Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όχι από Λούκα Κατσέλη

- Advertisement -

«Αδυνατώ να ψηφίσω το άρθρο 37 για επέκταση των κλαδικών συμβάσεων ως έχει, καθώς δε βοηθά την ύφεση, δε βελτιώνει ανταγωνιστικότητα και την ανεργία» δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη…
Ζήτησε δίμηνη παράταση της ψήφισης του άρθρου, προκειμένου να ακολουθήσουν διαβουλεύσεις με τους εταίρους και η νέα ρύθμιση να έρθει το Δεκέμβριο.

«Νομοσχέδιο άγριας λιτότητας που στέλνει πάλι το λογαριασμό στους συνήθεις υπόπτους» και «πολυνομοσχέδιο που αποδιαρθρώνει πλήρως την αγορά εργασίας» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο η Βάσω Παπανδρέου από τη Βουλή, μιλώντας σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Ωστόσο είπε ότι θα το ψηφίσει.

Νωρίτερα, ως μονόδρομο για την ελληνική οικονομία παρουσίασε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος κυρίως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

«Αν το πολυνομοσχέδιο δεν υπερψηφιστεί στο σύνολο του δεν χρειάζεται να πάμε καν στο Eurogroup ή στη Σύνοδο Κορυφής», δήλωσε με δραματικό τόνο από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Τώρα κρινόμαστε όλοι», διαμήνυσε. «Για να πετύχουμε στη διαπραγμάτευση, πρέπει να έχουμε εισιτήριο αξιοπιστίας», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητούν κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Μετά τους Μίμη Ανδρουλάκη και Δημήτρη Κρεμαστινό, σε ανάλογο αίτημα προέβησαν σήμερα ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Δημήτρης Λιτζέρης και η Τόνια Αντωνίου.

skai.gr
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαβάζω την είδηση σε διάφορα blog αλλά κανείς δεν στάθηκε στο πιο σημαντικό.

    Η Λ. Κατσέλη άδειασε το κόμμα της διαφθοράς λέγοντας πως δεν είναι όρος για την 6η δόση η ψήφιση του άρθρου 37,…, θεωρώ κατά την άποψη μου πως αυτή είναι η πραγματική είδηση !!!

  2. Μπραβο της , και μαγκια της ,τους ξεφτιλησε ολους.
    Ολοι εδειξαν την ανεπαρκεια τους ,στο βωμο της καρεκλας. Γι αυτο και διεγραφη.
    ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

  3. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37 ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ….ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog