Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3-0

- Advertisement -

Έχει τις λύσεις
Το αναγκαστικό ανακάτεμα της τράπουλας που λέγεται ενδεκάδα από τον κ. Νούλα απέδωσε καρπούς, αφού οι οράνιε για ένα ακόμη παιχνίδι κυριάρχησαν επί του αντιπάλου τους και έφτασαν εύκολα σε μία ακόμη νίκη.
Οι οράνιε που στο πρώτο μέρος είχαν υπερ τους τον αέρα, ξεκίνησαν επιθετικά με προφανή στόχο να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα και να σημειώσουν γρήγορα ένα γκολ.
Στο 8ο μόλις λεπτό έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαυρέλης από το χώρο του κέντρου έβγαλε τη μπαλιά τρύπα στην άμυνα του Πανσολυγειακού, εκεί όπου ο Αποστολάκης βρέθηκε απέναντι από τον Μπάνο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση, αποκρούοντας το εξ’επαφής σουτ του επιθετικού των οράνιε.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πανταζής, ο Αποστολάκης έπιασε την κεφαλιά – γύρισμα, οι Κούτρας και Γεωργίου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα, με τον Μπάνο, για άλλη μία φορά, να εξουδετερώνει πάνω στη γραμμή την προβολή του Ανδρεατίδη. 
Στο 13ο λεπτό, ο Αντωνίου άνοιξε το σκορ. Ο Μίχας επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε κάποιον αμυντικό των φιλοξενούμενων και κατέληξε στον Αντωνίου, ο οποίο με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Μπάνο.
Στο 17ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε παρατεταμένο τράβηγμα του Αποστολάκη από τον Γκεζερλή μέσα στην περιοχή.
Στο 21ο λεπτό, το επικίνδυνο σουτ του Αποστολάκη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 33ο λεπτό, ο Σέγγας με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2 – 0.
Στο 37ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Πανταζή, ο Μπάνος μπλόκαρε το σουτ του Αποστολάκη.
Στο 43ο λεπτό, οι οράνιε βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Αντωνίου να τροφοδοτεί τον Αποστολάκη, ο οποίος με γυριστό βολέ, έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 48ο λεπτό, η αντεπίθεση και η συνεργασία Γεώργα και Μίχα έφεραν τον τελευταίο έξω από την περιοχή, όπου αφού ξεπέρασε το εμπόδιο δύο αμυντικών βρέθηκε απέναντι από τον Μπάνο, αλλά το πλασέ του πέρασε εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 61ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Παναγιωτόπουλου, είδαν το φάουλ του Κούτρα Ι.Κ. να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66ο λεπτό, σε πανομοιότυπη φάση, ο Παναγιωτόπουλος εντυπωσιακά απέκρουσε το φάουλ του μέσου των φιλοξενούμενων.
Οι οράνιε απείλησαν στο 65ο και 76ο λεπτό με δύο επικίνδυνα σουτ του Μίχα, ενώ στο 79ο λεπτό η σέντρα του Σέγκα αποκρούστηκε από τον Βυζά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος, χωρίς να μπορέσουν οι Αποστολάκης και Μίχας να τη σπρώξουν στα δίχτυα.
Στο 84ο λεπτό, Μαυρέλης και Αποστολάκης έκρυψαν τη μπάλα, όταν ξεκινώντας από τον χώρο του κέντρου συνδυάστηκαν άψογα με τον Μαυρέλη να βγαίνει απέναντι από τον Μπάνο και να πλασάρει. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει με τα πόδια, με τον επερχόμενο Αντωνίου να πλασάρει ξανά και τον Γκεζερλή να σώζει πάνω στη γραμμή την ομάδα του.
Στο 88ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν μετά από σέντρα του Κούτρα Ι.Κ., οι Γκαρμίρης και Κούτρας Ι.Γ. διεκδίκησαν τη μπάλα στον αέρα, με αυτήν να καταλήγει στον Μάρκελλο, που σχεδόν από τη γωνία της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 90ο λεπτό, ο Γκαρμίρης θα κερδίσει τη μονομαχία από τον αντίπαλό του και θα ξεκινήσει μια ξέφρενη κούρσα από τα πλάγια. Αφού τρέξει το μισό γήπεδο, θα βρεθεί απέναντι από τον Μπάνο και με δυνατό σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 3 – 0.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι είδαν ένα γκολ του Δημαράκη να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

29.10.2011 at 15:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ            ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 150

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ   3-0       ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Μερκούρης
Α Κορινθίας / 7η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
Κώστας Αντωνίου  (13)
Παναγιώτης Σέγγας  (33)
Κώστας Γκαρμίρης  (90)

Π.Α.Ο. Λουτράκι : Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γκαρμίρης, Γιάννης Μίχας, Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Κώστας Αντωνίου, Παναγιώτης Σέγγας,Δημήτρης Μαυρέλης, Παντελής Πανταζής, Κώστας Αποστολάκης, Γρηγόρης Κρίκας,Σωτήρης Γεώργας
Αναπληρωματικοί
Γιάννης Δημαρακης, Τάσος Γκιώνης, Φάνης Τσώκος, Σπύρος Βενετσάνος, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Τσουμάνης, Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αλλαγές :
Γιάννης Δημαρακης -> Σωτήρης Γεώργας (58)
Γιώργος Τσουμάνης -> Παντελής Πανταζής (75)
Φάνης Τσώκος -> Παναγιώτης Σέγγας (86)

Πανσολυγειακός :
Μπάνος, Γεωργίου, Ρωτίδης, Γκεζερλής, Dundo, Κούτρας, Μούτσος, Σιάχρας, Τζάνι, Κούτρας Ι.Γ, Κεφιλής
Αναπληρωματικοί :
Φυταμπάνης, Βυζάς, Κλέττας, Βενετσάνος Ι, Ρούκης, Κούτρας Ι.Κ, Μάρκελλος
Αλλαγές :
27 Σιάχρας – Βυζάς
59 Μούτσος – Κούτρας Ι.Κ
59 Τζάνι – Μάρκελλος

Κίτρινες Κάρτες
Παναγιώτης Ανδρεατίδης (61), Γρηγόρης Κρίκας (66)
34 Κούτρας Ι.Γ, 36 Κεφιλής, 55 Βυζάς

ΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ














πηγή : www.aoloutraki.gr


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog