Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες σε αγώνα βόλει γυναικών – Δείτε βίντεο και ΦΩΤΟ

- Advertisement -

Αγνωστοι εισέβαλαν στο στάδιο και πέταξαν φωτοβολίδες, ξύλα και άλλα αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες…

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Μαρκόπουλο όταν οπαδοί αντίπαλου σωματείου εισέβαλαν στο στάδιο την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλει ανάμεσα στους γηπεδούχους και τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Α1 γυναικών,

Οι άγνωστοι έριξαν φωτοβολίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟ με τους οποίους και πιάστηκαν στα χέρια. Οι δύο ομάδες κρύφτηκαν στα αποδυτήρια.

Αναπόφευκτα, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική (άνοιξε και το σύστημα πυρόσβεσης) και το κλειστό του Μαρκόπουλου έγινε πεδίο μάχης εντός γηπέδου, με τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και γύρω στα 250 μικρά παιδιά, να προσπαθούν να προφυλαχθούν για να γλιτώσουν.

Φανερά σοκαρισμένος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υποστήριξε “είμαστε εντελώς απροστάτευτοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα. Η αστυνομία ήταν απροετοίμαστη, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα”.
Στο γήπεδο υπήρχε ελλιπής αστυνομική δύναμη, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Πάρις Ευαγγελίου εξήγησε: “Είχαμε δημιουργήσει μια μαθητική εξέδρα με 250 ανήλικα παιδάκια που είχαν όλα κόκκινα φανελάκια και τραγουδούσαν. Στο 2-1 μπήκαν χούλιγκανς και πέταξαν κροτίδες, φωτοβολίδες και χτυπούσαν τους οπαδούς του Παναθηναικού με σιδερολοστούς και καδρόνια. Άντε να ξαναφέρεις αυτά τα παιδάκια στο γήπεδο”.
Οι αθλήτριες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο δίχως να φορούν διακριτικά υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραματίστηκαν 3 φίλαθλοι και ο φύλακας του κλειστού.




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ www.volleyball.gr

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog