Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συμβαίνει τώρα:Επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη!

- Advertisement -

Eπεισόδια με την αστυνομία είχαμε πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα,μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας δεν επέτρεψε στα 50 άτομα από τους Αγίους Θεοδώρους που ανέβηκαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και είναι μέλη της επιτροπής αγώνα για τα χημικά στο Σουσάκι να ….
εισέλθουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να γίνουν μικροσυμπλοκές με τους έξαλλους συμπατριώτες μας!Στο σημερινό συμβούλιο που έχει αρκετά θέματα για το περιβάλλον παρεβρίσκεται η ειδική γραμματέας του Υπουργείου κα Καραβασίλη και μόλις πριν από λίγο επετράπει στον αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Δέδε να μιλήσει στο συμβούλιο.Νεότερα σε λίγο…

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 21/01/12 ώρα 15:30 στο δρόμο μας από Κόρινθο για Τρίπολη Αρκαδίας παρατηρήσαμε 4 αεροψεκασμούς από δυτικά προς τα ανατολικά. Μόνο εμείς το βλέπουμε; Κανείς δεν αγανακτεί; Τις επόμενες μέρες πάντα βρέχει. Πρόβλημα βροχοπτώσεων δεν είχαμε, τι στο καλό συμβαίνει; Δείτε το άρθρο μας: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html με εκτίμηση Πιστός Μονής Κερνίτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog