Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πετά τις εξέδρες των παρελάσεων η Κόρινθος!

- Advertisement -

Στο πεζοδρόμιο οι…επίσημοι..!
Ηταν η τελευταία φορά που στην Κόρινθο στήθηκαν  εξέδρες ιδιαίτερα στις παρελάσεις.
Ο δήμαρχος Κορινθίων διεμήνυσε αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στις υπηρεσίες του ότι πλέον στην Κόρινθο τελειώνει ο διαχωρισμός “αρχόντων” και λαού…

Η δημοτική αρχή, οι θεσμικοί παράγοντες αλλά και η πολιτική ηγεσία απο εδώ και στο εξής θα κάθονται στο πεζοδρόμιο όπως κάθεται και ο κόσμος που παρακολουθεί τις παρελάσεις.
Μόνο εάν επισκέπτεται την Κόρινθο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή αρχηγός κράτους θα υπάρχει στο μέλλον διακριτική θέση..!
“Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει εμείς πρώτοι να δίνουμε στον κόσμο το παράδειγμα της σεμνότητας. Αρκετά έχουμε για πολλά χρόνια προκαλέσει τους πολίτες”…είπε σε συνεργάτη ο δήμαρχος των Κορινθίων και πήρε μία απόφαση που μπορεί να αλλάξει την εικόνα των παρελάσεων τουλάχιστον.
Είναι ο πρώτος δήμαρχος στην Ελλάδα που πετά τις στολισμένες εξέδρες και οι “επίσημοι” θα παρακολουθούν τις παρελάσεις με τρόπο που επιβάλλουν οι καιροί και οι ανάγκες της χώρας.
Εξαιρετική η σκέψη και η πρωτοβουλία του δημάρχου της Κορίνθου…!

*moriasnews

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χανετε το κρατος σας και χαιρεστε και απο πανω.ξερετε τι σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχει πια ελληνικη εξουσια στην ελλαδα και επισημα πια.αφηστε τους θεσμους οπως εχουν.τα λαμογια διωξτε.μας φταινε οι εξεδρες και οι παρελασεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog