Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόβεται οριστικά το “50 – 50”;

- Advertisement -

Κι εκεί που τα γυρίσματα ξεκινούσαν,
όλα ήταν έτοιμα, οι ηθοποιοί διάβαζαν το σενάριο, ξαφνικά, ήρθε μια ανακοίνωση που ανατρέπει τα πάντα! Μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει μία εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, τους ανακοινώθηκε ότι η σειρά δεν πρόκειται να βγει στον αέρα!

“Το “50-50″ δεν θα γίνει! Μας ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή και μας είπα σε πρώτη φάση ότι πηγαίνει τον Νοέμβριο του 2012. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουμε, είχαμε πάρει τα σενάρια”, είπε η ηθοποιός, αφήνοντάς μας όλους άφωνους! Λίγες μέρες πριν, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαίωναν ότι τα γυρίσματα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα.

Βέβαια, τον Σεπτέμβριο παιζόταν ένα θρίλερ σχετικά με το αν θα μπει στον πάγο ή όχι το δημοφιλές σίριαλ και στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος τους καναλιού, το “50-50” απουσίαζε. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα όλοι υποστήριζαν ότι η σειρά πήρε το πράσινο φως. Φαίνεται όμως ότι το φανάρι έγινε πάλι κόκκινο για την παρέα που αγάπησε το κοινό. Οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι..

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog