Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε ένα ανήλικο παιδί μόλις 12 χρόνων που ήπιε μεγάλη ποσότητα βότκας με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!
Το απίστευτο και συνάμα ανησυχητικό περιστατικό που θυμίζει… Ρέθυμνο, συνέβη στην Κομοτηνή και το αγοράκι σώθηκε χάρη στην έγκαιρη μεταφορά του!
Ο 12χρονος στάθηκε τυχερός, γιατί έχασε τις αισθήσεις του στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και τον είδαν αρκετοί περαστικοί που κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο…
Στο «Σισμανόγλειο» Nοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε ημικωματώδη κατάσταση λόγω μέθης! Η μεγάλη δόση αλκοόλ είχε προκαλέσει δηλητηρίαση στο αίμα του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

Η κατάσταση του παιδιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να το διασωληνώσουν για να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο, αλλά χάρη στις ενέργειες που έκαναν σταθεροποιήθηκε και τελικά ξύπνησε μετά από πολλές ώρες. Τώρα, παραμένει για παρακολούθηση στην παιδιατρική κλινική, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους γονείς του για να εξακριβώσει πώς βρέθηκε το αγόρι σε τέτοια κατάσταση και αν έχουν ευθύνες για την πλημμελή εποπτεία του.

*tsekouratoi