Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκτακτο: Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο του Λουτρακίου (ύψος Shell)

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες και την αστυνομία, συνέβη -για μια ακόμα φορά- ατύχημα στην διασταύρωση της επαρχιακή οδού Ισθμού-Λουτρακίου με τον δρόμο στο ύψος του 3ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου (μετά την Shell με κατεύθυνση προς Λουτράκι)…

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς ο οδηγός που έβγαινε στον επαρχιακό δρόμο Ισθμού-Λουτρακίου έχει χάσει τη ζωή του απόρροια του ατυχήματος. Σύμφωνα με στοιχεία, ο άτυχος οδηγός διαμένει στην περιοχή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του. 
Με βάση τις μαρτυρίες ο οδηγός του διερχόμενου με ταχύτητηα οχήματος -τύπου jeep-, δεν είδε το
εξερχόμενο όχημα του άτυχου οδηγού, αφού κατά γενική ομολογία και συχνές αναφορές στο σημείο αυτό η ορατότητα είναι μηδενική με αποτέλεσμα και στις 3 διασταυρώσεις (εκκλησιαστικού λυκείου, παραπλεύρως shell και του 3ου δημοτικού) να συμβαίνουν πολλά ατυχήματα, τα οποία λόγω της υψηλής ταχύτητας των διερχομένων επί της κύριας επαρχιακής οδού, πολλές φορές αποφέρουν σημαντικούς τραυματισμούς και -δυστυχώς- θανάτους.
Του θέματος επιλήφθηκε η αστυνομία Λουτρακίου, ενώ αναμένονται περισσότερα από το νοσοκομείο σχετικά με τον άτυχο οδηγό.

*loutraki1

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδεια χρειαζεται απο κατι πανιβλακες νεοπλουτους που παιρνουν εναν χαρο και βγαινουν στον δρομο και καλα οι αρχοντες.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ 50 ΚΑΙ 70 ΧΛΜ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

  2. εφτιαξαν ολοκαινουργιο δρομο χωρις σχεδιασμο…ποσα ατυχηματα πρεπει να γινουν ακομη στο σημειο αυτο για να φτιαξουν κατι;;;; 3 (μεγαλοι) δρομοι βγαινουν στα τυφλα στον κεντρικο οπου ολοι τρεχουν σαν παλαβοι. ειδικα στην εξοδο απο το 3ο δημοτικο ο δρομος λογω της γεφυρας κανει καμπουρα και η ορατοτητα ειναι μηδενική! κριμα…. τι αλλο να πει κανεις…

  3. re paidia den koitate ti anevazete??aytos o 10.28 prepei na einai trelos..oloi mas kapoia stigmi treksame ligo parapanw k kaname k lathos sto timoni..opoios pei oxi leei psemmata..molis diladi ginei mia asximi na kleisoume kosmo fulaki?ti les re megale?an itan o gios sou pou san neos odigos etrexe san trelos me to aytokinito sou ta idia tha eleges?sulipitiria stin oikogeneia tou atyxou odigou k as to afhsoume edw to thema..

  4. Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ?ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΠΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ .ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ … ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ..

  5. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΦΑΖΕΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ..
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΡΙΟ, Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ" ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ!
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Η ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΜΑS ΤΥΦΛΩΣΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. 'Η Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΣΥΓΚΗΝΟΝΙΟΛΟΓΟΣ) ΚΑΠΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

  6. Εχει χαθεί η λογική μιλάμε και μας έχει βαρέσει η κρίση στο κεφάλι…τρέχει ο άλλος με διακόσια και μετά λέμε ότι φταίει ο δήμαρχος, φταίει αυτός που σχεδίασε τον δρόμο ,φταίει αυτός που τον έβαψε ,και όποιος άλλος του έρθει του καθενός στο κεφάλι.
    Ρε πάτε καλά ήθελα να ήξερα…ήμαρτον Παναγία μου….

  7. με αυτόν το δρόμο έτσι όπως είναι σχεδιασμένος, κακά τα ψέματα,
    αν δεν γίνουν κάποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις,δυστυχώς,θα
    θρηνούμε θύματα.
    όλες οι αριστερές στροφές, είτε βγαίνεις, είτε μπαίνεις στον
    κύριο άξωνα είναι άκρως επικίνδυνες.
    ας το σκεφτούν οι συγκοινωνιολόγοι και οι μελετητές μηχανικοί.

  8. Γιατί εσύ ρε 9.28 έχεις ορατότητα στα σημεία αυτά με τα 3 βενζινάδικα? Ή είσαι ευχαριστημένος από τη στένωση του δρόμου χωρίς διάζωμα στην έξοδο από το Λουτράκι στο ίδιο σημείο? Είπαμε να είσαι κολημένος με τον συνδυασμό, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει κόμμα συνδυασμούς και μικροπολιτικές. Εσύ δεν πας καλά και να το κοιτάξεις. Καλά τα γράφει ο greeklish (άλλαξε το ρε μεγάλε) 11.31 Για όσο δεν ακουμπάει τον κ..ο μας το παίζουμε υπεράνω. Μόλις συμβεί κάτι σε δικό μας άνθρωπο το καταγγέλουμε.
    Μιλάμε για ΕΜΑΣ φίλτατε. Εμάς που οδηγάμε και στέλνουμε μηνύματα. Εμάς που ακόμα και μέσα στο Λουτράκι πάμε μαλιοκούβαρα. Εμάς που πάμε ανάποδα γιατί ο δρόμος ανήκει στον πατέρα μας και γιατί βαριόμαστε να κάνουμε 2 στενά παραπάνω. Εμάς που περνάμε αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. Και εμάς που φταίνει οι άλλοι.
    Σαν δεν ντρέπεσαι λοιπόν που πας να δικαιολογήσεις και όλας το γεγονός.

    Poseidon

  9. Ξέρει κανείς γιατι δεν έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος στο βενζινάδικο ; Εκεί κάποια μέρα θα γίνει μεγάλο ατύχημα και τότε όλοι θα μιλάμε για την κακια στιγμή , γιατι κάποιος έτρεχε παραπάνω κλπ. Οι αρχές , σε καμία περίπτωση δεν μπρούν να παρακολουθούν κάθε οδηγό και να του επιβάλουν πώς θα οδηγεί, οφείλουν όμως να εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον και τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο δρόμος σε αυτό το σημείο είναι άκρως εοπικύνδυνος…. . Την επικινδυνότητα του δρόμου, μόνο η πολιτεία μπορεί να την διορθώσει.

  10. O ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΤΗΣ SHELL ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΜΠΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΝΟΥΛΟΣ Η ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΔΑΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ 50 ΧΛΜ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ Ο ΚΑΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ DCV ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΠΡΩΗΝ ΔΑΕΤ Η ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙς ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

  11. συμφωνώ με τον 3:06, ο δρόμος έχει κατασκευαστικό λάθος και είναι ευθύνη των πολιτικών να το ξεκαθαρίσουν,
    δεν μπορείς να βάλεις μυαλό στον καθένα που τρέχει (πολύ κακώς) αλλά μπορείς να απαιτήσεις από την πολιτεία σωστούς δρόμους

  12. Δηλαδή βρε ανεγκλέφαλοι εάν εγώ ανέβω την 28η Οκτωβρίου με 100 χιλιόμετρα και πάρω καμμιά δεκαριά στον λαιμό μου μετά θα τα βάλετε με τον δρόμο και με τον Δήμαρχο;
    Ρε ένας γιατρός ρεεεεεεεεεε…..

  13. Αγαπητοί φίλοι το συγκεκριμένο σημείο έχει πράγματι κατασκευαστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην συγχωρεί τυχόν ανθρώπινο λάθος.Ερχόμενοι από Ισθμο προς Λουτράκι στο σημείο που αρχίζει το οικόπεδο της Shell(περίπου) τότε και μόνο τότε ο οδηγός έχει πλήρη εικόνα της επερχόμενης διασταύρωσης του 3ου Δημοτικού.Ο λόγος φυσικά γιατί υπάρχει υψομετρική διαφορά μεταξύ τους.Οι οδηγοί "βλέπουν" στα τελευταία μέτρα τον οδηγό που προσπαθεί να βγεί κάθετα στον κεντρικό δρόμο αλλά και ο τελευταίος πραγματικά ΔΕΝ βλέπει τα οχήματα που έρχονται από Ισθμό παρά στα τελευταία 50 μετρα.Μιά στιγμή απροσεξίας ή λίγο παραπάνω ταχύτητα έχει ως αποτέλεσμα τα ατυχήματα-δυστυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.Αν η διασταύρωση ήταν στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο του δρόμου πριν το πρατήριο καυσίμων ίσως να μην έιχαμε δυστυχώς αρχίσει αυτόν τον διάλογο.

  14. στην αμερικη οταν η τροχαια συλαμβανει να υπερβενει το οριο ταχυτητας ο οδηγος,η δηκαιοσηνη τον βαζει πισω απο τα κακγελα.Στην ελλαδα που τον βαζεϊ?????????????????????????

  15. Ρε παιδιά τι να πω. Γιατί και που έχει φανάρια γίνεται τι???Ειδικά εκεί στην διασταύρωση σχολήσ μηχανικού ο ΚΑΘΕΝΑΣ περνάει με κόκκινο χύμα τελείως. Τα φανάρια μας μάραναν…Τι έχουν δει τα μάτια μου εκεί…Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ. Και εσύ αγαπητέ που άρχισες τισ πολιτικές αρλούμπες…ΟΣΑ εχω δει στην διασταύρωση ηταν ΚΑΘΑΡΑ μαγκιά του νεοέλληνα!!ΚΑΘΑΡΑ!
    Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του άτυχου οδηγού.

  16. Υπάρχει μια λύση που έχω δει να την εφαρμόζουν στην Γαλλία…χωρίς την χρήση φαναριών μάλιστα…είναι η λύση της "κυκλικής διάβασης" όπου τα αυτοκίνητα εισέρχονται σε κυκλικό κόμβο από διάφορες κατευθύνσεις οπότε αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα και επιπλέον δεν υπάρχει και καθυστέρηση από το φανάρι.Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για την χώρα μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog