Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δείτε ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αποκλειστικά στο loutrakiblog…Σχόλια και παρατηρήσεις από το Δ.Σ. σε αυτήν την ανάρτηση…

Η μετάδοση είναι μια προσφορά του φωτογραφείου “Μπάμπης Φλου”, Εθνικής Αντιστάσεως 7, Λουτράκι. Τηλέφωνο 27440 61555

- Advertisement -

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΓΕΩΤΟΥΡΙΣΜΟ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ.

  2. Καλό ξημέρωμα κ.Νικολάου όσον αφορά το Γ.Π.Σ. Αν περιμένετε να τελειώσουν τ'αυθαίρετα, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή 2-3 χρόνια για να ξεκινήσουμε ξανά απ'την αρχή.
    Ελπίζω να είστε γερός και να δείτε μετά από καμιά 20αριά χρόνια το Γ.Π.Σ τελειωμένο και να λέτε στα δισέγγονά σας ότι βάλατε κι εσείς ένα λιθαράκι να ολοκληρωθεί!!!

  3. καλό ξημέρωμα και για τον περιφερειακό από τα λεγόμενα του δημάρχου. Το μπαλάκι το πετάνε στην πρώην Νομαρχία. Χαιρετίσματα!!!!!!!!

  4. ΓΙΑΤΙ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ Κ.ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΥΘΕΙ!

  5. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΑΚΕΛΟΥ

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΗΖΕΙ
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

  6. Ο Δήμος Ν. Ιωνίας πρωτοστατεί και καλεί τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι που εντάσσεται στα τιμολόγια της ΔΕΗ, παρά μόνο το αντίτιμο του ρεύματος και των δημοτικών τελών. Οι δήμοι παίρνουν θέσεις στα ουσιαστικά και αβάσταχτα προβλήματα που μας φορτώνει η κεντρική εξουσία. Πότε επιτέλους θα ανοίξει και στο δημότικό μας συμβούλιο κάτι ανάλογο;

    ο αχρέωτος

  7. Η συνεδρίαση διεκόπη έπειτα από αίτημα της Γραμματέως. Μέσα σε 3 ημέρες, θα ειδοποιηθούμε όλοι από τον πρόεδρο του Δ.Σ. για το πότε θα συνεχιστεί η συνεδρίαση. Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε…

    Εκ του loutrakiblog

  8. Επιτέλους έπεσαν οι τίτλοι τέλους στις θεατρικές παραστάσεις της δημοτικής αρχής μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
    Οι "πολυφορεμένες"εκφράσεις του κου Λογοθέτη "δεν με εκφράζει το επίπεδο του διαλόγου,όμως προκαλούμαι","αναγκάζομαι να αναφέρομαι στο παρελθόν",έφηβοι στην πολιτική","δεν περιποιεί τιμή"κτλ δεν συγκινούν και κυρίως δεν πείθουν πια κανέναν.
    Πρέπει κάποιος να πει στον κο Λογοθέτη ότι όταν εργάζεσαι σκληρά(όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) και έχεις μηδενικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι είσαι ανεπαρκής για τη θέση που κατέχεις.
    Επίσης ο image maker -επικοινωνιολόγος που αποχώρησε προ μηνών,αφήνοντας πίσω του μεγάλο κενό, δεν τον είχε συμβουλεύσει ότι το χαμηλό προφίλ δεν συνάδει με το
    ειρωνικό μειδίαμα στο πρόσωπό του όταν θεωρεί ότι έχει "στριμώξει" τον Γκιώνη?
    Αυτός φαίνεται είναι όλος του ο καημός,έτσι αυταρέσκεται.
    Η "ηρωική" στάση του αντιδημάρχου κου Γλυκοφρύδη να πάρει πάνω του το θέμα με τον ΟΕΥ δεν έσωσε την κατάσταση.
    Η δήλωση-καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων στον δήμο ότι η πρόταση που έφερεη δημοτική αρχή προς ψήφιση δεν αποτελεί προϊόν διαβούλευσης,νομίζω ότι τα λέει όλα.
    Μπράβο σας δημοκράτες,πάντα τέτοια.
    Πατήσατε σε έναν έτοιμο ΟΕΥ από την δημοτική αρχή Γκιώνη(πλην κάποιων αλλαγών λόγω Καλλικράτη) είχατε στην διαθεσή σας 5 ολόκληρους μήνες να τον δουλέψετε και φέρατε το θέμα τελευταία στιγμή.
    Φτου να μη σας ματιάσουμε για τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες που ενεργείτε.
    Η τακτική του άρον -άρον σταύρωσον αυτόν χωρίς να υπάρχει ενημέρωση της αντιπολίτευσης και να ζητάτε και ομόφωνες αποφάσεις,πρέπει να τελειώνει(αναφέρομαι και στο θέμα διαχείρησης απορριμάτων που ήρθε με την έννοια του κατεπείγοντως)
    Τελικά πέρασε ή δεν πέρασε εκτελεστική επιτροπή?
    Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα κε Λογοθέτη?
    Εσείς ή μήπως ο Γκιώνης?
    Γιατί δυσαρεστήθηκε ο κος Λογοθέτης όταν ο προϊστάμενος κος Θεοχάρης είπε ότι ο δήμος μας είναι εύρωστος οικονομικά?
    Μήπως χάλασε καμμιά συνταγή?
    Μήπως σύντομα θα έχουμε και άλλα στοιχεία που θα ενοχλήσουν τον κο Λογοθέτη και
    χαλάσουν την εικονική πραγματικότητα του?
    Μήπως τελικά δεν παρέλαβε σεληνιακό τοπίο από την δημοτική αρχή Γκιώνη?
    Ίδωμεν……..
    Τα θέματα είναι πολλά και επειδή αναμένεται συνέχεια του ΔΣ θα τελειώσω ρωτώντας τον κο Λογοθέτη πόσο σίγουρος είναι ότι δεν έταξε πέρσι ότι το νέο Λύκειο θα είναι έτοιμο σε έναν χρόνο.
    Μήπως να ρωτήσουμε τα παιδια,γονείς και καθηγητές ?
    Μήπως ο κος Λογοθέτης κάνει αυτό που ειρωνικά σχολιάζει ότι κάνουν οι σύμβουλοι της Παρέμβασης,δηλαδή να λέει μπροστά στις κάμερες ότι θέλει?

    ΥΓ QUIZ
    Πόσες μέρες έχει να θίξει κάτι που τον ενοχλεί στον δήμαρχο,στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κος Μπάκος? Ρωτάω εγώ τώρα……..
    Το θέμα του κολυμβητηρίου θα ξανασυζητηθεί και ίσως τότε έχει την ευκαιρία ο δήμαρχος να ανοίξει το στόμα του γιατί απόψε δεν ακούσαμε κιχ…..

    ANONYMOUS

  9. Πολύ σωστά τα λέει ο ANONYMOUS.
    Όσον αφορά το σχολείο και βέβαια είχε τάξει σε ένα χρόνο σχολείο πέρσι το Δεκέμβριο που υπήρχαν προβλήματα και βέβαια έφταιγε ο Γκιώνης τότε. Γι'αυτό κι αυτός έξω απ'το χορό (αφού δεν είχε παραλάβει ακόμα) έταζε ότι ήθελε. Αλλά δυστυχώς έχουμε μνήμη και θυμόμαστε κ. Δήμαρχε και οι γονείς και οι καθηγητές. Μην λέτε άλλα ψέματα ωρυόμενος ως συνήθως. Δεν πείθετε πια! Καλό το μπλα μπλα αλλά σας μάθαμε.
    Και βέβαια γνωρίζετε ότι με αυτά που είπε χθες ο κ.Νικολάου νέο Λύκειο ούτε σε 5 χρόνια δεν θα έχουμε!

  10. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΤΟΝ [ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ] ΜΕ ΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ.!!ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΕΣΥ!ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ??ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΣΤΗΞΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!!ΟΛΟ ΣΚΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ?

  11. ANONYMOUS, από ότι κατάλαβα -γιατί εγώ το παρακολουθώ αντικειμενικά και χωρίς κολλήματα από την οθόνη- ο Μπάκος σήμερα ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση, με το μαχαίρι βέβαια όπως το συνηθίζει κάποιες φορές. Τι να το κάνεις το blog όταν τα χώνει μέσα στο ΔΣ, ότι 10 μήνες δεν έχουν κάνει τίποτα ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος του Προμηθέα (που όλο μνημόσυνα με ξένα κόλυβα κάνει). Ότι πάνε να δώσουν το κολυμβητήριο στο Προμηθέα ο οποίος θα κάνει ανάθεση (κάποιοι λένε συμφωνημένη) την διαχείριση χωρίς μελέτη και χωρίς προϋπολογισμό από την μια για να κάνει ο Λόης το κομμάτι του και από την άλλη ο Δήμαρχος να το ξεφορτωθεί.
    Ή ακόμα όταν τα χώνει για τον τουρισμό, για την ανικανότητα των μελών του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, για τον χειρισμό των αντιδημάρχων των Αγίων και πάει λέγοντας.
    Τελικά περιμένουν όλοι να κάνει αντιπολίτευση για να ακολουθήσουν; Και εχθές μπαλάκια πέταγε -σαν καλός παλιός αθλητής- στον άλλο αθλητή για το κολυμβητήριο και για τον αθλητικό τουρισμό (τώρα γιατί εμένα μου φάνηκε κάπως όλο αυτό?).

  12. 4:42 επειδή απ' όσο βλέπω εσύ δεν είσαι σε θέση να δώσεις καμία απάντηση, μην γράφεις έτσι για να πεις στα αφεντικά ότι έγραψες γιατί χαλάς το πληκτρολόγιο.
    'Οσο για τις απαντήσεις που εσύ τις νομίζεις τεκμηριωμένες, είναι καλές μόνο για show και καταρίπτονται η μια μετά την άλλη. Ο κόσμος δεν είναι χαζός σιγά σιγά τα ανοίγει τα μάτια, για πόσο καιρό νομίζεις θα τρώει φούμαρα???

  13. nai apo tekmiriomenes apantiseis o logo alo pragma aytos kai o gap tetoia tekmiriosi.molis ta tekmirionei omos ta pernei piso giati ta perisotera einai en ti rimi toy logoy kai etsi gia to thea thine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. 4:42 πως εισπράττεις τα εύσημα από τον δικό σου αρχηγό?
    Με το κομμάτι ή έχεις πάρει εργολαβικά όλα τα σχόλια?
    Αν έχεις να μου απαντήσεις στα μήπως που θέτω,κάντο και μην μας ζαλίζεις.
    Απλά ευχαρίστησε με για τον λόγο ύπαρξης σου εδώ μέσα
    Σου δίνω δουλειά,αν δεν το έχεις καταλάβει.
    Τα εντατικά μαθήματα που θα γίνουν στον δήμαρχο για να απαντήσει στο επόμενο ΔΣ να τα παρακολουθήσεις κι εσύ,τα έχεις ανάγκη αφού ούτε άποψη έχεις,ούτε λόγο.
    Στις μαζώξεις που κάνετε πριν τα ΔΣ μόνο μαλώνετε ή κάνετε και τίποτε άλλο?
    Το τελευταίο ΔΣ πληροφοριακά ήταν Βατερλώ για την δημοτική αρχή και πίστεψε με θα ακολουθήσουν κι άλλα.
    Όσο για το ποιος στρίμωξε ποιον, βγάλε τα δημαρχιακά γυαλιά που φοράς,και τότε θα δεις καθαρά.
    Ο Γκιώνης δεν ήταν και ούτε πρόκειται να γίνει δήθεν.
    Δεν περιμένει να κλείσουν οι κάμερες για να βγάλει τον αληθινό του εαυτό.
    Εσύ οπαδέ του καθωσπρεπισμού ακολούθησε αυτόν που τον έχει κάνει δεύτερή του φύση…..
    Καταλαβαίνεις ή θα χρειαστείς και διερμηνέα??
    ΥΓ
    6:29 θα ήθελα να πω πολλά αλλά δεν προτρέχω.
    Να παρακολουθήσουμε και το επόμενο ΔΣ,με την ευγενή χορηγία του Loutrakiblog και τότε τα λέμε πάλι.

    ANONYMOUS

  15. ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

  16. Πάντως ANONUMOUS είσαι πολύ εμπαθής. Κάνεις ηλεκτρονική υποτίθεται αντιπολίτευση με πράγματα που είδαμε και ακούσαμε. Τι θέλεις και εξηγείς παραπάνω τα πράγματα;
    Εκτός και εάν νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε καθυστερημένους.
    Είδαμε, ακούσαμε, βλέπουμε, συγκρίνουμε και κρίνουμε.
    Τι τα θές τώρα με επεξηγήσεις.
    Επειδή υπάρχεις εσύ θεωρείς ότι υπάρχει και κάποιος άλλος.
    Διαλόγους σε μορφή…εγκαθέτων δεν μας συγκινούν.
    Είτε προέρχονται απο την μια πλευρά είτε απο την άλλη.
    Μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Γκιώνης τα έχει κάνει όλα σωστά. Ούτε και οι τωρινοί τα κάνουν.
    Αλλά το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν ‘’στρατοί’’ που τους υποστηρίζουν και τους διατηρούν την αλαζονεία τους.
    Μην μας ζαλίζεται.
    Αμάν η προσωπολατρία σας στα πρόσωπα.
    Στην ουσία όμως δεν απαντάει κανείς.
    Μου είπες, σου είπα και τέτοιες βλακείες.
    Σιγά ρε θα σκίσετε κανα παντελόνι!!!
    Ψευτόμαγκες εδω μέσα όλοι. Τσαμπουκάδες όλοι σας.
    Εαν έχετε τα κότσια βγείτε επώνυμα και πες τε τα.
    Εμείς θα κρίνουμε και υποδείξεις δεν θέλουμε από κανέναν.
    Θέλεις να τοποθετηθείς προσωπικά. Κάντο. Ακόμη και ανώνυμα.
    Κανε την προσωπική σου πρόταση και άσε τους άλλους να κρίνουν.
    Και ειδικότερα όταν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
    Συγκρίνεις Παρέμβαση Πολιτών με Τους Πολίτες Μπροστά.
    Εσείς είχατε τις πόρτες ανοιχτές στον κόσμο αλλά ξεχάσατε να τις κλείσετε και σας πήρε και σας σήκωσε.
    Οι άλλοι έχουν τους Πολίτες Μπροστά αλλά δεν βλέπουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.
    Εσείς ήσασταν 16 χρόνια στα δρώμενα του Δήμου …και μήπως λέω λίγα, και οι άλλοι είναι 15 μήνες.
    Εσείς ξεκινήσατε ως Παρέμβαση Πολιτών και καταλήξατε υποκατάστατο της Αδέσμευτης Κίνησης του Παύλου. Αλήθεια ποια είναι τα στελέχη της Παρέμβασης Πολιτών που βρίσκονται κοντά σας και σε εκλόγιμες θέσεις; Έχασαν την ταυτότητα τους ξαφνικά; Έχασαν την επιρροή τους ξαφνικά.
    ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…. ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    Οι άλλοι ξεκίνησαν από μια μηδενική παρουσία τους στα δημοτικά δρώμενα εκτός από τον Λόη εάν δεν κάνω λάθος.
    Τι θέλεις και συγκρίνεις. Ανόμοια πράγματα. Ανόμοιες καταστάσεις.
    Το μόνο δεδομένο είναι η αγάπη σας για τα κοινά. Και πως το δείχνεται; Πως εξωτερικεύεται την Αγάπη σας για τον Δήμο μας και τους Πολίτες του; Με κοκορομαχίες και αντεγκλήσεις;
    Ωραίος τρόπος. Να τους χαίρεσαι ANONYMOYS και όποιον άλλον έθιξα.
    Αντί να αγωνιούν για έναν Δήμο …. Που να ξεχωρίσει στην Ελλάδα, σας έχει πάρει το ποτάμι της αλαζονείας σας και σας πάει συνέχεια και πιο κάτω,
    Από θεωρία μια χαρά… αλλά στην πράξη κανένας κανενός. Δόντι αντί οδόντος. Οφθαλμός αντί οφθαλμού.
    Τι μας λέτε τώρα. Γιατί πράγμα προσπαθείτε να μας πείσετε.
    Προσπαθώ να μην είμαι εριστικός αλλά δεν μπορώ. Εχω θυμώσει πολύ.
    Δεν μπορείτε να συνεργαστείτε ούτε για μια καρφίτσα.
    Όλοι τα ξέρουν όλα και όλοι γνωρίζουν για όλα.
    Αμάν… Έλεος.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  17. ΌΠΑ ΚΆΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΕΊΧΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΎΜΕ ΕΣΈΝΑ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΊΣΤΕΨΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ ΚΑΛΌΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ ΠΟΛΊΤΗΣ?????ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΎΜΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΣΥΝΉΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΈΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΉΜΟ Η ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΣ ΤΟΝ ΑΝΏΝΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΆΝΕΙΣ (ΠΟΣΌ ΥΠΟΚΡΙΤΉΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΣΑΙ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΑΝ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΆ ΜΠΛΟΚ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ!!!!!!!!!!!!
    Ο ΑΝΏΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΈΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΎΣ ΔΕΚΆΔΕΣ ΚΑΥΤΆ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΊΔΑΝ ΠΟΤΕ,ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ 10 ΟΛΌΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΎΣ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΘΈΜΑ
    ΜΑΡΙΝΑ
    ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌΣ
    ΛΥΚΕΙΟ
    ΕΠΙΤΑΓΈΣ
    ΣΟΥΣΑΚΙ
    ΜΠΟΛΤΟΖΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
    ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ
    ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΌΣ
    ΑΝ ΉΤΑΝ ΆΠΕΙΡΟΙ ΌΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΆΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΣ ΚΑΘΌΝΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΕΣ.
    ΕΠΏΝΥΜΑ ΛΟΙΠΌΝ ΑΦΟΎ ΤΟ ΘΕΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΈΝΟΣ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΉΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΑΛΛΑ ΠΆΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΆΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΘΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΕΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΊΟ ΚΡΎΒΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΠΙΚΡΊΕΣ,ΑΠΩΘΗΜΈΝΑ ΕΝΑΣΧΌΛΗΣΉΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΗΨΗΣ ΘΈΣΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΊΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΈΤΡΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΠΡΆΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΊΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΕΡΙΣΤΙΚΈ ΜΟΥ ΠΟΛΊΤΗ.-

    NEMESHS

  18. Απλέ πολίτη που μας έχεις ζαλίσει με τις αμπελοφιλοσοφίες και γενικότητες σου μήπως είσαι ένας απ' αυτούς που έρπονταν στα πόδια της Παρέμβασης την προηγούμενη τετραετία ?
    Μήπωςπερίμενες καμία αναβαθμισούλα(με τι προσόντα δεν ξέρω) και δεν στην έκαναν?
    Πως χαρακτηρίζεις τους τύπους που εν ώρα υπηρεσίας αντί να κάνουν την δουλειά τους
    γράφουν στα blogs?
    Σε ενοχλούν αφάνταστα οι αλήθειες που λέω και γι αυτό ασχολείσαι μαζί μου,δεν ήξερα όμως ότι έπρεπε να σου πάρω την άδεια για το τι θα γράψω.
    Δεν φοράω τη μάσκα του ουδέτερου,έχω δηλώσει παρεμβασιακός και ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν έγιναν λάθη ή δεν θα γίνουν.
    Εσύ όχι μόνο δεν γράφεις επώνυμα(προκαλείς όμως τους άλλους να το κάνουν)αλλά έχεις καταχραστεί και ένα ψευδώνυμο.
    Γιατί 2:47 καθόλου απλός δεν είσαι. Ο μόνος τίτλος που σου ταιριάζει είναι το διπρόσωπος.
    Το ποιόν σου έχει φανεί σε πολλά σχόλια σου αλλά εκεί που έσπασες ταμεία και όλοι σε κατάλαβαν ήταν η θέση σου για το κολυμβητήριο και για το ποιος πρέπει δικαιωματικά να κολυμπήσει εκεί. Μήπως το θεωρείς τσιφλίκι σου?
    Και παιδί κολυμβητή να είχες ….έτσι δεν θα έκανες……..
    Οι δημοτικές αρχές και κρίνονται και συγκρίνονται.
    Αν η δική σου "λογικη" λέει άλλα,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
    Μίλησες μόνο για την εμπειρία του Λόη.
    Ο δήμαρχος είναι έφηβος στην πολιτική?(αγαπημένη του έκφραση)
    Εκτός αν εννοείς ότι στην Νομαρχιακή του θητεία δεν έπραξε τίποτα.
    Ας κλείσω όμως εδώ γιατί σκέφτομαι τι θα περάσουν οι διαχειριστές με τα άσπρα σεντόνια που θα γράψεις.

    ΥΓ τα εσωτερικά της Παρέμβασης είναι μακράν των δυνατοτήτων της κρίσης και των σχολίων σου.Ασχολήσου με τα απλά γιατί υστερείς εφοδίων……..

    ANONYMOUS

  19. Βρε κουραμπιέ πολίτη, τι λες??? που κοντά ένα χρόνο τώρα μας γυρνάς τα στομάχια, που όποιος σου απαντάει είναι για να σε βρίσει, πόσο μαζοχιστής μπορεί να είσαι?? το έχεις κοιτάξει η ήδη παίρνεις κάτι γι αυτό.
    Ποιός σε έβαλε δικηγόρο για το τι θα πουν οι διάφοροι εδώ μέσα?? που δεν έχεις απαντήσει ούτε μια φορά επί του θέματος αλλά είσαι μονίμως "από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα" και τολμάς να κριτικάρεις άλλους αν γράφουν επώνυμα, λες και έβαλες καμία τζίφρα εσύ.
    Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί φοβάμαι ότι θα με κόψει το "ΕΣΡ" του blog αφενός και αφετέρου σου δίνω αξία βολεμένε υπαρξιστή.

  20. Καταρχήν σας ευχαριστώ για την χολή σας γιατί αυτά ούτε τοποθέτηση είναι, ούτε άποψη.
    Το μόνο κριτήριο που καλά κρατεί στον Δήμο μας είναι η προσωπολατρία και η βόλεψη.
    Μία προσωπολατρία που σας τυφλώνει και σας κάνει εμπαθείς και δεν επιτρέπετε στον συνομιλητή σας να εκφράσει διαφορετική άποψη.
    Προφανώς κρυβόμαστε πίσω από τον ανωνυμία αλλά σε βάθος χρόνου κρίνονται όλοι. Την άποψη μου για το Κολυμβητήριο έρχεται ο καιρός και με δικαιώνει.
    Ότι αδυνατεί εκ των πραγμάτων ο Δήμος να το διαχειριστεί. Όχι γιατί δεν το θέλει αλλά γιατί αδυνατεί με τις αλλαγές στην δομή της λειτουργία του όποιου Κράτους.
    Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό είτε δεν μπορεί να ακολουθήσει την πορεία των πραγμάτων ή είναι εγκάθετος σε λογικές και τακτικές που εξυπηρετούν παραταξιακά συμφέροντα.
    Οι θέσεις είναι τρείς: Του Κου Μπάκου που αναδεικνύει το πρόβλημα με βάση την πραγματικότητα και σε καθημερινή χρήση και σε οικονομοτεχνική μελέτη.ΟΡΘΗ.
    Η άλλη ήταν του Κου Λόη που θεωρεί ότι ο Δήμος δηλαδή το Κράτος να στηρίξει την λειτουργία του. Απαρχαιωμένες λύσεις με παταγώδη αποτυχία.
    Και η θέση του Κου Γκιώνη που λέει ας μπαίνει μέσα εφόσον μπορεί να λειτουργήσει γιατί θα ήταν καλό για την πόλη. Θεωρητικά έχει δίκιο αλλά δεν μας περισσεύουν αυτή τη στιγμή ούτε ένα ευρώ.
    Δηλαδή ας μπαίνει μέσα κατά χιλιάδες ευρώ και δεν πειράζει. Το όφελος μας είναι ότι το έχουμε και λειτουργεί. Και να δανειστώ την ερώτηση του Κου Μπάκου : Εγκαίνια κάνατε, μελέτη λειτουργίας γιατί δεν υπάρχει πουθενά; Πώς θα το λειτουργούσατε; Εκεί δεν ΑΚΟΎΣΑΜΕ την απάντηση.
    Να λειτουργεί το Κολυμβητήριο και εμείς να δανειζόμαστε χρήματα για να το υποστηρίζουμε ή να στερούμε πόρους από άλλες υποχρεώσεις για να το έχουμε ανοικτό. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την λογική.Εκει πρέπει να φτάσουμε;Στην χρεωκοπία;
    Δηλαδή δεν σας έχει γίνει μάθημα ζωής η κατάντια που ζούμε ως λαός και ως έθνος διεθνώς; Με το ίδιο σκεπτικό δεν λειτουργούσε το Κράτος μας μέχρι σήμερα. Αυτά τα λάθη δεν πληρώνουμε;
    Αυτά που γράφω δεν είναι θεωρίες. Είναι η βιωματική εμπειρία της δικής μου ζωής που δεν διαφέρει από κανέναν. Αλλά δεν την αναγάγει κανείς σε τοπικό επίπεδο.
    Προσωπικές πικρίες εκφράζω γιατί έχει καταντήσει ο Δήμος τσιφλίκι μερικών εδώ και πολλά χρόνια. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο και δικαίωμα έκφρασης.
    Αυτό με λυπεί ιδιαίτερα και με πικραίνει. Εάν αυτό το θεωρείς NEMESHS κακό είναι δικαίωμα σου και καλά κάνεις και το εκφράζεις. Αλλά έχεις άδικο πέρα ως πέρα. Αυτά πληρώνουμε τώρα. Και ξέρεις είμαι αγανακτισμένος και δεν το παίζω όπως κόπτεστε εσείς γιατί δεν ζητάω θέση ή δεν πουλάω και αγοράζω τις αξίες μου ανάλογα με το ποιος είναι στο τιμόνι του Δήμου όπως το εκφράζεται εσείς. Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει τέτοιο εξευτελισμό. Αγαπάω τον τόπο μου και ο χρόνος, με δικαιώνει ή θα με καθιστά ανίκανο να αντιληφθώ την ροή των θεμάτων. Για τα ερωτήματα σου δεν κινήθηκαν 35 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου στα δρώμενα. ΜΑΡΙΝΑ; Την διαχειρίστηκαν 3 Δημοτικές Αρχές (12 χρόνια) και ακόμη 10 να περάσουν δεν θα γίνει. Ο Προαστιακός ( 3 Δημοτικές Αρχές, 12 χρόνια) από ότι άκουσα τον Κο Γκιώνη κολλάει σε δικαστικό αγώνα με ιδιώτη. Δεν το ήξερα. Αλλά για πες μου εσύ που γνωρίζεις ότι με δικαστικό αγώνα πότε θα ξεμπερδέψουμε; Σε 5 ή 10 χρόνια ή σε ένα μήνα; Εξάλλου οι δικαστικές αποφάσεις ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ και δεν παίζεις πεντόβολα. ΛΥΚΕΙΟ. Πόσα χρόνια ;;;; Πόσες Δημοτικές αρχές…!!! Επιταγές…. Θεσμός που διαχειρίστηκε λάθος. Σουσάκι… Απαράδεκτοι χειρισμοί και έχω τοποθετηθεί. ΣΤΡΑΤΟΣ…ΔΙΚΟ ΜΑΣ εσωτερικό θέμα που έχασε το περιβάλλον προς χάριν των πολιτικών παιχνιδιών. Καρναβάλι…Ενας θεσμός που δεν το έχει πιστέψει ποτέ κανείς. Τελευταία στιγμή χρόνια τώρα!!!!..τους 2 μήνες τους τελευταίους… άνοιγαν το κουτάκι με τα χρήματα και πάρε κόσμε!! Από 380.000 σε 150.000 έχει διαφορά. Ακόμη και σήμερα δεν έχει ασχοληθεί κανείς για το επόμενο. Κάνω λάθος;Όλοι ..ΦΕΕΤΑΑΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ;
    Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν δείχνουν διάθεση για να βοηθήσουν τον τόπο.Όλα κινούνται σε παραταξιακό επίπεδο.

  21. ANONYMOUS με βάση το σκεπτικό σου εγω απαντάω σε αλήθειες γιατι με ενοχλούν. Οπότε για να απαντάς και εσύ σε εμένα σημαίνει ότι ενοχλείσαι και εσύ για τις δικές μου αλήθειες και προσπαθείς να μου απαντήσεις.
    Εγώ δεν δηλώνω κάτι γιατί τόσο απλά δεν με εκφράζει κανείς τους. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να προσπαθώ να κρίνω αντικειμενικά και με κυρίαρχο κριτήριο το καλό του τόπου μου.
    Ότι έχεις δηλώσει Παρεμβασιακός είναι τιμή σου και καμάρι σου. Και μακάρι να το έκαναν και άλλοι.
    Δεν είναι κακό να δηλώνει την επιλογή του κάποιος. Και αυτό δεν σημαίνει για εμένα ότι ήσουν βολεμένος/η ή όχι. Δεν με αφορά αυτό το θέμα. Με αφορά όμως η κρίση.
    Και το πιο ουσιαστικό είναι να μπορείς να ξεχωρίσεις την παραταξιακή αγάπη σου από τον αγάπη σου για τον τόπο. Δεν είναι δυνατόν η μεν να τα κάνουν όλα σωστά και οι άλλοι όλα λάθος. Είναι αυτονόητο αυτό που σου λέω και δεν έχει να κάνει με κανέναν.
    Η χρήση του ψευδώνυμου είναι μετά από πολύ καιρό μια ΔΙΚΗ ΜΑΣ κατάκτηση. Όλων. Για να κρινόμαστε σε βάθος χρόνου με βάση τις εξελίξεις. Εάν θεωρήσω κατάχρηση το δικό μου το δικό σου να το εκ λάβω ως τι; Όσοι δεν θέλουν, και χρησιμοποιώ πληθυντικό, γράφουν ANONUMOUS. Σου λέει κάτι αυτό;
    Αναφέρεις το ποιόν μου αλλά δεν μου λές ποιο είναι!! Η θέση μου για το κολυμβητήριο με δικαίωσε και η θέση του Κου Μπάκου αλλά και η επιστολή του Ποσειδώνα. Και είναι κοινή πεποίθηση αυτά που σου λέω. Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη.
    Πράγματι κρίνονται οι Δημοτικές Αρχές. Θα ήμουν εντελώς ηλίθιος εάν διαφωνούσα σε αυτό.
    Όμως και η σύγκριση γίνεται γιατί οι επιλογές των προσώπων είναι εκείνες που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Και όσα σου λέω… έχουν κριθεί.
    Η επιστήμη δεν χρειάζεται να σηκώσει απολύτως τίποτα.
    Ο Δήμαρχος είναι όντως νέος. Έφηβο δεν μπορώ να τον αποκαλέσω. Η επαγγελματική του εμπειρία και η συμμετοχή του στα κοινά δεν μπορούν να τον χαρακτηρίσουν έτσι. Ίσως το λέει γιατι το έχει ανάγκη για να πάρει δύναμη να συνεχίσει.
    Προφανώς η Νομαρχιακή του εμπειρία δεν τον θωράκισε σε κάτι ουσιαστικό. Γιατί δεν διαχειρίστηκε την λειτουργία της Νομαρχίας όπως έκανε ο Πετρίτσης. Αρα για εμένα χαμένα πολιτικά χρόνια ήταν η Νομαρχία για τον Δήμαρχο.
    Γνωρίζει όμως την διαδικασία και την σειρά των πραγμάτων.
    Ξέρεις… τα άσπρα σεντόνια είναι το εύκολο. Να σε χαρακτηρίσω …..μπλα μπλα.. και σε μια σειρά να έχω τελειώσει. Δυστυχώς δεν είναι του χαρακτήρα μου. Είναι το εύκολο και το γρήγορο. Αυτά σε θέματα που είναι για καλό. Μπράβο… Συγχαρητήρια.. και τέτοια.
    Να σου κάνω μια αναγωγή με μια συζήτηση με τον S-SPINOS, χρειαζόμαστε ομοψυχία και συνεργασία. Το ποτάμι της αλαζονείας σας οδηγεί ακόμη πιο κάτω και σας παει πίσω.
    Δυστυχώς αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι είναι η συνεργασία σας σε ορισμένα βασικά θέματα για το καλό του τόπου μας.
    Είναι τόσο ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;
    Δεν ασχολήθηκα με τα εκ των έσω θέματα της Παρέμβασης ούτε είμαι εγώ εκείνος που θα ορίσει την πορεία κανενός.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  22. Για τον 2:44 αδυνατώ να παρακολουθήσω την λογική σου,
    Είναι μηδενιστική και μεμονωμένη.
    Πάντως για να σας γυρίζω τα στομάχια σημαίνει ότι πονάνε οι σκέψεις μου και θίγουν οι προβληματισμοί μου και αναστατώνω τα κομματικά και παραταξιακά σας φρονήματα που είναι υπερ άνω του τόπου. Οπότε σου οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ.
    Μπορείς να συνεχίζεις να με βρίζεις ελεύθερα. Αλλά δεν ξέρω το ψευδώνυμο σου και θίγεις τον ANONYMOUS που δεν έχει καταχραστεί την ανωνυμία!! Ως αναφορά το θίγω.
    Εάν σε ενοχλούν οι σκέψεις μου μην με διαβάζεις. Με τους υπόλοιπους μπορώ και συζητώ ανεξάρτητα με το εάν συμφωνούμε ή όχι. Όμως τοποθετούμαστε και συνδιαλεγόμαστε.
    Εσύ πάντως έχεις σοβαρή αδυναμία συνδιάλεξης.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  23. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????
    KAI XANADIKAIONOYME TON ANONYMOYS GIA SXOLIASTES SE ERGASIMES ORES KAI MONO.7:44 8:26 8:39 KAI EXTES 2:43 STO SXOLASMA???????????
    EKTITHESTE
    NEMESHS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog