Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι έγραψε στο facebook η Ανδριάνα Κουρούκλη για τον Κάρολο Παπούλια;

- Advertisement -

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κατανοούμε την δυσαρέσκεια, αλλά και την έκπληξή σας για όλα όσα περάσατε σήμερα…
Όμως! Κύριε Πρόεδρε, κι εμένα ο παππούς μου πολέμησε τον ναζισμό και η γιαγιά μου μαζί! Και τώρα, με την σύμφωνη γνώμη σας, έχουν εξαναγκαστεί στο να ντρέπονται να αντικρύσουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους εξαιτίας της ένδειας στην οποία τους έχετε εξωθήσει… Και υπάρχουν κι άλλ…οι παππούδες και γιαγάδες σαν τους δικούς μου κύριε Πρόεδρε, τους οποίους προσβάλλετε και θίγετε καθημερινά με την συναίνεσή σας στην έκνομη πολιτική των κυβερνώντων μας…

Κύριε Πρόεδρε, εάν σας προσέβαλε το “προδότης”, σας συνιστούμε να το ξεπεράσετε γρήγορα και να αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους για το πώς θα το αντιστρέψετε…

Εάν εσάς σας προσέβαλε το “προδότης”, φανταστείτε πόση προσβολή αισθάνθηκε ο παππούς και η γιαγιά μου που επίσης πολέμησαν, οπως κι εσείς… αλλά και τόσοι άλλοι παππούδες και γιαγιάδες σαν τους δικούς μου… όταν κάποιοι τους αποκάλεσαν “τεμπέληδες, διεφθαρμένους, χαραμοφάηδες, αντιπαραγωγικούς, κοπρίτες, κ.λπ. κ.λπ.” και πως τώρα, στο τελευταίο φέγγος της ζωής τους, θα πρέπει να υποστούν άλλη μία Κατοχή!!!

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ:
    ΑΝ κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΠΡΟΔΟΤΗΣ"… ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ Η ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΑΣ!!!

  2. Ενα μεγαλο μπραβο στην Ανδριανα.Αμα ενιωθε ο Παπουλιας "ΕΛΛΗΝΑΣ",θα`πρεπε να ειχε παραιτηθει αμεσως μετα την συνεντευξη τυπου του ΓΑΠ,στις εξι παρα τεταρτο τα χαραματα…Ολα τ`αλλα ειναι του κωλου.

  3. ..αγαπητοι κυριοι και κυριες, αυτο που προφανως μερικοι δεν κατανοουν ή τεχνηεντως αγνοουν ειναι η απαξιωση που πλεον νοιωθει ο λαος σε καθε μορφη εξουσιας… ειδικα οι νεοι που μεγαλωνουν βλεποντας MEGA και τα λοιπα μαγαζακια και αγανακτουν, καταλαβαινοντας οτι το μελλον τους ειναι τουλαχιστον αβεβαιο… καλα θα κανετε οσοι κοπτεστε περι θεσμων και τα τοιαυτα, να μαθετε να υποστηριζετε πρωτα το θεσμο που υπηρετειτε και μετα να αμυνεστε περι αυτου… γεμισε η ελλας θεσμους αλλα απο θεσμικη ουσια, παπαρια…

    …και οσων αφορα σε καποιους κ.κ. που ισχυριζονται οτι πολεμησαν για την πατριδα, να θυμισω μια παροιμια… : "τα υστερα τιμουν τα πρωτα"

    Πόση σημασία έχει το τι έκανε ο Κάρολος Παπούλιας στα 15 του ως αμούστακο αγόρι, εάν σήμερα από θέση ισχύος δεν κάνει απολύτως τίποτα;

    Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι μόνο διακοσμητικός: η υπογραφή του απαιτείται για την επικύρωση κάθε απόφασης της Βουλής. Και ο κύριος Παπούλιας έχει βάλει τη δικιά του σε κάθε μία από τις αποφάσεις που έχουν φέρει τον ελληνικό λαό στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Και αυτό, δεν ξεπλένεται από κανένα ένδοξο και αγωνιστικό παρελθόν.

    …αρα λοιπον καλα τα χιλιαδες ευρωπουλα μηνιαιως, αλλα να δικαιολογουμε που και που το τσαμπουκα μας ε?

  4. Όλοι νιώθουμε όπως και εσύ….
    Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που γίνεται θέμα η προσβολή στον θεσμό και στους εκπροσώπους του και κάποιοι συμπολίτες μας θα αντιμετωπίσουν και τον νόμο επειδή προσέβαλαν τα παραπάνω, την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί μας προσπαθούν να μας περάσουν τον νόημα ότι μας κάνουν και την χάρη με τις πράξεις τους.

  5. Πάντως το 2008 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, δήλωνε:
    «Η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων κατέδειξε, ακόμη μια φορά, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητος και εκπαίδευσης των ενόπλων δυνάμεων. Είναι η εγγύηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας και είναι το ανάχωμα της οποιασδήποτε επιβουλής. Είμαι βέβαιος, όπως και τότε λαός και στρατός ενωμένοι αντιμετώπισαν τον οποιοδήποτε εχθρό, ότι έτσι και σήμερα είμαστε έτοιμοι, όχι μονάχα να αντιμετωπίσουμε τις οποιεσδήποτε απειλές αλλά να εργαστούμε και να συνεργαστούμε, ώστε να γίνει η Βαλκανική τόπος ειρήνης, συνεργασίας και εγκάρδιας συνεννόησης».

    Αλήθεια σήμερα τι θα έλεγε άραγε για την … εγγύηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας;

    η ν@χτερίδα

  6. Εντελως αστοχη η παραπανω κυρια με την τοποθετησητης.Ισως το νεαρον τησ ηλικιας της δεν της επιτρεπει να δει την πραγματικοτητα.Δεν ειμαι φιλοκυβερνητικος αλλα κατα την γνωμη μου αν η ιδια πιστευει στην δημοκρατια πρεπει να αποδεχεται και τουσ θεσμους.Θληβομαι οταν ενας νεος ανθρωπος εχει τετοιες αποψεις.Πρεπει να γνωριζει η κυρια οτι με τις εκδηλωσεις αυτες τιμαμε αυτους που πολεμησαν στο μετεριζι για την ελευθερια της πατριδος μας κι οχι τους πολιτικους.

    ΙΟΡΔΑΝΗΣ

  7. κ.ΙΟΡΔΑΝΗ Η 28ην ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ 28ην ΤΟΥ 2011 ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΟΧΙ' ΣΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΞΙΩΝ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΖΩΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΟΥ 1941 ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;;
    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΞΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΑΡΑ Ο κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ -ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ…ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ;;; "ΟΧΙ"

  8. Κύριε Ιορδάνη εαν βλέπετε λανθασμένη αντίληψη λόγω νεαρού της ηλικίας της Κας Κουρούκλη, που καθόλου νεαρά δεν είναι, επικαλούμαι την σοφία της δικής σας μάλλον πιο προχωρημένης ηλικίας και σας παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε τον άρθρο για να καταλάβετε το νόημα του, το οποίο προφανώς δεν εκλάβατε.
    Εαν εσείς θεωρείτε τιμή προς αυτούς που πολέμησαν το μετερίζι την σημερινή τους κατάντια λόγω μειώσεων των συντάξεων, αύξηση φόρων, ανύπαρκτο σύστημα υγείας κλπ κλπ τότε να ανοίξουμε θέμα περί τιμής και αξιών γιατί εγώ που είμαι ένας εργαζόμενος μεσήλικας είμαι υποχρεωμένος να κάνω 2 δουλειές για να συντηρήσω τα παιδιά μου αλλά και τους κατοχικούς γονείς μου.
    Επίσης να καταθέσω ότι στις εθνικές εορτές νιώθω πραγματικά υπερήφανος αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο στις παρελάσεις να αποδίδουμε τιμές στους τοπικούς άρχοντες.

  9. …κε ΙΟΡΔΑΝΗ λυπαμαι που θα ειμαι εγω αυτος που σας το ανακοινωνει, αλλα εχετε τοσο πολυ ηδη παραπλανηθη που δεν βλεπετε καν, την αληθεια στα λεγομενα σας… το μετεριζι και η αληθεια που επικαλειστε εχουν ηδη απαξιωθει απο την αλαζονεια και την διαθφορα… τα ιδανικα που υπερασπιζεστε ηδη εχουν προδοθει… οχι απο τον "ΘΕΣΜΟ" που κοπτεστε αλλα απο τον θεσμικο παραγοντα που τον κατεχει… δεν τα εβαλε κανεις με την Δημοκρατια κυριε…. με αυτους που την αγνοουν και την καταλυουν τα βαλανε… ειναι ολοι προδοτες κυριε, και οσο πιο νωρις σας αφησει η κομματικη σας επαρση να το δειτε, τοσο πιο σοφος, υποθετω, θα γινετε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog