Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέες απεργίες σε ΜΜΜ την επόμενη εβδομάδα

- Advertisement -

Ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι
να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το προσεχές διάστημα εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, με αιχμή το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Η πρώτη 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να εξαγγελθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία ωστόσο θα πρέπει να λάβει την έγκριση και από τα διοικητικά συμβούλια των σωματίων.
Απεργία διαρκείας, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των ταξί – που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για την κατάργηση της μεταβατικής περιόδου στα φορτηγά και βυτιοφόρα ΔΧ – αποφάσισαν και οι μεταφορείς.
Παράλληλα, σήμερα Σάββατο αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους δάσκαλοι και καθηγητές. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ προτείνει τριήμερες κυλιόμενες απεργίες από 24 Οκτωβρίου και η ΔΟΕ πενθήμερες απεργίες με έναρξη μεθαύριο Δευτέρα.
Τέλος, υπό κατάληψη συνεχίζει να τελεί η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται εκκαθαριστικά σημειώματα, ενώ έως την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog