Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πεντάχρονα κορίτσια “σκλάβες του σεξ”

- Advertisement -

Πριν κάνει μάθει να διαβάζει, η Χόλι δούλευε σε οίκο ανοχής στο χωριό Σβέι Πακ έξω από την πρωτεύουσα της Καμπότζης Πνομ Πενχ. Το χωριό έχει τη φήμη αυτή, του μέρους όπου μικρά κορίτσια «πωλούνται» ανοιχτά σε ξένους που φτάνουν εκεί με σκοπό το σεξ…
«Ήμουν πέντε ή έξι χρονών. Ο πρώτος άνδρας μου είπε “Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου”. Δεν ήξερα τι να κάνω, κανείς δεν μπορούσε να με βοηθήσει», λέει η 18χρονη σήμερα Χόλι στο CNN.

Δεκάδες κορίτσια είχαν την ίδια εμπειρία στην ίδια περιοχή.

Αρχικά την πλησίασε ένας άνδρας ενώ έπαιζε στο δρόμο. Της είπε να τον πλησιάσει και να του μιλήσει και πριν το καταλάβει είχε βρεθεί μόνη μαζί του για να κάνει σεξ. Ορισμένα από τα κορίτσια είχαν πουληθεί ως σκλάβες του σεξ από τους ίδιους τους γονείς τους.

Πολλά κορίτσια στην ίδια ηλικία ζούσαν σε μικρά δωμάτια σαν κελιά, χωρίς παράθυρα. Το κτήριο όπου «ζούσαν» είχε πολλά τέτοια δωμάτια, φράκτη στην είσοδο και κάγκελα στο παράθυρο του μπάνιου. Ο οίκος ανοχής όπου ζούσε η Χόλι ήταν «εξειδικευμένος» καθώς διέθετε κορίτσια σε προ-εφηβική ηλικία…

«Στην αρχή μου μιλούσαν ευγενικά, μετά όμως με βίαζαν και με χτυπούσαν», λέει.

Σήμερα, στα 18 της χρόνια, δεν είναι πια παγιδευμένη σ’ αυτή τη βασανιστική ζωή. Πριν από τρία χρόνια βρήκε έναν ασφαλή «παράδεισο« στο κέντρο επανένταξης παιδιών-σκλάβων του σεξ που άνοιξαν στην περιοχή ο Ντον Μπρούστερ και η σύζυγός του.

flashnews.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog