai ena to pedi mou .
    exis na protinis kati kalitero ?

  3. κυριε ουγκ … λες παραπανω απο αυτα που πρεπει ..δεν σου ειπα ουδεποτε να παρεις οπλο … η αστυνομια προσπαθει για το καλυτερο απλα δεν την αφηνουν να κανει αυτο που πρεπει στο βαθμο που πρεπει …οταν τους πιανουν …τα δικαστηρια τους βγαζουν .. ειναι απλα βασικα πραγματα …. πολλες κλοπες και δεν μιλω για την συγκεκριμενη…. γινονται και με λαθη των ενοικων .. πχ ανασφαλιστα παραθυρα ,πορτες.. εχουμε το κακο συνηθειο ιδιως σε πολυκατοικιες να μας χτυπουν τα κουδουνια και να ανοιγουμε χωρις να γνωριζουμε ποιος θελει να εισελθει .ειναι πραγματα πολυ απλα που μπορουμε να κανουμε … μπορει να μην σταματησει βεβαια η εγκληματικοτητα γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση αλλα τουλαχιστον ας προσπαθησουμε εστω λιγο και μεις να βοηθησουμε τους εαυτους μας και τους διπλανους μας ….

  4. Και ο Κύριος Γκιώνης ένας πολίτης όπως όλοι μας είναι. Ότι συμβαίνει σε όλη την κοινωνία συμβαίνει και στους ταγούς της πόλης μας. Δεν διαφέρει κανείς απο το κακό μάτι των παράνομων και την κακιά στιγμή.
    Όπως είναι στενάχωρο γεγονός για τους υπόλοιπους το ίδιο και για ένα πρόσωπο που είναι περισσότερο αναγνωρίσιμο, όπως του Κου Γκιώνη.
    Με την ευκαιρία αυτή απο το Κράτος σταματήστε να ζητάτε πράγματα.
    Εδώ οι ίδιοι οι αστυνομικοί λένε ότι με τα χρήματα που παίρνουν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους λές και η δουλειά τους έχει να κάνει με τα χρήματα.
    Ακόμη και 2000€ να έπαιρναν το μήνα το ίδιο θα έκαναν. Εχει χαθεί κάθε αξία και σεβασμός σε υπηρεσίες που κάποτε ήταν υπερ άνω όλων. Και σε αυτό φταίνε οι ίδιοι.
    Η λύση δεν βρίσκεται στο να πάρουμε τον νόμο στα χέρια του ο καθένας, γιατί και όπλο να πάρεις, και συμβεί το αδιανόητο τότε θα πας κατηγορούμενος και δεν ξέρεις εάν θα την βγάλεις καθαρή στο δικαστήριο.
    Ούτε να ανοίξουμε τις πόρτες μας είναι η άλλη λύση.
    Καλό είναι να προλαμβάνουμε όσο μπορούμε την ασφάλεια μας. Είτε με συστήματα ασφαλείας είτε με τους γείτονες είτε με όποιο τρόπο γνωρίζει ο καθένας.
    Όταν συμβαίνουν στην πόρτα του διπλανού κάποια στιγμή θα χτυπήσει και στην δική σου. Η ίδια η κοινωνία πρέπει να αναπτύξει τα αντανακλαστικά που είχαμε παλιότερα. Που ξέραμε ποιος έμενα δίπλα μας και ποιος ήταν. Ξέραμε ποιος ερχόταν και ποιος έφευγε. Τώρα κλέβουν με αυτοκίνητα-/φορτηγά τα σπίτια και ο γείτονας νομίζει ότι κάνουν μετακόμιση. Μιλάμε για τέτοια αναλγησία της κοινωνίας μας.
    Πάντως όπως και να το κάνουμε είναι λυπηρές καταστάσεις.
    Και το κακό είναι ότι δημιουργείται κλίμα ανασφάλειας μετά το όποιο περιστατικό όσο ανώδυνο και να είναι όπως του Κου Γκιώνη. Και ευτυχώς να λέμε.
    Γιατί ο Κος Γκιώνης δεν είναι και από τα άτομα που θα το έβαζαν κάτω εάν γινόταν κάποια ‘’συνάντηση’’.
    Την ευχή μου να μην ξανασυμβεί σε κανέναν ξανά αλλά μάλλον δεν θα πιάσει.
    Μοιράζομαι την ανησυχία μου και εύχομαι οικογενειακή γαλήνη στην οικογένεια του Κου Γκιώνη γιατί όπως και να το κάνουμε έχει διαταραχθεί με το στενάχωρο αυτό συμβάν.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  5. ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!!ΕΣΕΙΣ Κ. ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ;!!!!

  6. ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ…..ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ((ΛΙΓΟΙ)) ΚΑΙ ……ΕΙΣΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!

  7. 4:13@,
    συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω απο πού προκύπτει η μικροψυχία μου;
    Μπορείς να μου το αναλύσεις;

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog