Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απόπειρα αυτοκτονίας για την Όπρα Γουίνφρεϊ

- Advertisement -

Μια ερωτική απογοήτευση έκανε τη διάσημη 57χρονη παρουσιάστρια να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της και το περιοδικό “National Inquirer” αποκαλύπτει σήμερα την ταυτότητα του μοιραίου άντρα…

Ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) –και μάλιστα έλπιζε να παντρευτεί- το 1981, ήταν ο Τιμ Γουάτς (Tim Watts), ραδιοφωνικός παραγωγός στο επάγγελμα.

Ο Τιμ Γουατς είναι ο άντρας που οδήγησε την Όπρα στην αυτοκτονία το 1981.

Ο Τιμ Γουατς είναι ο άντρας που οδήγησε την Όπρα στην αυτοκτονία το 1981.

Οι δυο τους είχαν σχέση για αρκετό καιρό, αλλά φαίνεται ότι εκείνος είχε αμελήσει να της αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό: ότι ήταν ήδη παντρεμένος και είχε και παιδιά.
Μόλις έμαθε τα νέα η 27χρονη τότε Όπρα -και μάλιστα με άσχημο τρόπο ακολουθώντας τον ένα βράδυ στο σπίτι του- δεν άντεξε, πήρε το αυτοκίνητό της και το έριξε με μεγάλη ταχύτητα επάνω σε ένα δέντρο. Είχε, μάλιστα αφήσει και ένα σημείωμα στην καλύτερή της φίλη, Γκέιλ Κινγκ (Gayle King), η οποία για αρκετό καιρό μετά δεν την άφηνε από τα μάτια της.
Οι πρώτες αναφορές στο γεγονός είχαν γίνει στη –μη εξουσιοδοτημένη- βιογραφία της Κίτι Κέλεϊ (Kitty Kelley) που κυκλοφόρησε το περασμένο Απρίλιο με τίτλο “Όπρα: Μια βιογραφία” (“Oprah: A Biography”).

Ο Στέντμαν Γκράχαμ είναι ο σύντροφος της Όπρα τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Στέντμαν Γκράχαμ είναι ο σύντροφος της Όπρα τα τελευταία 25 χρόνια.

Τώρα το National Enquirer πλησίασε τον Γουατς, ο οποίος απάντησε απλά ότι “ήταν πολύ νέοι τότε και οι δύο και σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι κάνουν ανόητα πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσουν μετά”.
Ωστόσο, ο 59χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός επέμεινε ότι οι δυο τους είναι πια φίλοι, τονίζοντας ότι η Όπρα είχε προ πολλού δεχτεί την ειλικρινή συγνώμη του για τον τρόπο με τον οποίο της είχε φερθεί τότε.
“Ό,τι συνέβη ανάμεσα σε μένα και την Όπρα συνέβη πολύ καιρό πριν και μάθαμε από αυτό και οι δύο”, είπε ο Γουατς χωρίς όμως να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει λάβει $500.000 για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, τόσο για τη σχέση τους όσο και για τον θάνατο του αδελφού της Γουίνφρεϊ, Τζέφρι (Jeffrey) που πέθανε από AIDS.
Κατά τα άλλα, η Όπρα η οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή της λίστας με τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, έχει δίπλα της τον Στέντμαν Γκράχαμ (Stedman Graham) τον οποίο γνώρισε το 1986.
Ζωή Κίττα
*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog