Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πόσo χρονών είναι ο Ηλίας Ψινάκης;

- Advertisement -

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη στη συνέντευξή του στη χθεσινή «Real Life» (μεταξύ άλλων, είπε πως ο έρωτας «είναι για τους νέους ανθρώπους, τον απολαμβάνω ως θεατής όταν τον βλέπω στους γύρω μου. Πάντα κορόιδευα τους ανθρώπους σαν εμένα, με το ένα πόδι στον τάφο δηλαδή, που ερωτεύονταν και έκαναν ακρότητες. Κάθε ηλικία έχει τα καλά της και στη δική μου δεν συμπεριλαμβάνεται ο έρωτας»), η Χριστίνα Πολίτη αποκάλυψε σήμερα στο «Πρωινό ΑΝΤ1» την ηλικία του γνωστού μάνατζερ…

«Ο Ψινάκης λέει ότι είναι γέρος εδώ και δεκαπέντε χρόνια και είναι ακόμα 52 χρονών» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος. «Το ‘58 έχει γεννηθεί και λέει ότι είναι γέρος από τα 40 του» συνέχισε.

Μάλιστα, η Χριστίνα Πολίτη εξήγησε: «Στη Λεόντειο πήγαινε. Ψάξτε τα όλα! Μάρτιο ή Απρίλιο του ‘58 έχει γεννηθεί (σ.σ.: έχει γενέθλια στις 8 Απριλίου). Έχω βαρεθεί να λέει ότι είναι γέρος», ενώ σχετικά με τη δήλωση του καλού της φίλου για τη θέση του έρωτα στη ζωή του, πρόσθεσε: «Λέει ψέματα, γιατί είναι παθιάρης άνθρωπος και είναι πάντα ερωτευμένος. Αν δεν έχει δίπλα του ένα “θέμα”, ο Ηλίας δεν λειτουργεί. (…) Είναι φωτιά ο Ηλίας. Τον  ξέρω από παλιά. Ήταν καλλονός. Όλες οι κοπέλες ήταν ερωτευμένες μαζί του. Και πάντα έχει “θέμα”. Δεν είναι ποτέ μόνος του».

*yupi

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog