Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προσοχή:Αύριο,δεν θα έχουμε αποκομιδή σκουπιδιών

- Advertisement -

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει για μια-δυο μέρες που θα κρατήσει η απεργία των υπαλλήλων στον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, να προσέξουμε πάρα πολύ  την συγκέντρωση των απορριμάτων μας και να επιβαρύνουμε λιγότερο..

Σύμφωνα με επικοινωνία του Lοutrakiblog με συνδικαλιστή του τομέα, μας διαβεβαίωσε ότι σε Κορινθία,Πελοπόννησο,άπαντες απεργούν αύριο..

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα υπαρξει τοποθετηση του δημου μας ,για την μεταφορα και εναποθεση τοξικων ,χημικων και νοσοκομειακων απορριματων ,που φαιρνει σε ανυπολογιστους κινδυνους την υγεια των κατοικων του δημου μας ,με οτι αυτο συνεπαγεται ?
    Απο την αλλη διαβασα πως καποιοι εισπρατουν απο καθε φορτηγο με τα τοξικα αποβλητα το ποσον των 300 ευρω.Ποιος τα εισπρατει ,και με ποιανου τις ευλογιες ,στο βωμο του κερδους παιζουν με τις ζωες μας ?
    Τι απαντηση εχει να δωσει ο αντιδημαρχος καθαριοτητος και κατ επεκταση ο δημαρχος ?
    Αν ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ,ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΙΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ?
    Αναμενω και την θεση συσσωμης της αντιπολιτευσης.

  2. Τοξικα-χημικα και νοσοκομειακα αποβλητα στην χωματερη Λουτρακιου,κατα δηλωση περιφερειαρχη Τατουλη.
    Τι αλλο θα δουν τα ματια μας .Που ειναι ο εισαγγελεας ,να δει το τεραστιο οικολογικο εγκλημα?
    Τι εχει να πει ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟς και Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?Το γνωριζουν και κωφευουν?
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 300 ευρω,για την εναποθεση στην χωματερη και ποιος τα παιρνει?
    Περιμενουμε την θεση της αντιπολιτευσης,το θεμα ειναι εξαιρετικα οβαρο και θα πρεπει να τεθει σαν επειγον, στο επομενο ΔΣ.

  3. Μετα την ανηκουστη συμπεριφορα των αντιδημαρχων σας ,εξαπολυοντας υβρεις απαραδεκτες στο προσωπο του περιφερειαρχη Τατουλη ,ο οποιος και στην συνεχεια δικαιωθηκε για το θεμα ΣΟΥΣΑΚΙ ,εξαπελυσε βομβα μεγατονων περι υπαρξης χωματερης στο Λουτρακι με τοξικα,νοσοκομειακα και χημικα αποβλητα ,δεν βλεπω να ιδρωνουν τα ωτα σας .
    Αυτο σημαινει ενοχη και ελλειψη επαρκων επιχειρηματων η"σημαινει πως ψευδεται ο Περιφερειαρχης μας ?
    Οπως και να χει, το θεμα ειναι μειζον και χρειζει απαντησης απο την δημοτικη αρχη.
    Με το να κωφευετε βαζετε βασιμες υποψιες στους δημοτες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog