Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημη καταγγελία στη Βουλή ότι ο Παπανδρέου είναι μέλος της λέσχης Bilderberg!(video)

- Advertisement -

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις μέρες από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για την οικονομία που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ωστόσο ο θόρυβος από τα όσα αποκάλυψε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Καμμένος, δεν έχει κωπάσει…

Σε μία αποστροφή του λόγου του, ο κ. Καμμένος τόνισε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μέλος της Λέσχης Bilderberg και εργάζεται προκειμένου να εφαρμόσει το σχέδιο της, στο οποίο περιλαμβάνεται και ο έλεγχος της Ελλάδας!
Δείτε τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί…

*prionokordela

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν νομίζω να ξαφνιάζεται κανείς.Ειναι γνωστά αυτά τα πράγματα.Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι τουλάχιατον γνωρίζουν τι είναι και τι κάνει η συγκεκριμένη λέσχη.Βέβαια ο Γιωργάκης δεν είναι μέλος της.Ειναι ταπεινός υπάλληλος…Η προδοσία που έχει στηθεί εις βάρος του τόπου μας εδώ και χρόνια δεν έχει προηγούμενο…οπού και αν κοιτάξεις οπου και αν ψάξεις μόλις σκαλίσεις λίγο τα πράγματα αποκαλύπτεις σαπίλα και προδοσία.

  2. Μη το υποβαθμίζεις φίλε το θέμα. Το να θεωρούμε ότι όλα είναι γνωστά και να μη μιλάμε είναι μορφή συγκάλυψης. Όταν αυτά λέγονται από το βήμα της βουλής γίνονται μέγα θέμα.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΟΧΟΥΣ.. ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog