Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ. της ΑΕΚ

- Advertisement -

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά γνωστοποίησε πως από τις 6 Οκτωβρίου παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ…

Αμέσως μετά την πρώτη ήττα και προκειμένου να μην πέσουν πάνω τους οι ευθύνες οι διοικούντες της ΑΕΚ… θυμήθηκαν ότι είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους την ημέρα που συμφώνησαν με τον Νίκο Κωστένογλου και μια μέρα μετά την απόφαση τους να τελειώσουν τον Χιμένεθ! Εντύπωση προκαλεί το ότι ο μόνος που καλείται να αναλλάβει ευθύνες είναι ο Νίκος Νοτιάς ενώ μάθαμε ότι ήταν παραιτημένος και ο πρόεδρος των Supporters Μάκης Κασνακίδης αφού προφανώς ολοκλήρωσε το έργο του που ήταν η… βελούδινη αποχώρηση του Πέτρου Παππά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: ”

“Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.

Kαλούμε για άλλη μία φορά όλους τους ΑΕΚτζήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog