Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χωρίς τατουάζ μετά από 25 χειρουργεία

- Advertisement -

Ένας άντρας από το Οχάιο της Αμερικής αποφάσισε και έσβησε όλα τα ρατσιστικά τατουάζ που υπήρχαν στο πρόσωπό του και στον λαιμό του. Ο Bryon Widner ήταν μέλος της συμμορίας ναζί, όταν διαπίστωσε πως ήταν καιρός να αλλάξει ζωή…

Όταν παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά, ένιωθε άσχημα που τα κορόιδευαν για τα δικά του λάθη. Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε μία σειρά 25 λέιζερ εγχειρήσεων, για να σβήσει το μελάνι από το πρόσωπό του.
Τα χρήματα, για να το καταφέρει, βρήκε από έναν ανέλπιστο δωρητή που ανήκει σε σωματείο που μελετά το μίσος και τον φθόνο συμμοριών ναζί. «Για να έχει αυτός μία ευκαιρία στην ζωή και να κάνει καλό», είπε μέλος του σωματείου «ήξερα ότι αυτά τα τατουάζ έπρεπε να φύγουν.»
Ο Widner πέρασε από πολλά και επώδυνα χειρουργεία που για να ολοκληρωθούν και να μειώσουν τον πόνο του ασθενή απαιτήθηκε γενική αναισθησία. Χρειάστηκε καιρός, αλλά τελικά τα σημάδια υποχώρησαν.
Σήμερα, ο κύριος Widner έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, ενώ σκοπεύει να προχωρήσει και στην αφαίρεση των τατουάζ που βρίσκονται στα χέρια και το υπόλοιπο σώμα του.
ΠΗΓΗ: news247.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog